Imam problem, Desire jednostavno nece da se poveze sa kompom. kada ga ubacim na USB on samo puni, uopste mi ne ponudi ono `usb sync....bla bla`. SKinuo najnoviji HTC Sync, koji mi non-stopp prijavljuje `phone not connected`. napravio google profil, nema promene. Recite mi koj mu je moj. eh da, OS je neki Android 2.3.7 mildwild, vidim da mu pise Xperia tamo u properties ili kako vec. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Proveri vozace za HTC, ako nije instaliran dobar vozac nema da radi...
Tako sam i ja imao problem sa mojim Sensation sve dok nisam instalirao adekvatni HTC Driver 64bit...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Imam problem :: Desire jednostavno nece da se poveze sa kompom. kada ga ubacim na USB on samo puni, uopste mi ne ponudi ono `usb sync....bla bla` :: SKinuo najnoviji HTC Sync, koji mi non-stopp prijavljuje `phone not connected`. napravio google profil, nema promene :: Recite mi koj mu je moj :: eh da, OS je neki Android 2.3.7 mildwild, vidim da mu pise Xperia tamo u properties ili kako vec :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Probao sam 3-4 razlicita drajvera, moracu izgleda jos da googlam, iskreno se nadam da su samo vozaci u pitanju. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Proveri vozace za HTC, ako nije instaliran dobar vozac nema da radi.. :: :: Tako sam i ja imao problem sa mojim Sensation sve dok nisam instalirao adekvatni HTC Driver 64bit.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Imam problem :: :: Desire jednostavno nece da se poveze sa kompom. kada ga ubacim na USB on samo puni, uopste mi ne ponudi ono `usb sync....bla bla` :: :: SKinuo najnoviji HTC Sync, koji mi non-stopp prijavljuje `phone not connected`. napravio google profil, nema promene :: :: Recite mi koj mu je moj :: :: eh da, OS je neki Android 2.3.7 mildwild, vidim da mu pise Xperia tamo u properties ili kako vec :: :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
koj im je moj onda, kad ni jedan HTC nece iz prve. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: koj im je moj onda, kad ni jedan HTC nece iz prve :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod.. :: ::
Hvala puno za link. probacu kasnije kad se vratim kuci. znas sta je najcudnije, kad ga ubodem na USB, on samo puni, uopste mi ponudi one opcije da li hocu samo da se puni, ili usb sync pa da biram. Ukljucio sam opciju `USB debugging`. ali i dalje nece. Javljam kasnije sta je bilo. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Probaj ovaj.. :: :: http://www.wuala.com/HTC_Desire/Rooteo/MoDaCo_con_ClockWorkMod_Recovery/HTC_Driver_64.zip?lang=e :: :: Srecno, meni sa ovim radi.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: koj im je moj onda, kad ni jedan HTC nece iz prve :: :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod.. :: :: :: ::
delimicno resen problem. BILO JE DO KABLA, barem delimicno. Ovaj moj kabl je neki neoriginalni, pozajmio od kmosije original od one X, (kabl prilicno deblji i kvalitetniji od ovog mog), i sada mogu da ga vidim kao storage na kompu, tel uredno prijavljuje da je USB Connected. ali jos uvek ga htc sync ne vidi. sto je najsmesnije, cak ni sada ne vidim tel u device manager. Mada ovo mi je prvo iskustvo sa Androidom , tako da je vrlo verovatno da nesto ne radim kako treba. a i ovaj OS koji su mu ubacili mi je sumnjiv, pise Xperia na njemu. u pitanju je 2.3.7 mildwild izvedba. hvala kolegi Abneru na trudu i pomoci. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
ok. ti javni sta si napravio. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: sa kojim se puni na racunarau i vidi ga kao storage, ali prijavljuje error prilikom synca, a prijavljuje mobile device u explorer :: :: probacu neke druge kablove i drajvere pa javlja ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.