Jer ako dodje do garancije, ako telefon moze da upali. uvek mozes vratiti originalni ROM, a ako ne moze da upali, onda nije ni bitno koji je ROM unutra. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Dell UltraSharp U2312HM
Izasao ofiicijalni jelly bean za s2, trenutno je za Spaniju i Kinu, ja skinu za Spaniju i lepo radi, nema problema, opsti utisak cool, nema multi window i galeriju sa note 2 ali sta sad, nema veze, brzi je ima malo vise podesavanja, skroz ok. http://www.sammobile.com/firmware/
E sad na temu, ako vratis stock rom sve ce biti ok ali i da resetujes counter jer po tome mogu da izvale da je cackan fon, ili app triangle away ili usb jig, tebi na volju.
verovatno da hoce jer svaki provajder radi svoj rom tj malo prilagodjava, meni je telefon na free (francuska mreza, otkljucan inace jer ne stavljaju simlock) i kada sam stavio ovaj spanish izgubih njihov logo na bootu, e sad je samo pitanje vremena kada ce izbaciti telenor svoj update, u svakom slucaju mozes da vratis telenorov ics ako nesto podje po zlu
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.