Treba mi pomoc u vezi odabira uredjaja... Potreban mi je tablet koji ce raditi i na 3G mrezama, bez potrebe da se kace neki prikljucci, donglovi i slicno. U principu najvise planiram da ga koristim kao navigaciju, ali su mi potrebne i ostale opcije kada sam na putu. Molim za predloge. Hvala unapred
Gledam ga, vise je nego ok. Imam jos jedno pitanje za one koji su upoznati sa navigacijama. Da li, kada koristim 3G u nekoj od zapadnoevropskih zemalja, iGO za Android moze preko njega da vuce neke TMC podatke? Na mojoj staroj navigaciji je TMC valjda radio po principu radija, ali ovi to nemaju.
NAravno, zato sma ga i ja hteo za sebe. Ono sto mene nervira jeste izgled softwera Igo za android, nije mi lep kao na windows CE koji sad koristim,ali tu zapravno i nema izbora.
Kupio sam taj prestigio uredjaj, ali iGO ne mogu da instaliram. Probao sam sve, podesavao lokaciju fajlova u sys.txt fajlu, ali mi pri podiyanju jednostavno kaze ono da je proces neocekivano zaustavljen... sve moguce verzije sam probao. Ima li nekoga ko je uspeo ovo da izvede? Hvala
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.