Probaj i Bs player, on moze i da ti automatski skida titlove sa neta, a radi k`o zmaj. Uostalom sto vise plejera probas to je veca sansa da ces naci onaj koji ti savrseno odgovara, stvar ukusa :)
Zesce djubre od sviraca... Taj se muci sa MKV... a ni ostali mu nisu svetlija strana... Ne volim BS ali sam uvideo da je daleko bolji od vecine za Android...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Skinuo, probao MX i ne trebam da probam drugi x :: ::
Zasto bi na telefonu pustao MKV fajl? Eventulano ako imas tablet a mislim i da je i tu nepotreban kvalitet bolji od dvdrip-a i brripa....
:: Zesce djubre od sviraca.. :: Taj se muci sa MKV... a ni ostali mu nisu svetlija strana.. :: Ne volim BS ali sam uvideo da je daleko bolji od vecine za Android.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: Skinuo, probao MX i ne trebam da probam drugi x :: :: :: ::
:: Zasto bi na telefonu pustao MKV fajl? Eventulano ako imas tablet a mislim i da je i tu nepotreban kvalitet bolji od dvdrip-a i brripa... :: :: :: :: Zesce djubre od sviraca.. :: :: Taj se muci sa MKV... a ni ostali mu nisu svetlija strana.. :: :: Ne volim BS ali sam uvideo da je daleko bolji od vecine za Android.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Skinuo, probao MX i ne trebam da probam drugi x :: :: :: :: :: ::
Ja sam se susreo samo sa 720p i 1080p filmovima u mkv formatu i naravno veliki su fajlovi. A za ove ripove avi i mp4, sigurno su rasprostranjeniji, al ajde, ako hoce da gleda full HD film na 4-7 inch ekranu u redu...
:: Zato sto ga je u tom formatu nasao, nece valjda da konvertuje :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: :: Zasto bi na telefonu pustao MKV fajl? Eventulano ako imas tablet a mislim i da je i tu nepotreban kvalitet bolji od dvdrip-a i brripa... :: :: :: :: :: :: :: Zesce djubre od sviraca.. :: :: :: Taj se muci sa MKV... a ni ostali mu nisu svetlija strana.. :: :: :: Ne volim BS ali sam uvideo da je daleko bolji od vecine za Android.. :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: Skinuo, probao MX i ne trebam da probam drugi x :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa vidi vako uz telefon sam dobio i nekih desetak muzickih numera u nekom formatu i dva mp4 fajla u HD formatu... oni normalno rade sa preinstaliranim sviracima ali MKV nece... Tako da sam trazio adekvatanog sviraca koji ce lagano da gura MKV...
Jedino BS radi bez ikakvih problema...
Pretpostavljam da je problem u vezi MKV taj sto ICS 4.0.3 i ostali do JB 4.1 ne podrzavaju stvarni MKV pa to mora da se odradi kroz sam program koji ima adekvatne kodeke u sebi...
Cini se da na JB 4.2.1 nema problema posto on ima izvornu podrsku za MKV... tako da moze bilo koji program jedino stao kod njega zeza su oni drugi za koje ti treba program koji ima kodeke za njih...
:: Ja sam se susreo samo sa 720p i 1080p filmovima u mkv formatu i naravno veliki su fajlovi. A za ove ripove avi i mp4, sigurno su rasprostranjeniji, al ajde, ako hoce da gleda full HD film na 4-7 inch ekranu u redu.. :: :: :: :: Zato sto ga je u tom formatu nasao, nece valjda da konvertuje :: :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: :: :: :: Zasto bi na telefonu pustao MKV fajl? Eventulano ako imas tablet a mislim i da je i tu nepotreban kvalitet bolji od dvdrip-a i brripa... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zesce djubre od sviraca.. :: :: :: :: Taj se muci sa MKV... a ni ostali mu nisu svetlija strana.. :: :: :: :: Ne volim BS ali sam uvideo da je daleko bolji od vecine za Android.. :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: Skinuo, probao MX i ne trebam da probam drugi x :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Hajd da ne otvaram novu temu, ako neko vidi neka javi koji bi bio najbolji audio player za Android po vasem iskustvu. Probao sam Sound Best Player i Poweramp do sada, ovaj drugi se mnogo bolje pokazao. Ako imate neku preporuku rado bih isprobao jos neki, nisam u potpunosti zadovoljan Poweramp-om.
Hvala.
My sword can cut through armor and still cut a tomato.
Jel si video ti nekad razliku na 720p ekranu izmedju HD i ripa? Jel si koristio recimo nesto kao sto je note/note 2 pa pricas iz iskustva? Ako nisi onda ne znam cemu ovaj komentar. Razlika je dupe i oko, posebno sto je ekran na 20cm od ociju.
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Zasto bi na telefonu pustao MKV fajl? Eventulano ako imas tablet a mislim i da je i tu nepotreban kvalitet bolji od dvdrip-a i brripa... :: :: :: :: Zesce djubre od sviraca.. :: :: Taj se muci sa MKV... a ni ostali mu nisu svetlija strana.. :: :: Ne volim BS ali sam uvideo da je daleko bolji od vecine za Android.. :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: Skinuo, probao MX i ne trebam da probam drugi x :: :: :: :: :: ::
:: Ja sam se susreo samo sa 720p i 1080p filmovima u mkv formatu i naravno veliki su fajlovi. A za ove ripove avi i mp4, sigurno su rasprostranjeniji, al ajde, ako hoce da gleda full HD film na 4-7 inch ekranu u redu.. :: :: :: :: Zato sto ga je u tom formatu nasao, nece valjda da konvertuje :: :: :: :: i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :: :: samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : samsung 931bw :: :: :: :: :: Zasto bi na telefonu pustao MKV fajl? Eventulano ako imas tablet a mislim i da je i tu nepotreban kvalitet bolji od dvdrip-a i brripa... :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Zesce djubre od sviraca.. :: :: :: :: Taj se muci sa MKV... a ni ostali mu nisu svetlija strana.. :: :: :: :: Ne volim BS ali sam uvideo da je daleko bolji od vecine za Android.. :: :: :: :: :: :: :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: :: :: :: :: :: :: :: :: Skinuo, probao MX i ne trebam da probam drugi x :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Staviti film od 4gb na telefon, mislim da je glupost, da se odusevljavam slikom na 5inch ekranu takodje me ne zanima, ok je pogledati film na tel/tabletu, ako ides na put cesce, al da se coravim pored tv da bi u wc gledao film bzvz. Po vama je fullHD standard prevazidjen, cujem samo 4k televizore kupujete :D!!
Pa nije potrebno staviti film od 4GB na telefon... MKV iste velicine kao AVI je neuporedivo boljeg kvaliteta...
Ja u poslednje vreme skidam samo 480p (najbolji kvalitet za serije u odnosu na velicinu fajla), x264-mSD neverovatno kako manji fajl ima toliko cistiju sliku u odnosu na AVI...
:: Staviti film od 4gb na telefon, mislim da je glupost, da se odusevljavam slikom na 5inch ekranu takodje me ne zanima, ok je pogledati film na tel/tabletu, ako ides na put cesce, al da se coravim pored tv da bi u wc gledao film bzvz. Po vama je fullHD standard prevazidjen, cujem samo 4k televizore kupujete :D! :: :: ::
:: Staviti film od 4gb na telefon, mislim da je glupost, da se odusevljavam slikom na 5inch ekranu takodje me ne zanima, ok je pogledati film na tel/tabletu, ako ides na put cesce, al da se coravim pored tv da bi u wc gledao film bzvz. Po vama je fullHD standard prevazidjen, cujem samo 4k televizore kupujete :D! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.