valjda si skontao do sad. video si i temu sa ovim problemom za apple aplikacije, android mama, rutujes ga i roknes neki custom rom - ja sam sad na softmax v35 i uzivas. iphone je lep i elegantan i sve to stoji, ja bih ga nosio kao drugi telefon pored s3.
uzmi sam uporedi i odluci. ne znam sta te buni tacno.
Ma pazi sve to stoji ali nano kartice nema niko od nasih operatera sve se to budzi a da bude gore apple izgleda stvarno gasi pirateriju mada ja ne gubim nadu da se to update smesi opet ali videcemo.S3 je slabiji od htc one X+ bolje idi na note 2
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: valjda si skontao do sad. video si i temu sa ovim problemom za apple aplikacije, android mama, rutujes ga i roknes neki custom rom - ja sam sad na softmax v35 i uzivas. iphone je lep i elegantan i sve to stoji, ja bih ga nosio kao drugi telefon pored s3 :: :: uzmi sam uporedi i odluci. ne znam sta te buni tacno :: :: ::
Necu da navijam ni za jedan ni za drugi iako imam iPhone. Gomila aplikacija ti je na raspolaganju kod oba telefona (mada, kao sto vidis u temi koju sam otvorio danas - malo ce izgleda biti problema sa iOS aplikacijama kod se ne srede stvari).
Ono sto mene jako odbija od S3 su njegove dimenzije. Imao sam ga u ruci i radio malo na njemu i zaista sam imao osecaj kao da drzim manji tablet u ruci... Sve zavisi od ukusa...
Pozz **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Jel hitno, ja bih odlozio kupovinu do leta. Ako cekas telefon HTC Butterfly uskoro ce kod nas 5` Full HD, Snapdragon S4 Pro, takodje ako mozes za bagatelu da nabavis Nexus 4.
Ogrooooomna mana S3 je displej koji puca pri najmanjem kvrckanju...
02.01.2013. 00:44
status: user broj poruka: 3241
Već dve osobe koje poznajem su uspele da polome S3.Oba telefona su stradala naizgled bezazlenim ispadanjem iz ruke, čak je na drugom telefonu iz dva pada displej oba puta pukao.Na oba je zamenjen displej koji inače ide u kompletu sa touch-om i celim prednjim delom telefona, i u ovlašćenom servisu sa zamenom košta tričavih 22 000 dinara...Kod istih vlasnika navedenih telefona, S2 je preživeo dugo vremena bez oštećenja.Znači, ako uzimaš S3-OBAVEZNO što kvalitetniju futrolu tj silikonsku masku-`kurtonku`, i pazi da ti ne ispada nikako.
Re: Ogrooooomna mana S3 je displej koji puca pri najmanjem kvrckanju...
02.01.2013. 01:32
status: user broj poruka: 7779
E jebes ga pa ne moze da pazi na telefon stalno...
Meni je moj HTC pao na pod iz glupog razloga... imam krevet 2x2M i vadim sve iz dzepa te bacim telefon pljostimice na toliki krevet a on odskoci ko `tetka na trapezu` i pade na pod...
Nije nista puklo a moglo je...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Već dve osobe koje poznajem su uspele da polome S3.Oba telefona su stradala naizgled bezazlenim ispadanjem iz ruke, čak je na drugom telefonu iz dva pada displej oba puta pukao.Na oba je zamenjen displej koji inače ide u kompletu sa touch-om i celim prednjim delom telefona, i u ovlašćenom servisu sa zamenom košta tričavi :: 22 000 dinara...Kod istih vlasnika navedenih telefona, S2 je preživeo dugo vremena bez oštećenja.Znači, ako uzimaš S3-OBAVEZNO što kvalitetniju futrolu tj silikonsku masku-`kurtonku`, i pazi da ti ne ispada nikako :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
Nisu u pravu. Ne znam za ostale operatere ali VIP ima nano kartice, odeš do njih, kažeš treba mi nano kartica, oni ti odmah unesu tvoj broj na istoj, isključe ti staru micro SIM karticu i to je to.
:: :: Ma pazi sve to stoji ali nano kartice nema niko od nasih operatera sve se to budzi a da bude gore apple izgleda stvarno gasi pirateriju mada ja ne gubim nadu da se to update smesi opet ali videcemo.S3 je slabiji od htc one X+ bolje idi na note 2 ::
SGS ima brzu masineriju unutra i veci ekran. ali ja bih pre uzeo iphone. dakle moj licni ukus, a na tebi je naravno da vidis sta ces. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Iphone 5 ili samsung gs3 koji od ova 2 kupiti ::
Moraš da kupiš odmah OBA. Inače si totalno bedan. Ne postoji rešenje koje će ti bolje rešiti problem. Kasnije prodaš (oba), naravno ne odjednom, kako ti koji dosadi. U suprotnom, koji god da odabereš, imačeš gorak ukus da si pojeo što se ne jede iako bi u stvari trebao da budeš radostan što nešto poseduješ, bar jedan dan ili nedelju. Tako to ide kad zine zagu u odsutnom trenutku.
I ima svega par tackica. Postoji 1001 crash test S3 vs iP4 i tu plastikaner stvarno nema sta da trazi. Moj glas u tvom slucaju za S3 (da ne poverujete) Jednostavno mislim da je iP5 fail, ne donosi nista bolje od 4 - 4S. A po meni je veci ekran mana... Eto subjektivno misljenje. S3 pa ga mazi i pazi kao bebu, ako hoces telefon za duzi vremenski period, onda iP4 - 4S... - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro A1150 2GB/120GB/ATI X1600/10.6.8 Dell U2312HM
Slazem se 10000% 1. Samsung S3 j bas veliki plastikaner 2. Ip5 ne donosi nista novo u odnosu na ip4/4s I da isao bi na 4s jer je osetno brzi od ip4. A i iskreno htc one x je bolji tel od samsunga bas zbog izrade i ima bolji ekran... Moj glas ide ovde na apple(u)
:: I ima svega par tackica :: Postoji 1001 crash test S3 vs iP4 i tu plastikaner stvarno nema sta da trazi. :: Moj glas u tvom slucaju za S3 (da ne poverujete) Jednostavno mislim da je iP5 fail, ne donosi nista bolje od 4 - 4S. A po meni je veci ekran mana... Eto subjektivno misljenje. S3 pa ga mazi i pazi kao bebu, ako hoces telefon za duzi vremenski period, onda iP4 - 4S.. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: MacBook Pro A1150 :: 2GB/120GB/ATI X1600/10.6. :: Dell U2312H :: ::
Ja ne mogu da verujem da jos uvek ima ljudi koji postavljaju ovakva pitanja. I sta je vama ostalima? Jel vam zagrizena jabuka popila mozak? Apple nema sta da trazi pored Samsung-a od kako je izasao S2 a kamoli S3. Apple fura jedan te isti sistem intefejsa i dizajn bez unapredjenja vec godinama. Da ne pricamo o slanju i primanju podataka preko bluetooth-u i konekcijom sa racunarom(Itunes) bez koje ne mozes nista da uradis. Da ne bi pisao bezveze evo ti samo od GSM-Arene nedostatke o Iphone 5:
Main disadvantages Iphone 5:
Aluminum body looks cool but is easy to scratch Proprietary connector, incompatible with previous-gen accessories (needs adapter) The new display is not proportionally bigger, but only taller Unadapted apps run letterboxed due to the unusual resolution nano-SIM support only Apple Maps app not up to scratch No USB Mass Storage mode No FM radio No stereo speakers No microSD card slot No NFC connectivity (though that may be nitpicking) Stuck with iTunes for loading content Mono audio recording in videos
A sada evo ti od S3 i to na prvom softveru jos:
All-plastic body of dubious aesthetics No dedicated camera key microSIM slot S Voice is hardly as functional as ads might make you believe
i par puta mi je stvarno ispao i to sa povece visine pa jos uvek ekran nije napukao niti se ostetio i izgleda kao nov.A i znam jos nekoliko bliskih drugara kojima S3 ispada svaki cas i da je zlo vece nemaju nikakvu zastitu cak ni foliju na ekranu pa im jos uvek ekran nije napukao a kuciste kada bi video kakvo im je svo izubijano i izgrebano onda bi se stvarno zapitao kako i zasto ekran nije pukao. Mislim da je glupo raspravljati o tome jer telefon nije namenjen za bacanje ili gadjanje itd...
:: Već dve osobe koje poznajem su uspele da polome S3.Oba telefona su stradala naizgled bezazlenim ispadanjem iz ruke, čak je na drugom telefonu iz dva pada displej oba puta pukao.Na oba je zamenjen displej koji inače ide u kompletu sa touch-om i celim prednjim delom telefona, i u ovlašćenom servisu sa zamenom košta tričavi :: 22 000 dinara...Kod istih vlasnika navedenih telefona, S2 je preživeo dugo vremena bez oštećenja.Znači, ako uzimaš S3-OBAVEZNO što kvalitetniju futrolu tj silikonsku masku-`kurtonku`, i pazi da ti ne ispada nikako :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
poenta i jeste ta da ti moras da stavis metalno kuciste da bi sacuvao telefon. Iphone 4/4s imas ih po 2 godine stari izgledaju ko novi a korisceni neverujes. Upravo je to ono o cemu se radi izrada... ja sam imao S2 bukvalno 3 dana vec su pocele one povrsinske ogrebotine na poklopcu i prodao sam ga momentalno... i druga stvar, tebi padne 4/4s pukne staklo i okrnji se plastika pozadi nema problema 2 srafa i 10e i zameni i novo ne ko novo nego novo, padne ti napred sjebes touch skreen ili ekran - 40e pa zamenis sve.... mozes i sam koliko je prosto. ne daj boze da sejebes na S2 ili S3 ekran, prvo ne mozes da ga vratis kako treba, drugo skup ko djavo...
``ekran - 40e pa zamenis sve.... mozes i sam koliko je prosto`` Hahahaha! Zamenis sam koliko je prosto! Vidi se da nikada nisi otvarao Iphone 4 i 4S ili 5! Moras ceo mob da rasturis u komade! sve da povadis da bi zamenio staklo ekrana ili LCD! To prijatelju o cemu ti pricas je vazilo za Iphone 2,3G i 3GS! I tu se prica zavrsava! A jos nesto kada ti mob ispadne i izgrebe se ili osteti bilo koji da je, gubi se ona perfekcija koju je imao neogreben. Tako da je potpuno na mestu imati neku diskretnu zastitu.
. :: Iphone 4/4s imas ih po 2 godine stari izgledaju ko novi a korisceni neverujes. Upravo je to ono o cemu se radi izrada... ja sam imao S2 bukvalno 3 dana vec su pocele one povrsinske ogrebotine na poklopcu i prodao sam ga momentalno.. :: i druga stvar, tebi padne 4/4s pukne staklo i okrnji se plastika pozadi nema problema 2 srafa i 10e i zameni i novo ne ko novo nego novo, padne ti napred sjebes touch skreen ili ekran - 40e pa zamenis sve.... mozes i sam koliko je prosto. ne daj boze da sejebes na S2 ili S3 ekran, prvo ne mozes da ga vratis kako treba, drugo skup ko djavo.. :: ::
Ovo nema veze s vezom. Nekoliko njih koje znam da su imali 4s je bio izgreban solidno a star par meseci. Ono staklo se grebe kao nista. Svaki telefon se grebe onoliko koliko ne vodis racuna o njemu. Ja bukvalno imam skoro mesec dana Note 2, onaj sjajni sivi i nigde nema ogrebotinu a nemam ni futrolu a kamoli silikonsku oblogu. Ti ako si s2 okacio na privezak sa kljucevima, to je tvoj problem. Nebitno koji je telefon u pitanju, koliko god da je osetljiv na ogrebotine, ne moze da se sjebe ako si malo pazljiv.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: poenta i jeste ta da ti moras da stavis metalno kuciste da bi sacuvao telefon. :: Iphone 4/4s imas ih po 2 godine stari izgledaju ko novi a korisceni neverujes. Upravo je to ono o cemu se radi izrada... ja sam imao S2 bukvalno 3 dana vec su pocele one povrsinske ogrebotine na poklopcu i prodao sam ga momentalno.. ::
Re: Re: Ogrooooomna mana S3 je displej koji puca pri najmanjem kvrckanju...
02.01.2013. 21:16
status: user broj poruka: 9437
Evo ga clan Rotary cluba :) Brate, ja poznajem puno imucnih ljudi, pa samo dvoje od njih (muskarac i zena) imaju S3. Ti si ili roterijanac ili mason, nema druge, cim imas `nekoliko bliskih drugara` koji se bahato ponasaju prema svojim S3, Ako ih se nekoliko ponasa bahato, sigurno se ostala velika vecina ophodi normalno, pa znaci da ti poznajes cca 50ak ljudi sa S3, sto bi zaista moglo, u zemlji Srbiji da te stavi u red neke opke loze.
Nego, ajde idi popi lekic, pa zagrli tog plastikanera i na lalanje.
@Snupi Ne grebe se zadnja strana uopste. Meni su sva ostecenja, te tackice, nastale od klizanja telefona po asfaltu i betonu i to po ivici, tacno taj deo koji staklo na zadnjoj strani ne pokriva.
:: :: A i znam jos nekoliko bliskih drugara kojima S3 ispada svaki cas i da je zlo vece nemaju nikakvu zastitu cak ni foliju na ekranu pa im jos uvek ekran nije napukao a kuciste kada bi video kakvo im je svo izubijano i izgrebano onda bi se stvarno zapitao kako i zasto ekran nije pukao.
koji je uzeo s3 u 10h ujutru, oko 13h mu ja prebacio imenik sa starog telefona, krenuli kuci i zvoni mu telefon pojave se 2 kruga crveni i zeleni i treba swype da se uradi a on pritiska i pritiska kao maloumnik i ko zna sta mu je proslo kroz glavu, zafrljacio je telefon sa terase u reku (bili u vikendici) Ima raznih ludaka.
Mnogo ljudi ovde je vrlo subjektivno: ili nisu imali telefon pa prenose priče, ili su zaljubljeni u tarabe.
Iphone 4S kao prvo nije ništa OSETNO brži od 3GSa a kamoli od IP4. Imao sam sva tri pre mesec dana pored sebe, hteo sam da sa 4S zamenim 4-ku ali mi njegovo trenutno zaglavljeno stanje na iOS6 nije vredelo drkanja.
GS3 imam već mesec dana kao drugi telefon, i mogu slobodno da kažem da je osetljiv kao perce. Poledjina se lako grebe a već znam za slučaj kolege iz Švedske kome je 2 dana posle kupovine pao na parket i prsao mu ekran. Nije uopšte tvrd kako se tvrdi, ali case verovatno to može da spreči.
Osetljivost IP4 i IP4s na grebanje je već druga stvar. Uz normalno korišćenje i vodjenje računa gde se spušta uopšte nije potrebna zaštita. Teško se grebe ali ništa zato se teže lomi pri padu. Kolegi je pao sa bumperom na beton i naprslo je staklo u uglu na poledjini: jedva vidljivo ali tu je. Činjenica je da ne postoji neuništiv telefon a da nije neki Sonim ili Nokia 3310 :D
Što se tiče upotrebljivosti, GS3 je dobar kad treba neka igra da se pika ili net da se browsuje, ali dimenzije mi predstavljaju napor kad trebam da telefoniram, jednostavno je neprijatan osećaj u odnosu na IP4 koji stane u ruku lepo.
Sve u svemu, stvar je ukusa, meni se dopada GS3 kako radi lepo ali mi se više dopada optimizovanost i jednostavnost iOS-a. Sad samo kad bi dobio 4.3 inča ekran na Iphonu bilo bi milina, jer onaj IP5 je stvarno retardiran sa odnosom strana a kvalitet izrade me ne podseća na Apple uopšte. __________________ Scourge of PCBerza
meni npr 4s ispao par puta na beton u stadijumu koncentracije viska alkohola u krvi jelte , jednom mi je izleteo iz ruke dok sam mlatarao i apsolutno mu nista nije .
ima jednu tackicu na uglu, gde se spaja alu bamper i crna ledja ali se ne vidi ni to jer je crn .
Ima `zastitu ` od 400 din, karbon foliju preko.
izmedju s3 i ip 5 preporucujem ip 4s...u svakom slucaju neki iphone u odnosu na plastikanere
p.s. ne znam sta ste zapeli za android . imao sam 20 telefona sa androidom, koristim trenutno i samsung tablet sa androidom i to govance ne moze da se poredi sa iOS-om . Zaglupljivanja u radu, nije ni blizu smooth kao iphone cak ni dual core td itd
I7 2600 + TX3 + P67 C43 16gb Ripler 1600 cl6 Asus 7970 DirectCU II TOP Samsung F4 raid 0 + F1 1TB Xonar D2 + Creative Inspire T6100 Raven RV01 + Arkangel 850w LG 277L-BN
Brate ima samo srafovi i flet kablovi .... Na htc i samsungu pola je lepljeno. Da 3gs se menja lagano na 4/4s malo teze u smislu fizickog rada da duze traje ali nije komplikovano 30min plafon i ne vidi se da je otvaran.... Inace sam dosta lcd zamenio na ip4/4s/3gs.....da pa covek bamper na ip4 je neprimetan skoro i kad gekne sa 3m padne na cosak odskoci i tresne i nije mu nista... Inace nemoj pogresno da me shvatis da sad nesto hvalim apple veruj mi da me nerviraju ali jbt ios radi ne staje, od androida priznajem samo Nexus ostalo batali....ja bih sad dao ip4 za Nokiu 920 .-) Inace za 4s i 4 sam rekao da kad vec uzima ip bolje da doda 50-60e i uzme 4s nego ip4 ali je i ip4 odlican tel kao i 3gs kome je jedina mana rezolucija....
:: ``ekran - 40e pa zamenis sve.... mozes i sam koliko je prosto`` :: Hahahaha! Zamenis sam koliko je prosto! Vidi se da nikada nisi otvarao Iphone 4 i 4S ili 5! Moras ceo mob da rasturis u komade! sve da povadis da bi zamenio staklo ekrana ili LCD! To prijatelju o cemu ti pricas je vazilo za Iphone 2,3G i 3GS! I tu se prica zavrsava! A jos nesto kada ti mob ispadne i izgrebe se ili osteti bilo koji da je, gubi se ona perfekcija koju je imao neogreben. Tako da je potpuno na mestu imati neku diskretnu zastitu :: :: . :: :: Iphone 4/4s imas ih po 2 godine stari izgledaju ko novi a korisceni neverujes. Upravo je to ono o cemu se radi izrada... ja sam imao S2 bukvalno 3 dana vec su pocele one povrsinske ogrebotine na poklopcu i prodao sam ga momentalno.. :: :: i druga stvar, tebi padne 4/4s pukne staklo i okrnji se plastika pozadi nema problema 2 srafa i 10e i zameni i novo ne ko novo nego novo, padne ti napred sjebes touch skreen ili ekran - 40e pa zamenis sve.... mozes i sam koliko je prosto. ne daj boze da sejebes na S2 ili S3 ekran, prvo ne mozes da ga vratis kako treba, drugo skup ko djavo.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.