Da li je neko kupio ovo?vidim ima brdo oglasa sa ovim satom u koga se moze ubaciti txt file i citati na ispitu.Kakvog je kvaliteta pomenuti uredjaj ide ispit pa da se obezbedim ako memorija zakaze :)
mislim da se vise isplati da zagrejes stolicu.. jer ces svaki cas gledati u sat.. imas i onu hemijsku sa papirom na oprugu, pa zabelezis cisto neke sitnice, ali ako ces prepisivati roman, od toga nema vajde
:: Da li je neko kupio ovo?vidim ima brdo oglasa sa ovim satom u koga se moze ubaciti txt file i citati na ispitu.Kakvog je kvaliteta pomenuti uredjaj ide ispit pa da se obezbedim ako memorija zakaze : ::
Jos bolje ako studiras da budes hirurg ili doktor, pa kasnije kad to trebas zapravo stvarno i da znas kad dodje pacijent kod tebe uvek nosis 100 satova sa sobom.
...studiras da bi naucio nesto ili da bi dobio papir kako si zavrsio neku skolu??? Posto trazis to sto trazis rekao bih da je ovo drugo a to ti, osim ako nisi politicki kadar ili nemas debelu zaledjinu za neki drzavni posao, nece puno znaciti kad zavrsis jer je vreme komunizma proslo i privatni sektor nece da placa nikog ko to svojim znanjem ili radom ne opravdava... Veliki pozdrav!!!
... Te budalastine sam uvek u ucio tek toliko da dobijem sesticu i cim bi polozio ispit gledao sam da to zaboravim sto pre i bacim se na ono sto mi treba i sto mi je bitno za kasnije...
nemam vezu, za skolu me niko i ne pita pa mi samim tim mnogo znaci ono sto znam jer od toga zivim, oblacim i hranim dvoje dece i zenu i to sto znam mi niko ne moze oduzeti bez obzira na vlast, veze ili ostale stvari kojima neki teze...sutra da odem bilo gde na ovom svetu, ne treba mi da znam ni jezik ni zemu iz sela koji tu vec dva`es godina nego samo pola sata da pokazem sta znam i da znam da radim to cega bih se prihvatio...i ponavljam jos jednom... To mi niko ne moze oduzeti...a vi klinci prepisujte...
sad su svi casni i niko ne bi prepisivao da moze tako da polozi ispit koji mu ne treba za djavola, sad ja recimo radim u proizvodnji, i ko pita mene dal znam tamo neku elektroniku, mikroracunare, elektrotehniku i slicno za sta se skolujem, a oni profesori sta mislite da su oni toliko casni i da su svi naskolovani do zla boga. Najvise sto sam mrzeo uvek su ti takvi koji se plashe kao da prepisuju, kao `znas ja ne mogu, ma bolje da naucim` OMG, ucis ono sto te interesuje(ako si posten covek i hoces od toga da zivis) a prepisujes uvek ono sto te najmanje interesuje, jer ionako ne moze da se nauci sa razumevanjem nego mora da se buba(sto je isti djavo ko da ga nisi naucio) kao da pa kad zavrsis faks jedva cekaju da te zapolse, a mozes da zglavis u nekoj rupi od posla koja veze nema sa vezom sa zanimanjem
najbolja metoda za prepis mi je bio telefon, mini puskice, poruke, ovu foru sa bubicom nisam koristio jos :)) naravno i ucio sma one ispite koji su `normalni` koji me interesuju i kod profesora koji su `normalni`, retko ima takvih.....
polazem usranu filozofiju i to na fakultetu u kome mi ista ta filozofija nikad nece trebati u zivotu.
Preduslov za izlazak na ispit je bio sledeci:
polozen kolokvijum u okviru zimskog semestra polozen kolokvijum u okviru letnjeg semestra polozen kvalifikacioni test na kraju letnjeg semesetra i onda tek na kraju polaganje ispita
ovo sam uspeo da ispolazem za dve godine i sad konacno dodjoh na ispit ali brate 2000 godina filozofije mnogo je.Zato sam i mislio da ubacim ono sto nisam stigao da naucim kao podsetnik.Da mogu da se vratim u anticko doba svim filozofima bih odsekao ruke noge i jezik!!!
ako samo cepaj, ja te kontam totalno, napisao sma ti cime sam se koristio, samo vodi racuna jer ne znam da li oni na tom faksu imaju neka pravila kao, da ako te nahvataju da prepisujes da mogu da ti zabrane izlazenje cele godine :) kod mene samo padnes ispit, pa u narednom roku vise srece :))
Koristio sam ranije dok nisu provalili foru, ako imam zadatke koji ce biti, odradim ih kuci, pa zamenim dvolisnicu(radnu svesku) :)) isto tako nekad kad nabavim zadatke izvezbam ih kuci i posle iz glave napamet radim ispit :) zadnji put kad sam polagao falilo mi usranih 2 poena da polozim na gore pomenut nacin -.-
:: polazem usranu filozofiju i to na fakultetu u kome mi ista ta filozofija nikad nece trebati u zivotu :: :: Preduslov za izlazak na ispit je bio sledeci :: :: polozen kolokvijum u okviru zimskog semestr :: polozen kolokvijum u okviru letnjeg semestr :: polozen kvalifikacioni test na kraju letnjeg semesetra :: i onda tek na kraju polaganje ispit :: :: ovo sam uspeo da ispolazem za dve godine i sad konacno dodjoh na ispit ali brate 2000 godina filozofije mnogo je.Zato sam i mislio da ubacim ono sto nisam stigao da naucim kao podsetnik.Da mogu da se vratim u anticko doba svim filozofima bih odsekao ruke noge i jezik!! :: :: ::
Covece, prestani da tripujes - pazi na ovo/ono, nemoj da prepisujes-to nije lepo, mnogo ces propustiti u zivotu ako ne naucis taj jedan ispit (`filozofija 101` ), cuvaj se detektora... Pa je l` treba covek da prestane da zivi zbog skole? Uci ono sto ga zanima i cime zeli da se bavi u zivotu, ostalo odradi onako kako zna i to je to. Svako ko planira da prepisuje, vec je spreman na posledice. Na kraju krajeva, i snalazljivost je ispit koji u zivotu treba poloziti.
Ja jos nisam cuo da bilo koja skolska ustanova u RS koristi detektore. Nisu to zatvori, jbm ga. Raznorazne ometace signala da (pojedine skolske ustanove ih ukljucuju za vreme trajanja ispita), ali ne i detektore - veeelika razlika! 90% nas bi ostalo bez telefona da si u pravu. I kakva bi to kazna uopste mogla da bude? Zabrana polaganja odredjenog ispita u narednom roku? Ili mozda izbacivanje sa fakulteta? Sve se plasim da nece da nam uzmu pare od skolarine (hejtovanje profana zanemarujem posto to moze bilo koga da zadesi i bez prepisivanja).
@penzos Za sat nemam predlog. Ja sam se sluzio bubicom i telefonom sa pristupom netu.
:: na vecini fakulteta imaju detektore za, kako oni kazu, elektronska pomagala studenata a kazne su u zavisnosti od faxa do faxa.. :: :: ::
Jel sam sat ubacuje TXT fajl u sebe? Skeniraš ili pešaka kucaš lekcije? Ako kucaš lekcije, to je užas. Kako posle pretražuješ? Kako skroluje sat? Jednostavnije ti je da naučiš. Nekada je to bio predmet Marksistička Filozofija. Sada je samo Filozofija. Ima tu možda i nešta zanimljivo.
Pa prva recenica iz citiranog posta dokazuje da si rodjeni filozof te da nije bas tako da ti nikad nece trebati u zivotu...
Tolkiko ti se odomacila filozofija da je skoro ne primecujes...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: polazem usranu filozofiju i to na fakultetu u kome mi ista ta filozofija nikad nece trebati u zivotu :: :: Preduslov za izlazak na ispit je bio sledeci :: :: polozen kolokvijum u okviru zimskog semestr :: polozen kolokvijum u okviru letnjeg semestr :: polozen kvalifikacioni test na kraju letnjeg semesetra :: i onda tek na kraju polaganje ispit :: :: ovo sam uspeo da ispolazem za dve godine i sad konacno dodjoh na ispit ali brate 2000 godina filozofije mnogo je.Zato sam i mislio da ubacim ono sto nisam stigao da naucim kao podsetnik.Da mogu da se vratim u anticko doba svim filozofima bih odsekao ruke noge i jezik!! :: :: ::
Bravo! Stono rece ``Djavo`` u Vesticama iz Istvika: ``pitam ja jednoga ...
28.12.2012. 12:21
status: user broj poruka: 11012
od onih matoraca koji dzogiraju duz puteva, zasto to radi, u tim godinama, a on kaze: ``aaaa, znate, ja hocu da budem u formi i onda kada budem lezao na samrti...`` ``Nikad mi to nece biti jasno - kada dodje vreme da JA umrem, zelim da budem jako, jaaako bolestan!``
Tako moj bivsi kolega koji je sada jedan od profesora na GRF kaze da su klinci totalno lenji...
Do skoro sam kaze dozvoljavao da koriste sav moguci materijal na ispitima a od pre par godina ne dozvoljavam...
Covek kaze sledece da na ispit klinci donesu zadatke sa prethodnih rokova i gledaju koji je identican, ako treba samo brojeve ponovo da zamene u postavkama zadatka i ponovo provuku kroz kalkulator oni samo vrate prazan papir sa imenom... i cekaju sledeci ispit ne bi li se ponovio neki koji ce bukvalno da prepisu...
Tako da kad je to shvatio zabranio je koriscenje materijala na ispitu...
LENJOST ubija... mozak se ne razvija... a oni sto prepisuju posle kroje sudbinu narodu... ali posto su navikli da prepisuju kad dodju na vlast samo prepisu od prethodnika...
Problem je sto neki umeju da prepisu sa razumevanjem ALI vecina samo prepisuje resavskim stilom ponekad i pogresno...
Prvo zasrali su totalno sa uvidjenjem bolonjskog sistema ocenjivanja zasto?
Zato sto se bolonja tumaci od fakulteta do fakulteta.Po istoj toj bolonji ja bih na osnovu dolazaka i aktivnosti na predavanju morao da imam zagarantovanu 6-icu.A ne ovako imam tu nesrecu da kad sam ja upisao dosao je jedan paranoik koji nema nista drugo u zivotu da radi osim da malteretira studente literaturu je prosirio za 50% i uveo ovakve predispitne obaveze.U redu bi bilo da je to neophodno za moju profesiju ali nije s tim u vezi ja cu iskoristiti svaki moguci nacin da mu doskocim.
U predmetima koji su kljucni za moju profesiju nikada nisam prepisivao niti cu i iz tih predmeta imam uglavnom 9-tke.Moj mozak voli i radi ono sto ga zanima a ono sto mu ne treba odbacuje kao otpatke.Da sam hteo da studiram filozofiju upisao bih filozofski fakultet.
Svi prepisuju ,realno za vrlo malo struka je potrebno neko razumevanje ,ostalo je bubanje...zar zaista mislite da ce neki student npr medicine da posle 10 godina jos pamti sve pojmove u knjizi od 1000strana ,ili pravnik ...zato su ordinacije i kancelarije pune knjiga...
Sto bi kapitalisti rekli ` Ili si profesor ili si uspeo u struci`
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.