Ali po meni je 5.0 prevelika dijagonala...neću da veslam s telefonom...Imam Xperiu Neo, 3.7in ekran i moram da priznam da je to malo-nisam se navikao na kucanje ni posle godinu i po dana. Mislim da bi mi odgovaralo 4.55 na Xperia-i T, kojeg ću verovatno da uzmem sledećeg...Ipak, moćan je tel, nema dileme... Fiat iustitia, et pereat mundus
Zbog čega da se uhvate za glavu kad HTC ima već u prodaji sličan model, a Samsung uskoro izbacuje takodje sličan. __________________ Scourge of PCBerza
Aj ovako prvo kvalitet izrade,bravia engine 2 ,jaca baterija 13 mgpx kamera.A da ne pominjem koliko je android bolje optimizovan za sony nego za ostale .Konkretno xperia t dere u nekoliko stvari s3 i ako ima dva jezgra manje.Mene samo raduje konkurencija i da kad dajes pare dajes za kvalitet a ne plastikanera
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Zbog čega da se uhvate za glavu kad HTC ima već u prodaji sličan model, a Samsung uskoro izbacuje takodje sličan :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Veliki sam fan sony marke. Koristim sve od njih od laptopa do telefona.
Sto se samog telefona tice koristim ih bas dugo, i mogu da kazem da me nikada nisu izneverili. Koristio sam ih od simbiana, win, pa sada androdi. Imao sam X10, Arc S, Xperia S i stvarno su super telefoni.
Ljudi nemoj da vas neko laze da je android optimizova, mislim da sony to mora mnogo bolje da odradi. U pocetku rade dobro posle krece kocenje, blokiranje, a da ne pricam kada se uradi update. Arc S na ICS radi uzasno, X10 cim sam stavio 2.3.7 ziva zalost jedva radi, koci i gasi se sam. Sony radi dobro samo sa onim sistemom koj je trenutno instaliran, cim se uradi update i tako nesto razmisljajte o rutovanju. Tako da znam o cemu pricam. Xperia S radi super za sada ali videcu prvi update sta ce da napravi. Nadam se da su sada usli ozbiljno u celu pricu. Brzo zaboravljaju predhodnu generaciju i mnogo su spori sa azuriranjem i popravkom gresaka. Ostalo je sve super. Imaju slabu podrsku, Samsung i Apple u bilo kojoj radnji da udjete ima da nadjete od bezveznih krpica, drzac za telefon, razne futrole koje su specijalno namenjene za taj uredjaj i mnogo drugih dodataka. Sony cak i na zapadu nema neku ogromnu podrsku. Jako kvalitetni, imaju veliku ideju, naprave super uredjaj ali uvek mu zafali nesto. Na arc S sa ics skype, navigacija ili neka igra to dok se pokrene mora bas da se saceka, a ponekad i izbaci gresku, pa moram ponovo da pokrecem aplikaciju. Meni to generalno ne smeta, ali mislim da moraju da menjaju politiku oko softvera. Ovo je sada prvi zvanicno samostalni telefon od kako se odvojio od ericssona. Predhodna verzija je bila u saradnji sa ericssonom, ali u zadnji cas su se odvojili i ostalo ime samo na sony. Verujem u njih, imam i laptop koj je fenomenalan i sve pohvale, mp4 uredjaj. Telefon je kvalitetno odradjen, arc s jeste malo jeftinija plastika ali dizajn sve to pokriva, dok xperia s je bas nivo ispred.
Razmisljao sam da pazarim xperia T verziju naravno ne po ovim nasim bezobraznim cenama, ali ovaj novi model me bas, bas odusevio.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
sto se tice kvaliteta nije bas neki preterano,bar na xperia S ekran izgreban kao da nema scratch resistant glass, jbg, ima dual core na 1.5 pa opet ga negde sije S2 iako je sporiji 300MHz, hocu reci ne trci pred rudu, telefon da izgleda i na papiru obecava to stoji, da se razumemo meni je omiljena marka bila sonyericsson, sto ce reci da i sad pretendujem ka soniju, ali samo pricam ono sto sam video svojim ocima. Ima tu jos kineza koji ce jako da uzdrmaju tlo svima redom, pozdrav :)
:: :: Aj ovako prvo kvalitet izrade,bravia engine 2 ,jaca baterija 13 mgpx kamera.A da ne pominjem koliko je android bolje optimizovan za sony nego za ostale .Konkretno xperia t dere u nekoliko stvari s3 i ako ima dva jezgra manje.Mene samo raduje konkurencija i da kad dajes pare dajes za kvalitet a ne plastikanera :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: Zbog čega da se uhvate za glavu kad HTC ima već u prodaji sličan model, a Samsung uskoro izbacuje takodje sličan :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
I vec duze vreme posmatram i vagam koji bi tel mogao da uzmem. Ovaj Xperia Z je stvarno cool mada ima bar dve mane! Nazalost obican TFT i visoku cenu koja ce biti negde oko 600 eur!
ja licno koristim telefon da se javim i posaljem poruku i to je to igrice su mi smesne na ekranima od 5 inca a kamoli manje uzeo sam skoro polovan galaxy ace koji mi je i vise nego dovoljan za moje potrebe ali sta da dam 600e za telefon zbog izgleda maa daaj imam ipad 3 tu imam sve sto mi je potrebno dobra kamera i 1080p video i veliki ekran da mogu ko covek da gledam klipove i blejim na internetu .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
Jao molim te kakve gluposti nalazis pa to je strasno.... Pa nije valjda da jos verujes i da se guli farba sa iphona 5 ?? Telefon je vrhunske izrade vodootporan pogledaj testove na yu tube. U ostalom kad se pojavi kod nas videcemo uzivo. @Sky Fire tft jeste ali ubija sve konkurente zasto ? BRAVIA engine 2 sto znaci vrhinska ostrina slike. Bivsi modeli su bili kolilo toliko solidni jer je ericson dosta kocio razvoj i sam kasnije odustao od projekata. Vreme ce pokazati, licno mi je drago sto se oporavio
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Fasciniraju me ovakvi komentari....... :: :: Evo druze prelistaj malo , pa se vrati nazad u realnost.. :: :: http://www.gsmarena.com :: :: :: asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135 :: :: :: :: :: Najjaci model kompanije Sony :: :: http://www.mobilnisvet.com/mobilni/3612/Sony/Xperia- :: :: :: :: Mislim da ce Samsung,Htc,Apple,Motorola da se uhvate za glavu :) :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphir :: :: Cooler Master HAF 91 :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G400
Kvalitet izrade nije baš `neki` ako je verovati Xperii T.
Bravia Engine je marketing, software-ski boost kontrasta...
13 Megapixela kamera na Xperii T koja verovatno ide isto na Z je jedno 30% gora od 8 megapixela kamere na GS3.
Android nije baš bolje optimizovan za Xperia modele, sasvim prosečno radi, plus nema ni Jelly Bean još.
S4 iz Xperie T baš ni u čemu ne dere Exynos quad, potvrdjeno je u koliko hoćeš testova. Brži je nego Tegra 3 doduše. __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Aj ovako prvo kvalitet izrade,bravia engine 2 ,jaca baterija 13 mgpx kamera.A da ne pominjem koliko je android bolje optimizovan za sony nego za ostale .Konkretno xperia t dere u nekoliko stvari s3 i ako ima dva jezgra manje.Mene samo raduje konkurencija i da kad dajes pare dajes za kvalitet a ne plastikanera :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: Zbog čega da se uhvate za glavu kad HTC ima već u prodaji sličan model, a Samsung uskoro izbacuje takodje sličan :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
:: Jao molim te kakve gluposti nalazis pa to je strasno.... Pa nije valjda da jos verujes i da se guli farba sa iphona 5 ?? Telefon je vrhunske izrade vodootporan pogledaj testove na yu tube.
Pa guli se, čak i gratis dobijaš ogrebotine kad ga novog kupiš. Da ne pominjem koliko se tanki mekani aluminijum dodatno lako grebe: http://goo.gl/Tn6Mx
Evo i finog testa šta se dešava kad ga nosiš 2 meseca bez futrole: http://goo.gl/tgK6j
Lepo se vidi koliko je tanak aluminijum.
:: @Sky Fire tft jeste ali ubija sve konkurente zasto ? BRAVIA engine 2 sto znaci vrhinska ostrina slike
Stvarno, fanboy komentar. Isto tako su hvalili na sav glas Xperiu T, pa Bravia engine itd kad ono prc: uglovi gledanja katastrofa, nije čak ni IPS panel. Bravia engine ne znači veća oštrina (LOLČINA!!!)
Da ne pominjem kad se Xperia S ugreje da ekran žuti od toplote: http://goo.gl/zs2xC
::Bivsi modeli su bili kolilo toliko solidni jer je ericson dosta kocio razvoj i sam kasnije odustao od projekata. Vreme ce pokazati, licno mi je drago sto se oporavio
Nije se još oporavio jer nema konkurentan proizvod i dalje pored GS3, One X i LG Optimus G i 4X. Sve neki prosek, a dokaz tome je da ni godinu dana kako se pojavila Xperia S joj je cena prepolovljena za 60%. Prodaje se po 250 evra na oglasima.
Slike su ekstra a sudeci po Sony-ju koji je uvek dobro slikao mislim da to nije nista cudno.. Ja sam uporedjivao Samsung GS2 sa Sony i cini mi se da na Samsungu ima vise suma, nekako ni dan danas ne mogu da se snadjem po tom pitanju. Video zapis kod Samsung jeste dobar. Takodje sto se tice zvuka tu je Sony uvek bio neprikosnoven! Sta se desava sa Display-em ne znam ali znam da je ranije Sony imao najostriju sliku. Sta je dovelo da pada kvaliteta ni to ne znam ali se Sony itekako razlikovao od svih po tim nekim svojim jedinstvenim osobinama!
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
During video recording we see the same issue as with still images - notable tendency towards overexposure. This leads to loss of detail, and since the videos shot with the Xperia T aren`t that good to begin with you are left with pretty mediocre footage.
Still the amount of resolved detail remains uninspiring and even though colors are decent, we wouldn`t call the videos worthy of a flagship. Here`s hoping that Sony does something about it with some of its next firmware updates.
Ne bismo nazvali kvalitet videa vredan jednog flagshipa. Dakle, prosečna kamera od 13 megapixela.
Audio:
iThe Sony Xperia T performed pretty well in the first part of our traditional audio quality test. The smartphone got very good scores all over and garnished them with average volume levels, making up for one of the good performances we have seen. There`s some degradation when you plug in a pair of headphones, but things certainly aren`t too bad. The stereo crosstalk rises and some distortion creeps in. Volume levels remain about the same, though, which is not a common sight among smartphones. A solid overall performance, which should please anyone but the most demanding audiophiles.
Dakle, prosečan audio doživljaj, i definitivno van ranga One X i GS3. __________________ Scourge of PCBerza
Nisi ti mene razumeo.. Ja i ne znam realno kakav je danas Sony par puta sam se igrao i shvatio sam da to nije to vise pa sam na kraju kupio Samsung,sad imam dva komada.. Ono sto sam rekao je bilo obelezje Sony-a ranijih godina i samo sam nagovestio da bi bilo logicno i dobro da se vrate korenima tacnije onom u cemu su se izdvajali.. Inace mislim generalno da i dalje prave dobre slike..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Covek niko ovde ne prica o xperia s,t,p ili sta vec vec o Z. Xperia t je klasa Htc One S ili ti Motorola Razzer i u datom trenutku je bio flagship ili ti par meseci dok se nije pojavio Xperia Z.Kakav crni marketing?? Pa to jedino i ostaje da se kaze za sony jer realno niko nema bolje ekrane od sonija Arc S je pravio havariju u to vreme koliko je dobar bio.Imas razne testove svuda soni vlada u ekranima i kamerama uvek bilo i bice. Ne kazem ja da je soni broj jedan ali za samsung i htc po kvalitetu izrade,baterije,ekrana,kamere brise patos. Pogledaj niz testova kako android radi na sony a kako na drugim. U ostalom cekacemo prave testove ovo sto je napisano na papiru obecava
:: Uh... :: :: Kvalitet izrade nije baš `neki` ako je verovati Xperii T :: :: Bravia Engine je marketing, software-ski boost kontrasta.. :: :: 13 Megapixela kamera na Xperii T koja verovatno ide isto na Z je jedno 30% gora od 8 megapixela kamere na GS3 :: :: Android nije baš bolje optimizovan za Xperia modele, sasvim prosečno radi, plus nema ni Jelly Bean još :: :: S4 iz Xperie T baš ni u čemu ne dere Exynos quad, potvrdjeno je u koliko hoćeš testova. Brži je nego Tegra 3 doduše :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: Aj ovako prvo kvalitet izrade,bravia engine 2 ,jaca baterija 13 mgpx kamera.A da ne pominjem koliko je android bolje optimizovan za sony nego za ostale .Konkretno xperia t dere u nekoliko stvari s3 i ako ima dva jezgra manje.Mene samo raduje konkurencija i da kad dajes pare dajes za kvalitet a ne plastikanera :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphir :: :: Cooler Master HAF 91 :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G40 :: :: :: :: :: Zbog čega da se uhvate za glavu kad HTC ima već u prodaji sličan model, a Samsung uskoro izbacuje takodje sličan :: :: :: __________________ :: :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: ::
nemam mnogo izbora...hoću da ga uzmem preko paketa tako da je izbor pao na P model.
Interesuje me gde je u odnosu na SII sa kojim sam se dosta igrao. P sam samo držao u ruci... support normality
:: :: Moj savet da uzmes Xperia T dosta je unapredjeno i poboljsano stvari :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: planiram da u skorije vreme pazarim xperia P. Interesuje me ima li kojih skrivenih mana ili neki nedostatak :: :: support normalit :: :: :: ::
:: Covek niko ovde ne prica o xperia s,t,p ili sta vec vec o Z
Pa pričamo o flagship modelu, a trenutno je to Xperia T jer Xperia Z će tek da stigne.
:: Xperia t je klasa Htc One S ili ti Motorola Razzer i u datom trenutku je bio flagship ili ti par meseci dok se nije pojavio Xperia Z
Pa i dalje je flagship, a kad stigne Xperia Z već ćeš imati HTC Butterfly i verovatno Galaxy S4, a odatle ide stara priča već, zna se gde Sony tu stoji.
::Kakav crni marketing?? Pa to jedino i ostaje da se kaze za sony jer realno niko nema bolje ekrane od sonija
Ne razumem čemu ovakvi fanboy komentari??? Sony čoveče ima najgore ekrane od svih proizvodjača! Koristi najobičnije LCD ekrane bez IPS ili Amoled matrice. Razumem ja da voliš Sony ali čoveče sagledaj malo realno stvari. Sama činjenica da imaju najgore ekrane je da moraju softverski da se koriste trikovima sa tim Bravia Enginom koji ništa ne radi, samo blagi boost kontrasta. Imaš taj isti softverski dodatak u svakom romu za svaki telefon.
Pogledaj samo kako se invertuju boje pod uglom na TRENUTNOM flagshipu: http://goo.gl/bQzuy
Kakav crni Arc S, kad se on pojavio odavno si imao Retina IPS na Iphonu i Super AMOLED+ na GS2 koji su 10x bolji ekrani od jednog prosečnog LCDa.
::Arc S je pravio havariju u to vreme koliko je dobar bio
Budalaština, nije napravio nikakav, ali nikakav pomak, a kamoli havariju. U momentu kad su dual core telefoni bili u zamahu, sa 1080p videom i visokim rezolucijama Sony izbacuje single core telefon, i čak nije u sposobnosti da isprati konkurenciju pa mu diže clock na Arc S, opet bez pomaka.
::Imas razne testove svuda soni vlada u ekranima i kamerama uvek bilo i bice
To je tvoje mišljenje a ja ne mogu da te nateram da budeš u pravu. Za ekrane sam već rekao šta imam, a za kamere takodje su prosek. U momentu kad je Arc izašao Nokia je imala N8. Sad kad je izašao Xperia S i Xperia T, Nokia ima 808 Pureview. Kako možeš da uopšte pomišljaš da pominješ Sony u priči sa kamerama?
:: Ne kazem ja da je soni broj jedan ali za samsung i htc po kvalitetu izrade,baterije,ekrana,kamere brise patos
Izrada=Prosek... nisu ni blizu One X, Iphone 4 i Lumia seriji Baterija=takodje prosek, Xperia T=1850mAh, Galaxy S3 = 2100mAh, Razr Maxx=3300mAh.
:: Pogledaj niz testova kako android radi na sony a kako na drugim
Pogledao sam, flagship im je u rangu sa srednjim telefonima, Quad core Exynos je trenutni lider.
:: U ostalom cekacemo prave testove ovo sto je napisano na papiru obecava
To je ono što uvek ostaje od Sony-a: stvari na papiru. Staviće LCD u Xperiu Z, nabiće mu softverski Bravia engine, kamera već ima samplove, muljava je ko Xperia T. Dakle sve po starom. Da ne pričam o tome da konkurencija već jaše Jelly Bean dok Sony tek isporučuje ICS.
Kao što rekoh, vidi se da si fan Sony-a ali trebaš da sagledaš realno situaciju a ne da bacaš prideve bez potpore....
Ovako za pocetak http://www.kieskeurig.nl/mobiel/gsm/sony/xperia-z/prijzen/1152082 to je sto se tice prodaje koja je uveliko pocela Sto se tice kvaliteta izrade ne mogu da diskutujem sa covekom kome je Samsung i Htc sinonim za kvalitet..Aj Iphone ali ovo smece stvarno... Za samsung izrada je mrak takodje za ostale to sto ti gotivis samsung ko 95% srbije to je drugo i nebitno. Lumia ? Nokia ? to jos postoji? daj molim te mrtvu kompaniju navodis..... Opet se drzis Xperia T ponavljam vise nije flagship i po performansama jede sve redom koliko moze sa dva jezgra cak je i bolji od htc i S3 u nekim stvarima dok Xperia Z zatvara slucaj i ceka rivale.Taj leptir je popio toliko losih kritika a nije se ni pojavio pocevsi od katastrofe od ekrana,baterije itd. U ekrane se katastrofa razumes evo ti malo poredjenja http://www.youtube.com/watch?v=JHCydzna0Qw a pritom to je xperia S tako da prvo gledaj ,informisi se pa onda komentarisi. Niti sam fanboy i jedne marke niti imam ista od njih osim zadovoljstvo i zabavu koju mi pruzaju. Bravia Engine 2 je nesto sto svi ostali mogu da sanjaju jel ti kapiras da se to stavlja u Tv? ako ne proguglaj malo
Jebote od predstavljanja modela tema ode u aut to jest prepucavanje a cinjenice ako je dvoje troje reklo
:: :: :: :: Covek niko ovde ne prica o xperia s,t,p ili sta vec vec o Z :: :: Pa pričamo o flagship modelu, a trenutno je to Xperia T jer Xperia Z će tek da stigne :: :: :: Xperia t je klasa Htc One S ili ti Motorola Razzer i u datom trenutku je bio flagship ili ti par meseci dok se nije pojavio Xperia Z :: :: Pa i dalje je flagship, a kad stigne Xperia Z već ćeš imati HTC Butterfly i verovatno Galaxy S4, a odatle ide stara priča već, zna se gde Sony tu stoji :: :: ::Kakav crni marketing?? Pa to jedino i ostaje da se kaze za sony jer realno niko nema bolje ekrane od sonija :: :: Ne razumem čemu ovakvi fanboy komentari??? Sony čoveče ima najgore ekrane od svih proizvodjača! Koristi najobičnije LCD ekrane bez IPS ili Amoled matrice. Razumem ja da voliš Sony ali čoveče sagledaj malo realno stvari. Sama činjenica da imaju najgore ekrane je da moraju softverski da se koriste trikovima sa tim Bravia Enginom koji ništa ne radi, samo blagi boost kontrasta. Imaš taj isti softverski dodatak u svakom romu za svaki telefon. :: :: Pogledaj samo kako se invertuju boje pod uglom na TRENUTNOM flagshipu: http://goo.gl/bQzu :: :: Kakav crni Arc S, kad se on pojavio odavno si imao Retina IPS na Iphonu i Super AMOLED+ na GS2 koji su 10x bolji ekrani od jednog prosečnog LCDa :: :: ::Arc S je pravio havariju u to vreme koliko je dobar bio :: :: Budalaština, nije napravio nikakav, ali nikakav pomak, a kamoli havariju. U momentu kad su dual core telefoni bili u zamahu, sa 1080p videom i visokim rezolucijama Sony izbacuje single core telefon, i čak nije u sposobnosti da isprati konkurenciju pa mu diže clock na Arc S, opet bez pomaka :: :: ::Imas razne testove svuda soni vlada u ekranima i kamerama uvek bilo i bice :: :: To je tvoje mišljenje a ja ne mogu da te nateram da budeš u pravu. Za ekrane sam već rekao šta imam, a za kamere takodje su prosek. U momentu kad je Arc izašao Nokia je imala N8. Sad kad je izašao Xperia S i Xperia T, Nokia ima 808 Pureview. Kako možeš da uopšte pomišljaš da pominješ Sony u priči sa kamerama :: :: :: Ne kazem ja da je soni broj jedan ali za samsung i htc po kvalitetu izrade,baterije,ekrana,kamere brise patos :: :: Izrada=Prosek... nisu ni blizu One X, Iphone 4 i Lumia serij :: Baterija=takodje prosek, Xperia T=1850mAh, Galaxy S3 = 2100mAh, Razr Maxx=3300mAh :: :: :: :: Pogledaj niz testova kako android radi na sony a kako na drugim :: :: Pogledao sam, flagship im je u rangu sa srednjim telefonima, Quad core Exynos je trenutni lider :: :: :: U ostalom cekacemo prave testove ovo sto je napisano na papiru obecava :: :: To je ono što uvek ostaje od Sony-a: stvari na papiru. Staviće LCD u Xperiu Z, nabiće mu softverski Bravia engine, kamera već ima samplove, muljava je ko Xperia T. Dakle sve po starom. Da ne pričam o tome da konkurencija već jaše Jelly Bean dok Sony tek isporučuje ICS :: :: :: :: :: Kao što rekoh, vidi se da si fan Sony-a ali trebaš da sagledaš realno situaciju a ne da bacaš prideve bez potpore....
:: Sto se tice kvaliteta izrade ne mogu da diskutujem sa covekom kome je Samsung i Htc sinonim za kvalitet..Aj Iphone ali ovo smece stvarno..
Ko je pomenuo Samsung za kvalitet izrade, o čemu ti to? Svidelo se tebi ili ne One X i Lumia važe za jedne od najkvalitetnijih telefona. Polikarbonat unibody na One X je ipak jedan, Sony je neuspešno pokušao da ih kopira sa Xperiom S.
:: Za samsung izrada je mrak takodje za ostale to sto ti gotivis samsung ko 95% srbije to je drugo i nebitno
Gde ti vidiš da ja gotivim Samsung, ajde barem zarad sebe pročitaj još jednom ceo text bez crvenih očiju.
:: Lumia ? Nokia ? to jos postoji? daj molim te mrtvu kompaniju navodis....
Da postoji i trenutno su vodeći što se tiče WP8 telefona kao i kad su u pitanju kamere na telefonu, kao na primer sa optičkom stabilizacijom na Lumii 920. Jedno je što ih ne voliš ali nema potrebe za takvim komentarima.
:: Opet se drzis Xperia T ponavljam vise nije flagship i po performansama jede sve redom koliko moze sa dva jezgra cak je i bolji od htc i S3 u nekim stvarima dok Xperia Z zatvara slucaj i ceka rivale
::Taj leptir je popio toliko losih kritika a nije se ni pojavio pocevsi od katastrofe od ekrana,baterije itd
Ekran? Misliš Super LCD2 IPS koji je bolji od svega što Sony ima da ponudi??? Hmmmm... da naravno.
:: U ekrane se katastrofa razumes evo ti malo poredjenja. Tako da prvo gledaj ,informisi se pa onda komentarisi. :: http://www.youtube.com/watch?v=JHCydzna0Qw a pritom to je xperia S
Uopšte ne vidim prednost, zaista. Hajde ti pogledaj šta se dešava kad se podgreje taj isti ekran.
:: Niti sam fanboy i jedne marke niti imam ista od njih osim zadovoljstvo i zabavu koju mi pruzaju
Izvini stvarno, zasmeja me. Poznat si na ovom forumu kao fanboy veći od Mede i Obradmia. Bacaš prideve kako stigneš i veličaš stvari van konteksta gde stigneš.
:: Bravia Engine 2 je nesto sto svi ostali mogu da sanjaju jel ti kapiras da se to stavlja u Tv? ako ne proguglaj mal
Izvini stvarno ali me ne fasciniraju marketinški trikovi sa software-om kao Bravia, Beats Audio itd... Sony je poslednja rupa na svirali kad se gleda kvalitet TV-a. Ali dobro, ako si ti ovčica sad, ne mogu da te ubedjujem da budeš u pravu.
:: Jebote od predstavljanja modela tema ode u aut to jest prepucavanje a cinjenice ako je dvoje troje reklo
Još ti ponajmanje. Iz teksta svakog ti se vidi pucanje po šavovima: `oni su najbolji, ostali mogu da sanjaju, nema boljeg, najboljeg, najveći su` a pritom, jedini argument sa kojim si failovao je pokušaj da uvališ software dodatak protiv jednog Amoled ekrana.
Ja stvarno nemam pojma po cemu sam ja fanboy? i to sad ispade i sony-a kojeg i ne posedujem.Aha fan boy sam ako sam pomenuo nesto novo a kosi sa tvojim ili bilo cijem misljenjem daj molim te..... Sto se tice sony-a meni je drago da se ubacio u trku i da je ponudio kvalitet koji htc i samsung nemaju a satro su jake masine.Beats audio ? au naj kvalitetniji brend ti nije nista ? a pritom kosta boga oca ....Pa lepo sam ja reko ovde samsung caruje nadje se i po neki htc sve ostalo ne postoji... Nokia je mrtva firma niti imaju sta da nude a to sto su nasvirali piksle mogu da se slikaju sa tim jer je fail produkt. Kako god Sony Xperia Z je stigla Htc je sledeci ceka sa Motorola i Samsung . Nego sto ne odgovori sto ga nema u prodaji?
:: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Sto se tice kvaliteta izrade ne mogu da diskutujem sa covekom kome je Samsung i Htc sinonim za kvalitet..Aj Iphone ali ovo smece stvarno.. :: :: Ko je pomenuo Samsung za kvalitet izrade, o čemu ti to? Svidelo se tebi ili ne One X i Lumia važe za jedne od najkvalitetnijih telefona. Polikarbonat unibody na One X je ipak jedan, Sony je neuspešno pokušao da ih kopira sa Xperiom S :: :: :: Za samsung izrada je mrak takodje za ostale to sto ti gotivis samsung ko 95% srbije to je drugo i nebitno :: :: Gde ti vidiš da ja gotivim Samsung, ajde barem zarad sebe pročitaj još jednom ceo text bez crvenih očiju :: :: :: Lumia ? Nokia ? to jos postoji? daj molim te mrtvu kompaniju navodis.... :: :: Da postoji i trenutno su vodeći što se tiče WP8 telefona kao i kad su u pitanju kamere na telefonu, kao na primer sa optičkom stabilizacijom na Lumii 920. Jedno je što ih ne voliš ali nema potrebe za takvim komentarima :: :: :: Opet se drzis Xperia T ponavljam vise nije flagship i po performansama jede sve redom koliko moze sa dva jezgra cak je i bolji od htc i S3 u nekim stvarima dok Xperia Z zatvara slucaj i ceka rivale :: :: ::Taj leptir je popio toliko losih kritika a nije se ni pojavio pocevsi od katastrofe od ekrana,baterije itd :: :: Ekran? Misliš Super LCD2 IPS koji je bolji od svega što Sony ima da ponudi??? Hmmmm... da naravno. :: :: :: :: U ekrane se katastrofa razumes evo ti malo poredjenja. Tako da prvo gledaj ,informisi se pa onda komentarisi. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=JHCydzna0Qw a pritom to je xperia S :: :: Uopšte ne vidim prednost, zaista. Hajde ti pogledaj šta se dešava kad se podgreje taj isti ekran. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=koQKTXQb19 :: :: :: Niti sam fanboy i jedne marke niti imam ista od njih osim zadovoljstvo i zabavu koju mi pruzaju :: :: Izvini stvarno, zasmeja me. Poznat si na ovom forumu kao fanboy veći od Mede i Obradmia. Bacaš prideve kako stigneš i veličaš stvari van konteksta gde stigneš :: :: :: Bravia Engine 2 je nesto sto svi ostali mogu da sanjaju jel ti kapiras da se to stavlja u Tv? ako ne proguglaj mal :: :: Izvini stvarno ali me ne fasciniraju marketinški trikovi sa software-om kao Bravia, Beats Audio itd... Sony je poslednja rupa na svirali kad se gleda kvalitet TV-a. Ali dobro, ako si ti ovčica sad, ne mogu da te ubedjujem da budeš u pravu :: :: :: Jebote od predstavljanja modela tema ode u aut to jest prepucavanje a cinjenice ako je dvoje troje reklo :: :: Još ti ponajmanje. Iz teksta svakog ti se vidi pucanje po šavovima: `oni su najbolji, ostali mogu da sanjaju, nema boljeg, najboljeg, najveći su` a pritom, jedini argument sa kojim si failovao je pokušaj da uvališ software dodatak protiv jednog Amoled ekrana :: :: :D :D :D :D :D :D :D
:: Ja stvarno nemam pojma po cemu sam ja fanboy? i to sad ispade i sony-a kojeg i ne posedujem.Aha fan boy sam ako sam pomenuo nesto novo a kosi sa tvojim ili bilo cijem misljenjem daj molim te....
Pa bacaš neke nelogične komentare, hvališ nešto a ne potkrepljuješ ničim.
:: Sto se tice sony-a meni je drago da se ubacio u trku i da je ponudio kvalitet koji htc i samsung nemaju a satro su jake masine
::Beats audio ? au naj kvalitetniji brend ti nije nista ? a pritom kosta boga oca ....Pa lepo sam ja reko ovde samsung caruje nadje se i po neki htc sve ostalo ne postoji..
Reci mi molim te da si ozbiljan???????? TEBI JE BEATS NAJKVALITETNIJI BREND??????????
Majko božija, pa ti stvarno nemaš dodirnih tačaka sa realnošću. Hvališ precenjen brend slušalica koje proizvodi Monster, firma poznata po prodavanju magle. Ja ne mogu da verujem svojim očima koliko si ti ubedjen u svoja verovanja. Ne mogu da poverujem da postoje ljudi kao ti, prosto mi je nepojmljivo da neko vidi Beats kao brend. Hahahaha!
:: Nokia je mrtva firma niti imaju sta da nude a to sto su nasvirali piksle mogu da se slikaju sa tim jer je fail produkt
Opet pljuješ iz neke mržnje, niti si objasnio zašto misliš da je to tako kako si umislio. Firma nije mrtva samo zato što ti tako želiš, a 808 je daleko od fail produkta, slikaju se oni sa njim ne brini.
:: Kako god Sony Xperia Z je stigla Htc je sledeci ceka sa Motorola i Samsung
:: Nego sto ne odgovori sto ga nema u prodaji?
Lep ti onaj sajtić, preorder je tebi isto što i prodaja?
I dalje samo šibaš komentare kao dete, u zadnja 3 posta nisi jednu činjenicu izneo. Ma najbolji je Sony...
Imas razne recenzije o telefonu od sajma u americi pa nadalje... ali sve to nema veze sa tim da sam ja fanboy ??? Raspitaj se malo o Beats i koji je to kvalitet to sto ti njih ne gotivis tvoja stvar ja niti ih gotivim niti hvalim samo gledam sta ljudi jure da uzmu konkretno taj tvoj htc one x je iso sa tim sluskama i ljudi su se odusevili kasnije se to promenilo i krenulo da se doplacuje. Ono sto je za tebe precenjeno za druge nije ukusi su razliciti i ne treba pricati o njima. Ja zelim ? auuu covek de odluta ma mene bajate firme tipa alcatel,nokia,motorola ne zanimaju ne mene vec 99% ljudi android dse siri oni i dalje symbian do duse sad ih cika bili vadi iz blata ali dzabe... Prednarucivanje je trenutno a neke radnje ce ga imati od sledece nedelje ne sve.Ali sve to nije bitno bitno je da sony sranje broj 1 brend u svetu za telvizore,aparte,laptop Vaio serija ,konzole,filmska i muzicka industrija...Mene boli uvo za njih samo pazi kad kazes da soni ne valja jel imas BRAVIA pa svi ostali nesto slicno kao sa kolima Mercedes pa svi ostali tako bilo tako ce i ostati.Ali ukusi su razliciti i svako uzima sta mu odgovara..
A zadnja tri posta ti ponavljam da je to samo vest ako mozes da citas medju redovima i trenutni prikaz fona ali ti pravis od toga nukleranu teoremu .A ko je dete ne bi se slozio jer uporno pricas da Bravia ne valja i Beats brand koji svi jure (ja licno ne ) ili prihvati ili se ne ponavljaj
:: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: Ja stvarno nemam pojma po cemu sam ja fanboy? i to sad ispade i sony-a kojeg i ne posedujem.Aha fan boy sam ako sam pomenuo nesto novo a kosi sa tvojim ili bilo cijem misljenjem daj molim te.... :: :: Pa bacaš neke nelogične komentare, hvališ nešto a ne potkrepljuješ ničim :: :: :: Sto se tice sony-a meni je drago da se ubacio u trku i da je ponudio kvalitet koji htc i samsung nemaju a satro su jake masine :: :: ::Beats audio ? au naj kvalitetniji brend ti nije nista ? a pritom kosta boga oca ....Pa lepo sam ja reko ovde samsung caruje nadje se i po neki htc sve ostalo ne postoji.. :: :: Reci mi molim te da si ozbiljan???????? TEBI JE BEATS NAJKVALITETNIJI BREND?????????? :: :: Majko božija, pa ti stvarno nemaš dodirnih tačaka sa realnošću. Hvališ precenjen brend slušalica koje proizvodi Monster, firma poznata po prodavanju magle. Ja ne mogu da verujem svojim očima koliko si ti ubedjen u svoja verovanja. Ne mogu da poverujem da postoje ljudi kao ti, prosto mi je nepojmljivo da neko vidi Beats kao brend. Hahahaha :: :: :: Nokia je mrtva firma niti imaju sta da nude a to sto su nasvirali piksle mogu da se slikaju sa tim jer je fail produkt :: :: Opet pljuješ iz neke mržnje, niti si objasnio zašto misliš da je to tako kako si umislio. Firma nije mrtva samo zato što ti tako želiš, a 808 je daleko od fail produkta, slikaju se oni sa njim ne brini :: :: :: Kako god Sony Xperia Z je stigla Htc je sledeci ceka sa Motorola i Samsung :: :: :: Nego sto ne odgovori sto ga nema u prodaji? :: :: Lep ti onaj sajtić, preorder je tebi isto što i prodaja? :: :: I dalje samo šibaš komentare kao dete, u zadnja 3 posta nisi jednu činjenicu izneo. Ma najbolji je Sony...
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.