Ovo pitanje. Burazer danas otisao u servis i nudili mu ovaj tablet pc+15 eura za deo za sim! Reko to prvi put cujem ali da proverimo! Pa me zivo zanima dal postoji ta mogucnost za to!
Pod uslovom da i dalje pričamo o nekom tabletu samo si ti pogrešno razumeo pošto kao što mighty reče galaxy s2 je telefon ne tablet ,jedino mi pada na pamet da pod taj `deo za sim` misle na neki usb 3g modem. Black Wolf
Jeste samo tom je oznaka Galaxy S WiFi 4.2, a ne S2.
U pitanju je praktično multimedijalni player pandan iPod-u, ne bih to baš okarakterisao kao tablet.
Matori single core na 1GHz i Android 2.3, nije baš neka sjajna kupovina.
:: postoji samsung galaxy s wifi, mozda su na to mislili :: :: A za ugradjivanje ili kakva je vec budzevina u pitanju moraces da ih zamolis da ti detaljnije objasne :: :: ::
ovo player i da je tablet nego su mu ovi strucnjaci u servisu rekli da mogu na bilo koji tablet da ugrade sim karticu za razgovor! Ja reko neverujem da ima to pa reko da se raspitam da ga ne prevare mangupi!
Pošto je dosta zajedničkog s telefonom, u pitanju je ista platforma, SoC i ostalo, možda ga je moguće modovati. Pitanje je samo kolika je budževina u pitanju, da li je telefonski deo u njemu samo isključen kroz firmware ili fizički fale delovi, da li mora da se modifikuje sam Android, da li su mu je uklonjena podrška za pozive, SMS i sl. pa se mora naknadno ubacati i sl.
Nije mi najjasnije jel vi već imate ovaj Galaxy S WiFi pa hoćete da ga date tima da ga moduju za 15€ ili hoćete da kuputi isti pa da ga modujete? U drugom slučaju, bolja varijanta je da kupiš smartphone koji nećeš morati da budžiš.
:: :: :: ovo player i da je tablet nego su mu ovi strucnjaci u servisu rekli da mogu na bilo koji tablet da ugrade sim karticu za razgovor! Ja reko neverujem da ima to pa reko da se raspitam da ga ne prevare mangupi ::
ovo player i da je tablet nego su mu ovi strucnjaci u servisu rekli da mogu na bilo koji tablet da ugrade sim karticu za razgovor! Ja reko neverujem da ima to pa reko da se raspitam da ga ne prevare mangupi!
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.