VIP akcija 12.2012 ....prelaz sa prepaida na postpaid
STRANA 1 OD 1
gang1978
VIP akcija 12.2012 ....prelaz sa prepaida na postpaid
13.12.2012. 14:07
T50735
status: user broj poruka: 1661
Naime danas su me zvali iz VIP-a i prica je sledeca.
Kazu dobar dan posto ste vi korisnik vip prepaid-a da li ste zainteresovani da predjete na postpaid.ugovor je na dve godine,prve godine placate 300 a druge 450 dinara racun,imate ovo,ono..bla,bla.E sad posto sam je slabije cuo nisam bas skapirao sta nude u ovoj akciji spominju neke smartove i svasta nesto.
Ajde ako je neko upucen ili su ga zvali ovih dana povodom ovoga ako moze da mi objasni sta se tu dobija za tih 300 dinara.
ok...pitam zato sto mozda je jos neko imao isti poziv danas pa mozda zna.Nemam pojma uglavnom rekli su mi da je ugovor dve godine i da prve placam 300 a druge 450 dinara racun e sad ostalo nemam pojma.
Naime danas su me zvali iz VIP-a i prica je sledeca.
Kazu dobar dan posto ste vi korisnik vip prepaid-a da li ste zainteresovani da predjete na postpaid.ugovor je na dve godine,prve godine placate 300 a druge 450 dinara racun,imate ovo,ono..bla,bla.E sad posto sam je slabije cuo nisam bas skapirao sta nude u ovoj akciji spominju neke smartove i svasta nesto.
Ajde ako je neko upucen ili su ga zvali ovih dana povodom ovoga ako moze da mi objasni sta se tu dobija za tih 300 dinara.
Slagao sam... izadje me 375 RSD =]. Pre neki mesec sam dobio kupon za popust 50% (ne pitajte gde, kako, zasto) i ostvario dodatnih 25% popusta zato sto nisam uzeo telefon uz paket (ukupno -75%).
@gang1978 Kada saznas, napisi nam kakva je trenutna ponuda, kao i da li to vazi samo za odredjene korisnike ili za sve prepaid korisnike.
Ipak ja bi da pitam gde kako i zasto, znam da je bilo tih kupona pre pocetka nove godine a kako sad ti dobio pre neki mesec, na osnovu cega?.. a i nije mi jasno kako 375 din.. Jer obicno prvo uracunaju popust od 25% za neuzimanje fontelea sto od predplate od oko 1500din izadje oko 1125din (u mom slucaju 1118din) i posle na to uracunaju dodatnih 50% popusta sa tog kupona na sumu od 1125din sto dodje oko 560 i kusur din...? Jesi li vec dobio racun ili si sam proracunao iznos.. 75% izadje tih 375din ali molim te da mi potvrdis ako si dobio racun..
Pozdrav
`Nauka je dosla do zadivljujucih saznanja, ali ja vise volim da sam zadovoljan nego da sam u pravu...`
Kupon koji sam ja dobio je udeljen povodom Vip-ovog 5. rodjendana (veoma, veoma ogranicen broj). Kao sto vec rekoh, nosilac kupona ostvaruje 50% popusta ako uzme telefon uz postpaid paket, a 75% popusta ako ne uzme telefon. Sto se tice racuna, evo koliki su: http://goo.gl/mah4y To je sa sitnim prekoracenjima posto sam zvao tehnicku podrsku za fiksni i par puta poslao poruku za proveru dolaska busa. Inace, prestao sam da koristim fiksni i do sada nisam uspeo da potrosim vise od 600 smart-ova mesecno - ne saljem poruke, kapiram da u tom zecu lezi grm =].
edit: Sad vidim da na screenshot-u ne pise koji paket je u pitanju... ostaje ti da mi verujes na rec posto me mrzi da pravim drugi.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.