Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung Galaxy S2 moguci problem!
STRANA 1 OD 1
SkyFire Samsung Galaxy S2 moguci problem! 01.02.2013. 20:09 T51631

status: user
broj poruka: 18472
Aj na brzinu da predstvaim o cemu se radi pa kad se vrnem veceras kasno da procitam nesto pametno

Radi se o tome da povremeno gubim signal tj signal na slusalici mi bude smanjen a nekad uopste ne cujem onog sa kim razgovaram.
Prvo sam to primetio preko Vibera,sve sam mislio da je do njihovog servisa ali kasnije je pocelo da se ispoljava na GSM pozive.
U principu,primetio sam sitne bagove,e sad ovo je bas alarmantno jer stvara glavni problem a tice se komunikacije!

P.S.Nisam radio nikakav update od kako sam ga dobio..

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shamankg Re:Samsung Galaxy S2 moguci problem! 01.02.2013. 20:35 #472958

broj poruka: 101

Uradi update pa onda vidi...:)

Pozzz
markopvict brate, prodao si se 01.02.2013. 20:48 #472964

broj poruka: 4515
jebo te Samsung...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 01.02.2013. 21:15 #472969

broj poruka: 3013
Da li zvecka kada se protrese? Mozda se odlepio zvucnik pa se malo pomeri kada nagnes telefon - ako kazes da je zvuk smanjen. Da li se isto desava i kada koristis slucalice?

cokla probaj 01.02.2013. 21:37 #472977

broj poruka: 760
*#0*# i ako tu slusalica radi kako treba, onda ja mozda SW problem
*#0011# tu isprobas GSM signal...mozda te to zeza iz nekog razloga...

Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W

saxija re 01.02.2013. 23:03 #472994

broj poruka: 4016
zavisi i koja si mreza, evo moje zence ima galaxy ace i desi se da aizgubi mrezu nekoliko puta, ja reko da nije do fona kad se ispostavilo da je do mreze

ako ga imas duze vreme, onda ti je to na 2.3. nesto, update obavezno

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

mixer93 Re: 01.02.2013. 23:33 #472999

broj poruka: 4187
Samsung je govno neopisivo... Moze da kaze ko sta hoce, ali tako je. Punkt.
Ja sam imao problema sa Star 5230, ujak se muci sa S2, kolega sa posla kuka isto na S2... Uzmes telefon za brdo para, i onda treba da strepis kad ga stavis u dzep da li ce se ugasiti, sta ce mu se desiti samo od sebe... Dobro sto sam izabrao ArcS umesto S2, ne kajem se ni malo. Pouzdaniji TELEFON...

Daum ... 01.02.2013. 23:38 #473001

broj poruka: 12807
Sredili smo mu fon sad na Jelly Bean 4.2.1, samo da se javi i kaže jel rešilo problem ili ide u servis...

Inače ArcS i GS2 su nebo i zemlja stvarno, uzimati telefon na osnovu generalizovanja iz okoline je glupost: Uzeo si lošiji telefon, nije ništa pouzdaniji.

Imao sam godinu dana S2 i flashovao sam ga redovno barem jednom mesečno, a ponekad i 3-4 puta i nije jedan jedini problem imao do prodaje.

Sad evo GS3 isto bez problema šljaka...

shortee ja na poslu 02.02.2013. 00:02 #473007

broj poruka: 570
uzeo 2 samsunga S2 za sefove i 2 Huawei G300 za mene i kolegu ...Huawei rade ko zmaj ,trpe svakodnevno drndanje instaliranje app i visecasovni wifi,pa onda torturu u domacoj radinosti od strane bebe koja sipa rucak na njega i pegla ga rukama po ekranu od srece.Telefon sljaka vec dva meseca.VRH svaka preporuka

S2 druga prica,Dobijeni od telenora sa 4.0.3 verzijom androida,udpdejtovani na sve moguce strane i svaki dan skoro zaljenje od strane jednog ili drugog sefa da se gasi sam od sebe ili da smanj zvuk u slusci prilikom razgovora.Probao sam da jedan wipujem ,pa da ispocetka sve updejtujem i da se ne instalira nista od app,all ne vredi ista prica.Sad ,dal imate neko resenje sem rutovanja i stavljanja custom rom-a jer koristimo korporativnu app za mejlove koja ne radi na root modelima(pise u uputstvu a i ja probao licno ).Hvala
mixer93 Re: ... 02.02.2013. 00:22 #473009

Izvini, telefon je pouzdaniji, to sto tebi sve sljaka, drago mi je. Evo pola sveta kuka kako im se gasi samsung sam od sebe(razliciti modeli)... ArcS i S2 jesu nebo i zemlja, tu nisi otkrio ameriku, poenta je da je samsung lepa spravica, ali beskorisna kao telefon, jer gubi na pouzdanosti. SONY(ERICSSON) JE MAJKA ZA SAMSUNG telefon.

:: Sredili smo mu fon sad na Jelly Bean 4.2.1, samo da se javi i kaže jel rešilo problem ili ide u servis..
::
:: Inače ArcS i GS2 su nebo i zemlja stvarno, uzimati telefon na osnovu generalizovanja iz okoline je glupost: Uzeo si lošiji telefon, nije ništa pouzdaniji
:: Imao sam godinu dana S2 i flashovao sam ga redovno barem jednom mesečno, a ponekad i 3-4 puta i nije jedan jedini problem imao do prodaje
:: Sad evo GS3 isto bez problema šljaka..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
ConemaX Re:all 02.02.2013. 00:27 #473010

broj poruka: 314
Rodjeni brat mi ima S2,devojka,Brat od strica,najbolji drug,njegova devojka i jos par ljudi koje poznajem.Svi nose S-dvojke i prvi put cujem u zivotu za ovaj problem a retko ko je uopste i updatovao softwer niti bilo sta.
zandarm ... 02.02.2013. 00:43 #473012

broj poruka: 1454
Ne bih iskljucio mogucnost da ti je upravo Viber i napravio problem.
Meni je dok sam imao S2, Viber napravio silne probleme, pozivi su pucali, poruke brljavile, ispadao je iz mreze iz cista mira i slicno, a kako sam skinuo Viber, sve od tih stvari je prestalo.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
I Don`t Know What That Means

Daum Re: Re: ... 02.02.2013. 01:25 #473022

Bez uvrede ali opet arugmenti su ti čisto proseravanje. Pouzdanost? Zato što tebi radi a tvoj ujka i kolega kukaju sa S2?

Stvarno zanimljivi argumenti nema šta. Takodje se proseravaš sa informacijom da ceo svet kuka sa S2. Sony je daleko uopšte poredjenja sa konkurencijom a kamoli da je `majka` nekome.

Očekujem u tvom sledećem odgovoru bilo kakav dokaz da svet `kuka` sem ako ti ujak i kolega nisu ceo svet...

:: Izvini, telefon je pouzdaniji, to sto tebi sve sljaka, drago mi je. Evo pola sveta kuka kako im se gasi samsung sam od sebe(razliciti modeli)... ArcS i S2 jesu nebo i zemlja, tu nisi otkrio ameriku, poenta je da je samsung lepa spravica, ali beskorisna kao telefon, jer gubi na pouzdanosti. SONY(ERICSSON) JE MAJKA ZA SAMSUNG telefon
:: :: Sredili smo mu fon sad na Jelly Bean 4.2.1, samo da se javi i kaže jel rešilo problem ili ide u servis..
:: ::
:: :: Inače ArcS i GS2 su nebo i zemlja stvarno, uzimati telefon na osnovu generalizovanja iz okoline je glupost: Uzeo si lošiji telefon, nije ništa pouzdaniji
:: :: Imao sam godinu dana S2 i flashovao sam ga redovno barem jednom mesečno, a ponekad i 3-4 puta i nije jedan jedini problem imao do prodaje
:: :: Sad evo GS3 isto bez problema šljaka..
:: :: __________________
:: :: Scourge of PCBerza
f2tality re 02.02.2013. 01:40 #473023

broj poruka: 179

S2 poceo da zeza , to je razlog da predjes na S3 ili mozda Note 2

SkyFire Za sad radi.. 02.02.2013. 01:44 #473024

Ovaj tel ide na poklon i mora besprekorno da radi jer osoba koja ce da ga koristi nije napredan korisnik i ne razume se mnogo.
Za sad je sve ok ,videcu za par dana.Telefon radi znatno brze,interfejs je malo drugaciji ali ok,nov os normalna stvar.

U globalu ja sam zadovoljan sa Samsung-om imam 2 komada.Sony bi vrlo rado uzeo i verovatno hocu,jos uvek razmisljam koji sledeci tel da uzmem ..Mozda 4s ponovo mada ipak mislim da cu da se osvezim sa necim sto nisam imao!

P.S.Viber sam ponovo instalirao i sve fercera odlicno za sad!

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

ConemaX @SkyFire 02.02.2013. 01:52 #473028

broj poruka: 314
Znači stari software je bio problem. Dobro je. Da znamo od sada ako neko počne da kuka na S2.
SkyFire Za sad.. 02.02.2013. 01:57 #473029

Indicije su bile te..
Generalno tel radi znatno brze,kao da sam hardver promenio a ne sw.
Mislim da me neko ne razume pogresno,radio je brzo i sa originalnim sw ali ovo se stvarno oseti na bolje.

P.S.Imao sam bug i sa smanjivanjem pozadinskog osvetljenja bez obzira sto sam u power opcijama iskljucio sve.
Iz nekog razloga smanjuje brightness.Evo sad cak i kad je baterija pri dnu drzi na hi.
Znaci i to radi ok..

markopvict opušteno 02.02.2013. 02:27 #473037

broj poruka: 4515
android bloatware

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
saxija Re: Za sad.. 02.02.2013. 10:09 #473060

broj poruka: 4016
upravo zato sam ja postavio temu kada sam pitao ko sta koristi od romova ako se secas, osetna je razlika u perfomansama GB na ICS i ICS na JB, ovaj oficijali 4.1.2 radi super, imali su problem sa xxlsj pa je izasao xxls8 i sve radi super, mada nemam dugo fon, neka 3 meseca nisam za sada imao nikakvih zamerki, a najsmesnije mi kad vidim iPhone pored njega sa onolickim ekranom :)
verovatno da je iOS stabilniji ali kako i ne kada imaju decenije iskustva vise sa SW

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

:: Indicije su bile te.
:: Generalno tel radi znatno brze,kao da sam hardver promenio a ne sw
:: Mislim da me neko ne razume pogresno,radio je brzo i sa originalnim sw ali ovo se stvarno oseti na bolje
:: P.S.Imao sam bug i sa smanjivanjem pozadinskog osvetljenja bez obzira sto sam u power opcijama iskljucio sve
:: Iz nekog razloga smanjuje brightness.Evo sad cak i kad je baterija pri dnu drzi na hi
:: Znaci i to radi ok.
:: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
mixer93 Re: 02.02.2013. 10:17 #473062

Sta ce ti argumenti daume kad si samsung fanboy ocigledno... Enjoy in smugsmug...

Daum Re: Re: 02.02.2013. 12:31 #473083

Validan argument stvarno, kad nemaš šta da odgovoriš ispadosmo svi fanboyi. Baš naprotiv, preferiram iOS i IPhone...

:: Sta ce ti argumenti daume kad si samsung fanboy ocigledno... Enjoy in smugsmug..
mixer93 Re: Re: Re: 02.02.2013. 14:26 #473112

Nismo svi, samo ti...

:: Validan argument stvarno, kad nemaš šta da odgovoriš ispadosmo svi fanboyi. Baš naprotiv, preferiram iOS i IPhone..
:: __________________
:: Scourge of PCBerza
:: :: Sta ce ti argumenti daume kad si samsung fanboy ocigledno... Enjoy in smugsmug..
shortee tacno viber, 02.02.2013. 22:36 #473216

broj poruka: 570
viber je bio instaliran na oba S2 gore pomenuta,mozda je to zekilo.Nego jel moze da se stavi neki najnovi softwer a da ne rutujem telefon.Sad je zvanicni update na 4.0.3 ako se ne varam....Hvala,
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60429. Broj poslatih odgovora: 647735.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs