Stavio sam preko odina 4.1.2 i sada mi je izgleda zakljucan na 064 mrezu. Kada sam dobio telefon, bio je zakljucan na 064 mrezu. otkljucao sam ga i sad kad sam flashovao novi OS, opet mi je izgleda zakljucan na 064 mrezu. Zna li neko kako da ga otkljucam bez odlazenja u servis :( ? **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Vrati na recimo 4.0.3 ili 4.0.4, odradi root (da bi uopste galaksy sim unlock mogao da ti otkljuca tel.) , zatim galaksy sim unlock, pa onda mozes da vratis na taj test fw 4.1.2 i bice otkljucan... zapravo ovo je upalilo kod sim-free dvojke, ovaj test fw ume da zakljuca telefon i na konkretnom primerku koji sam ja odradio drugaru nije hteo da radi sa 063 karticom...
Posto sam totalni pocetniks a ovim stvarima, kazi mi samo ovo... skinem ovaj galaxisim unlock, bacim ga na SD karticu i sta kad ga instaliram na telefonu? jel mora telefon da bude rootovan pre toga? i kako uopste da ga rootujem? :( **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Posto sam totalni pocetniks a ovim stvarima, kazi mi samo ovo... skinem ovaj galaxisim unlock, bacim ga na SD karticu i sta kad ga instaliram na telefonu? jel mora telefon da bude rootovan pre toga? i kako uopste da ga rootujem? : :: *************************************************************** :: i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, :: MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640G :: ::
@Snoopy mozda je sinuo onaj ofisl apdejt pa ne mora da flashuje nego ga bukvalno apdejtuje,, znas da ima update i install kada udjes u boot, ako nije rootovan moze da ga azurira.
EDIT ja cu sad da stavim ovaj rainbox rom V8 pa javljam utiske
skinuo sam sa marketa neki root checker, i kada ga pokrenem, kaze mi da device is not rooted properly... :( **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.