Kako instalirati igre za Samsung S3 koje su skinute sa neta ili ti paid aplikacije ?
STRANA 1 OD 1
Dejzan
Kako instalirati igre za Samsung S3 koje su skinute sa neta ili ti paid aplikacije ?
15.02.2013. 18:04
T51851
status: user broj poruka: 3730
Zanima me kako ovo da izvedem dobio fon pa reko malo da cackam :) Posto se podosta razlikuje od Iphona mog 3GS vdim da mi negine gomila saveta :)) Inace uzeo sam i memorisku penu(kartica ) :) tako da ako moze neko ukratko da mi objasni e da rootovanje vidim da nije potrebeno za masu tih tako da ovo za pocetak da probam hvala unapred veliki pozz
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
Ne verujem da je nesto drugacije od ostalih androida, al prebacis instalaciju na karticu,i onda iz telefona udjes, preko programa nekog explorera, ja na mom telefonu koristim ASTRO file manager, i samo ides install, kapiram da S3 ima svoj neki file manager...
u tim aplikacijama koje skines pa zelis da instaliras sa kompa na fon imas uputstvo u vidu readme fajla ili slicno... uglavnom se cela mudrost svodi na ovo sto ti je harry rekao, samo sto ja mislim da treba da ukljucis opciju koja se zove nesto kao `unknown sources. allow instalation nonMarket app` tako nesto, to treba da ti je ukljuceno.... i stoji u odeljku security...
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: u tim aplikacijama koje skines pa zelis da instaliras sa kompa na fon imas uputstvo u vidu readme fajla ili slicno.. :: uglavnom se cela mudrost svodi na ovo sto ti je harry rekao, samo sto ja mislim da treba da ukljucis opciju koja se zove nesto kao `unknown sources. allow instalation nonMarket app` tako nesto, to treba da ti je ukljuceno.... i stoji u odeljku security.. :: :: ::
:: Prebacis samo na mob i pokreneš, to je sve. Rutovanje ti za sada ne treba, prvo izgustiraj malo mob posto nisi pre imao android. Lako ces za to : :: :: LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: ::
Ako naletis na igre koje imaju kes fajl moras uraditi sledece...
1.Povezes telefon sa racunarom. 2.Otvoris program Total Commander. 3.Direktorijumi telefona ce se pojaviti. 4.Instalaciju igre kopiras u [ games ] 5.update ili kes kopiras u [ Android/ obb.] 6.obb.direktorijum pravis sam ako ga nema sa F7. 7.Iz fajl menadzera sa telefona odes u direktorijum games i pokrenes apk fajl.[instalacija igre ] 8.Prilikom prvog startovanja igre ona ce pokupiti i dodatak iz obb.direktorijuma. 9.Ovo je pozeljno znati za igre koje se ne skidaju sa marketa nego sa torrenta itd... 10. Na telefonu mora da bude stiklirana opcija [ nepoznati izvori ] 11.podesavanja > aplikacije > nepoznati izvori. 12. Da ne bude zabune obb. je poddirektorijum u direktorijumu android.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.