Zadto mi nestize update na samsungu galaxy S2 imam android 4.03 ali jos nema update dok drugi su dobili ja sam ga kupio preko telenora dal to ima neke veze, hvala
Pogledaj po netu da li valja ta prva verzija JB-a, ako valja, skini sa marketa CSC i promeni taj kod na neki od zemalja koje su dobile update. Ne mora da znaci da ce da traje losije baterija, moze i duze, s3 je skroz drugaciji telefon (a i kad mu se iskljuci google now, ili maps onda traje bolje).
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: ok hvala ti sto si mi dao tu informaciju ionako punim svaki dan bateriju na s2 jos samo treba da mi prepolovi i da poludim, hvala jos jednom
neznam sta da radim sacekacu da dobijem sam update pa cu da vidi trazio sam po forumima i netu razlicita su misljenja tako da neznam i sam, hvala vam na odgovorima
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.