nikad nesto posebno nisam koristio wifi na telefonu, pa nisam ni primetio... ali, veceras sam instalirao box paket telekoma i vidim da mi je fon povezan sa modemom samo par minuta, posle cega se gasi veza i moram ponovo na `connect` u cemu je fora? ima li mu pomoci?
ako si mislio na wifi sleep policy, nije to namesteno je na `never` gasi se na sred you tube klipa mislim da se gasi nakon odredjenog vremenskog intervala (mrzelo me da proveravam)
Idi na advanced opcije i podesi ip i ostale podatke za tvoju mrezu i nece da se gasi. Ili jednostavno ubaci custom rom ko covek i neces da imas tih problema.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: ako si mislio na wifi sleep policy, nije t :: namesteno je na `never :: gasi se na sred you tube klip :: mislim da se gasi nakon odredjenog vremenskog intervala (mrzelo me da proveravam :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W :: ::
E, nemam sad taj mob da bih znao tacno, al koliko se secam, sve to upises kao sto ti je na kompu i onda ce da radi. Al bolje ubaci neki kuvani ICS rom i miran si (a i mnogo ce bolje mob da ti radi)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: jeste 2.3.6 :: trebace mi mala pomoc :: dakle, u advanced settings check use static IP :: i koje podatke upisujem pod ip address, gateway, netmask... :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W :: ::
Nije to to, treba ti tvoja IP adresa, sad ne znam kako je kada resetujes modem ako ti se menja uvek..meni na sbbu je radilo. Ovako treba da nadjes valjda, ne secam se tacno sta sam kucao, al trebalo bi da je to to. Ne znam sto ne flashujes rom ko covek i resis se muka. Neces moci ovo uvek da uradis kada se negde van kuce kacis na WiFi
:: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W :: :: ::sve to upises kao sto ti je na kompu i onda ce da radi. :: :: :: :: :: :: da, da... ali ja ne znam sta je to `kao sto ti je na kompu` :: jesu li to podaci sa wifi modema :: u interfejsu modema ima jedna lista :: :: http://www.dodaj.rs/f/3/zo/1SmmqPTD/untitled.jp :: :: jel` to to :: jerbo, ja sam prepisao nekoliko tih setova, ali uvek je isto...
covece, u pravu si sto posto! i kanim se da to pocnem da radim (ovo mi je prvi smart), ali trenutno nemam vremena da pijem vodu, a kamoli... kapiram da kad jednom udjes u fazon to ide mnogo brzo, ali ja sve treba da izucavam ispocetka. dobro...prvom prilikom menjam rom
Videces, nije tesko, na samsungu je dosta jednostavno. Nadam se da si bar privremeno resuo taj problem sa WiFi-em, meni je ta fora upalila, al sam sutradan odmah ubacio rom iz xda kuhinje :)
:: covece, u pravu si sto posto :: i kanim se da to pocnem da radim (ovo mi je prvi smart), ali trenutno nemam vremena da pijem vodu, a kamoli.. :: kapiram da kad jednom udjes u fazon to ide mnogo brzo, ali ja sve treba da izucavam ispocetka :: dobro...prvom prilikom menjam ro :: :: :: Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W :: ::
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.