Battery indicator pokazuje procente, statistiku potrosnje itd... Mx player pusta skoro sve. Lockscreen, ne moras da pritiskas hard taster za standby. Soundhound, detektuje izvodjaca i pesmu snimljene muzike. Stanje, za mts prepaid. Flashlight pali led lampicu. Opera mini, stedi protok preko 3g ili gprs-a. Es file explorer, odlican file explorer. Photo editor, dobar za resize i crop.
Ono što je meni korisno su recimo, teamviewer (nema potrebe objašnjavati), printershare (bežično štampanje sa telefona direktno na mrežnom štampaču), handyscanner (pretvara slike u pdf), whatsapp (za dopisivanje u grupi, slanje slika i zvukova).
Kod printershare-a se lako može desiti da instalacija ne podržava vaš štampač ali se mogu ubaciti potrebni drajveri. Malo guglanja i lako se nađe rešenje. support normality
Facebook app, spomenuta screen off and lock app, you tube app... Sve zavisi za sta koristis telefon. Igre? Imas ih mali milion... Manager2013(sibam karijeru na poslu) i NFS Shift npr. kod mene...
Ovako: Real Player ili Winamp za muziku. MX Player za video. Opera Moblie za net. Cool Reader za citanje knjiga. My Data Menager za kontrolisanje net protoka. No-frills CPU Control za OC. Advanced Task Killer znas vec... Poz
Edit: Ako te zanimaju knjige javi, imam ih 500 i sve su u EPUB formatu i na engleskom jeziku :)
AMD Athlon II X2 440 @3.5Ghz + Titan Vanessa S - Asus M4A88T-V Evo - Gigabyte GeForce 8600GTS - 4GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - TT V4
Clean master, slider widget, tv portal (dosta filmova i serija online), dropbox/google drive, iGag, Info 01 (za telenorovce, pokazuje stanje svega), opera mini, plan plus, shazam/soundhound, Ulysse speedometer, viber/whatsapp, xda developers app ...
player po meni najboji tj pustio sto nije mogao mx (koji je takodje bez obzira na ovo odlican) je BS player
kao root explorer koristim total commander
ako ti je rootovan telefon stavi avast i u firewall mozes svaku aplikaciju da podesis da li ce i preko cega da ima pristup netu
% za bateriju mozda imas i u samom softweru, ne znam koji je telefon u pitanju i verzija androida, mada ja imam traume od gledajna u to jer
wifi mouse ( za lencuge poput mene :) dobijes wifi misa
za obradu fotografija pixlr express je po meni nesto najbolje sto sam nasao na netu, stvarno jakooo dobar
adfree uklanja addons
smart keyboard pro (placa se nadji apk) odlicna tastatura pogotovo sto ima u sebi vibrate on touch sto mnogima znaci, a nemaju podrzano od strane telefona
smart tools-merenje uglova duzine i tako to, buka, magnetno polje i ima flash led widget kroz njega
hidden eye ako imas prednju kameru i stavis pattern ili sta god sto moze da se pogresi pri otkljucavanju telefon odmah slika i kaze slicica kuj davao svinjama egzotik iliti ko je cackao telefon
pomenuti cleaner master je sjajan
titanium backup ako si rootovan, menjas SW ti spicis backup aplikacija i cao, nema maltretiranja oko ponovnog instaliranja
Tapatalk - za forume Messenger - FB cet Instagram - Social Network sajt za slike Shazam - Detektuje ime pesme preko neta Blic, B92, Mozzart Sport i Mondo - vesti Dolphin Browser - za net MX Player Color Note - Notes, zapisnik Adobe Reader TDI Radio, TuneIn Radio Live Score - svi rezultati Bubble - libela Flashlight - svetlo Droid TV Vodic - tv program za mnogo kanala Pocket - Ucitas stranicu u njega i kada nemas net mozes da citas, dobra stvar. Any.DO - Podsetnik Ringtone maker - seckas pesme za zvuk zvona WhatsApp - Na foru Vibera, ali samo za poruke.
Od igrica: Paradise Island Hill Climb Racing BattleFriends 100 doors 2013 Raging Thunder 2 Swing shot - mnogo zarazna igrica
Probaj zd box, paket aplikacija za skoro sve na telefonu. Green power za stednju baterije automate it, najbolja apk koju sam nasao za android, namestis da pali net kada udjes u operu,mail,yt,twiter,bilo sta, a kada izlazis gasi net. Ima rules market sa milion stvari. Imam 640apk instalirano, ne znam sta da ti preporucim jos.
MX Player (kao što većina kažu, nenadjebiv, ima mogućnosti koje nemaju ni neki plejeri na pc-u) MoboPlayer (solidan, vredi probati, a slovenca ni u ludilu pa da je najbolji na svetu:)) TeamViewer (nije potrebno dodavati ništa) ES File Explorer, Total Commander, Ghost Commander (svaki dobar na svoj način) Portable WiFi Hotspot (odlično me služi uz laptop) WellFTP Server, AllShare (ili neki drugi, svejedno, kopiranje fajlova putem WiFi-a kroz ftp) F1 TimingApp (detaljni rezultati uživo, statistika, telemetrija, ma sve) WhatsApp (sve rečeno već) WoT Assistant (ko igra WoT i interesuje ga detaljna statistika) tTorrent (nekad i to zatreba .) )
Jetpack Joyride (jedina igra koju trenutno igram na fonu, stvarno sjajna) od ostalog klasika: Winamp, Skype, Opera, Office, navigacija...
Ima ih puno... File manager - Astro System manager - Android assistant Alat za citanje i editovanje word-a, exela... - Ofice Suite ili Quickoffice Pretrazivac - Dolphin browser ili Opera mini Video player - BS player ili MX plejer Audio player - Uber music Evo jedne alatke koja bi svima koji se bave racunarima i elektonikom dobro dosla - ELECTRODROID (ima dosta sema za razne vrste prikljucaka itd. na srpskom je) SMS backup program - SMS Backup & Restore Razni programi za kameru i dodaci za slike (tipa efekti, okviri, pozadine itd) - FxCamera, PicsArt, Camera360, Cartoon Camera ima ih jos ali ovi su naj po meni. Mislim da svega toga ima na: http://www.apkmania.co/ ili http://www.mobilephonetalk.com/forum.php
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
ne znam kako si to uradio,da li ide wipe ili ne, imas jedan mnogo caroban pretrazivac `search this thread` :) pogledas tu da li ima kakvih problema vezano za rom (ja uglavnom kucam `problem` i `battery life`), mada koliko vidim niko nema problema sa igrama, ne znam sta bi moglo da bude :/
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.