Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Procurele info o Samsung Galaxy S IV
STRANA 1 OD 1
PhatPhuck Procurele info o Samsung Galaxy S IV 19.02.2013. 15:08 T51900

status: user
broj poruka: 1886
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2280589/Samsung-Galaxy-S4-details-leaked - set-launch-weeks.html

New Galaxy S IV phone will feature 1920x1080 screen, rumours claim
It could be released as soon as March, but others speculate April launch
April launch date would mark 12 months since release of last Galaxy phone

A document purportedly leaked by a Korean financial services firm claims the Galaxy SIV will boast a 5in 1920x1080 display, quad-core processor and run 2GB of RAM.

That document, details of which were revealed by a report in TechRadar, also claims that the phone will run the latest version of Android Jelly Bean and will be released as soon as March.

Other reports claim that the processor will in fact be an ARM-based Qualcomm model equipped with no less than eight cores and running at 2GHz.

`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Pa dobro 19.02.2013. 15:29 #477093

broj poruka: 6876
Cetvrti galaxy koji necu kupiti,nije to bas toliko strasno :)

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

MaliAbner Re: Pa dobro 19.02.2013. 15:34 #477096

broj poruka: 7779
Nemoj biti malodusan kupices ga kad izadje S-IX...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Cetvrti galaxy koji necu kupiti,nije to bas toliko strasno :
::
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
markopvict sada sekod nas kupuje četvorka, ali GOLF 19.02.2013. 16:02 #477107

broj poruka: 4515
koji je izašao 97.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Msm ono 19.02.2013. 16:07 #477111

broj poruka: 6876
Definitivno ko voli,a ja volim,vrhunska stvar,imati takav smartphone.A i mozes da se kurcis :)

Ali sa druge strane to cudo ce da kosta 600e++ kad se pojavi,znaci jedno 70 000 dinara kod nas ce da bude,ako ne i vise.

Sta sve sto se tice tehnike a da kosta do 70k dinara moze da se kupi a da ce biti korisnije trenutno a i na duze staze od doticne spravice?
Pa ja licno ne mogu da se setim sta nije korisnije :)

Za smartphone bih dao do 300e,eventulno 400e ali da je bas vrhunski i da mi se estetski svidi(sto je jako bitno)i pozeljno da je Sony :)

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

neXus2000 ... 19.02.2013. 17:18 #477134

broj poruka: 3351
Za te pare bi pre kupio jedan 3D TV od 37 ili 42 inca. A telefon k`o telefon. 4 stvari - razgovor, sms, muzika, fotoaparat/video zapis i to je to. Za igrice, programe i ostale budzologije postoji komp, X360/PS3/Wii ili buduce i prethodne konzole.
Dovoljno je sto se ljudi grbave pored kompa, sad se jos vise grbave i na mobilnom, zbog igrica i FB.

http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jpg

Bobi4ever Re: ... 19.02.2013. 17:48 #477136

broj poruka: 4890
+1
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: Za te pare bi pre kupio jedan 3D TV od 37 ili 42 inca. A telefon k`o telefon. 4 stvari - razgovor, sms, muzika, fotoaparat/video zapis i to je to. Za igrice, programe i ostale budzologije postoji komp, X360/PS3/Wii ili buduce i prethodne konzole
:: Dovoljno je sto se ljudi grbave pored kompa, sad se jos vise grbave i na mobilnom, zbog igrica i FB
:: http://oi45.tinypic.com/2dinl8p.jp
Sub-Z Bespotrebno budženje 19.02.2013. 18:37 #477143

broj poruka: 1621
za normalne potrebe (čitaj namenu telefona) je plafon i 1Ghz cpu+512 rama...vidim počeli i oni da jure benchmarke, pa fensi igrice...kakav bre octacore za fon, pa to ni 10% korisnika pc-ja nema...Xperia Z ima sličan spec (bez onog octacore), već je u pretprodaji, oko 600e...
Fiat iustitia, et pereat mundus

nemanja21 Re: Re: Re: ... 19.02.2013. 18:52 #477147

broj poruka: 1227
Narode taj octacore su 4 A15 high performance jezgra i 4 low power A7 koji se pale odnosno gase po potrebi, te imamo jaci a energetski efikasniji procesor.

ConemaX Jedva čekam. 19.02.2013. 22:27 #477206

broj poruka: 314
Rado cu zameniti moj S3.
cele1988 ..... 19.02.2013. 22:42 #477214

broj poruka: 1424
Opet papuca i ruglo dizajna.... Ko da im je umro dizajner kod s1 pa samo u digaonalu sire telefon, podseca me ko kec pa restajling sa farovima pa specijal sa sedistima a ono 30 godina isto sranje tako i samsung, mada stojadin ima lima ovaj samo na kontaktima za bateriju
Snoopy- Re: ..... 19.02.2013. 22:54 #477223

broj poruka: 6083
I na kontaktima za NFC :D

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: mada stojadin ima lima ovaj samo na kontaktima za bateriju
Gare87 a uskoro 19.02.2013. 23:53 #477238

broj poruka: 4725
i LG L7 II to odmah istog momenta idem da kupim ako bude cena do nekih 220 eventualno 230 eura :))

Ili mozda uzmem L5 II ako mu povecaju rezoluciju.....

Jedva cekam ova 2 telefona..

AMD Phenom II 960T 3.5Ghz
MSI 870S-C45
Patriot 2x2GB DDR3 1600MHz
WD3200AAKS 320GB
WD10EARS 1TB
Gigabyte Windforce 6870OC 1GB GDDR5
OCZ MXS-PRO 600W
Windows 7 RTM 7600 64-bit

VMARC Bice djubre kao i iPhone 5 20.02.2013. 00:26 #477245

broj poruka: 9437
Za smartove su zakon iPhone 4, eventualno 4S i S2. Ostalo nema nikakvog smisla, osim impresije koja traje prvih nekoliko dana...

Iphone 5 sam koristio jedan dan i vratio ga. Jednom recju, djubre, osetan pad kvaliteta izrade u odnosu na sve predhodnike. Najavili 5s i njegove low cost varijante... Pa na sta ce tek to da lici...
S3 sam drzao 2 minuta u ruci i vratio ga, plasio sam se da ga spustim na sto, mozda pukne... S2 je poslednji Samsungov kvalitetan uredaj. Kada kazem kvalitetan, ne mislim na hajtek hardver, vec iskljucivo na kvalitet izrade.
Sony Xperia mi se cini vrlo kvalitetno i pouzdano, i to svi iz linije... ARC, S, ovi Dzems Bondovi... Jedini Android koji mi je malo zadrzao paznju, ali strogo cinjenjicom da se pod prstima oseca kvalitet izrade. A uz to je i lep.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

ConemaX Re: Bice djubre kao i iPhone 5 20.02.2013. 00:51 #477252

Zakon Iphone 4 i S2? Po cemu majke ti? To sto si izjavio nema blage veze. Iphone 4,4s,5 imaju maltene identican kvalitet izrade. Kad ih pogledas Apple od Prvog iphone do sada izgleda manje vise identicno.
A uporedi S1,S2,S3 Iz aviona se vidi razlika. S3 drzao si dva minuta? Da ne pukne? :D Ne verujem kakav si ti lik. S3 je vrhunski uredjaj i vidno je bolji,unapredjeniji i kvalitetniji od S2.Imam ga 6 meseci i izgleda kao da sam ga sada otpakovao.
Po meni su i S3 i Note 2 vrhunsko kvalitetno uradjeni telefoni. Cak S2 mi deluje da je odradjen nekako nekvalitetnije i jeftinije,zato sam ga preskocio i uzeo S3.Sony je sto se tice dizajna veoma lepo uradjen ali ukusi su razliciti.

:: Za smartove su zakon iPhone 4, eventualno 4S i S2. Ostalo nema nikakvog smisla, osim impresije koja traje prvih nekoliko dana..
:: Iphone 5 sam koristio jedan dan i vratio ga. Jednom recju, djubre, osetan pad kvaliteta izrade u odnosu na sve predhodnike. Najavili 5s i njegove low cost varijante... Pa na sta ce tek to da lici...
:: S3 sam drzao 2 minuta u ruci i vratio ga, plasio sam se da ga spustim na sto, mozda pukne... S2 je poslednji Samsungov kvalitetan uredaj. Kada kazem kvalitetan, ne mislim na hajtek hardver, vec iskljucivo na kvalitet izrade
:: Sony Xperia mi se cini vrlo kvalitetno i pouzdano, i to svi iz linije... ARC, S, ovi Dzems Bondovi... Jedini Android koji mi je malo zadrzao paznju, ali strogo cinjenjicom da se pod prstima oseca kvalitet izrade. A uz to je i lep
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
Snoopy- - - 20.02.2013. 00:54 #477253

broj poruka: 6083
I meni se cini da kako tehnologija napreduje, sve se manje vodi racuna o kvalitetu izrade. Uglavnom se vodi racuna o specifikacijama. Mada, ja ne mogu da kazem da me za n2 drzalo par dana. Vec je proslo 2 meseca i fablet me sve vise odusevljava. Cak sam i kupio jednu aplikaciju sto omogucava razne modifikacije :)

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

VMARC @connesbbkg 20.02.2013. 01:05 #477257

Jel si ti cuo za onu: `Svaki ciga svoga konja hvali`?

Iskreno se nadam da imam pravo na svoje misljenje, a ono je potkrepljano iskustvom a ne recenzijama sa interneta. Meni su kroz ruke prosle sve generacije iPhoneova i to nekoliko stotina primeraka a vlasnik sam jednog od prvih koji je usao u Srbiju (poznat kao `iPhone` :)), ako ti ta informacija ista znaci, jer ono za sta svi misle da je iPhone 1G je u stvari iPhone 2G) Kazes da je iP 5 istog kvaliteta? Onda ti i ja nemamo dalje o cemu da pricamo, jer ga ocigledno nikada nisi ni video a kamoli drzao u ruci. A o kvalitetu Samsungovih plastikanera tek ne mogu sa tobom da pricam, imas jednog vec 6 meseci i sigurno ga vadis iz futrole samo kada ga stavljas uvece na jastuk da lala...
EDIT: Ja ne sporim da je tvoje cedo vrhunski uredjaj i u svemu napredniji od S2, u svemu osim u kvalitetu izrade. Pomiri se sa tim... Jel lala dusa...?

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

ConemaX Re: @connesbbkg 20.02.2013. 01:18 #477260

Pa to je moje misljenje. Drago mi je da si poznat kao prvi vlasnik Iphona :D
Nisam drzao u ruci? :D Plastikaner? :D Iskreno ja nemam nista protiv plastike. Cak sta vise volim sto je odradjen od plastike i ne vidim nista lose u tome.
Futrolu nemam za S3 a po nacinu pisanja mogu samo da zakljucim da si jedan depresivan,isfrustriran i nezadovoljni lik. Ne znam samo zbog cega lecis svoje frustracije ovde,ispade da ni jedan mob nije dovodljno kvalitetno uradjen za tebe.
Pa brate ti onda kontaktiraj fabriku i izruci par soma evra i neka ti odrade jedan `Iphone` od Titanijuma ili od neke vrste dijamanta,pa da onda budes prvi u Srbiji koji ce biti zapamcen sa svojim sjajnim jedinstvenim i prekrasnim,sega mega giga iphonom :D

:: Jel si ti cuo za onu: `Svaki ciga svoga konja hvali`
:: Iskreno se nadam da imam pravo na svoje misljenje, a ono je potkrepljano iskustvom a ne recenzijama sa interneta. Meni su kroz ruke prosle sve generacije iPhoneova i to nekoliko stotina primeraka a vlasnik sam jednog od prvih koji je usao u Srbiju (poznat kao `iPhone` :)), ako ti ta informacija ista znaci, jer ono za sta svi misle da je iPhone 1G je u stvari iPhone 2G) Kazes da je iP 5 istog kvaliteta? Onda ti i ja nemamo daljeo cemu da pricamo, jer ga ocigledno nikada nisi ni video a kamoli drzao u ruci. A o kvalitetu Samsungovih plastikanera tek ne mogu sa tobom da pricam, imas jednog vec 6 meseci i sigurno ga vadis iz futrole samo kada ga stavljas uvece na jastuk da lala..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: MacBook Pro 13-inch: 2.5GH
:: with Retina displa
:: 2.5GHz dual-core Intel Core i
:: Turbo Boost up to 3.1GH
:: 8GB 1600MHz memor
:: 128GB flash storag
:: Intel HD Graphics 400
markopvict @vmarc 20.02.2013. 01:23 #477261

broj poruka: 4515
ja moj iP1 i dalje koristim...

Niko bre da komentarise novi HTC :))) Izadje bas u lose vreme...

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ConemaX Re: @vmarc 20.02.2013. 01:28 #477262

Sta da komentarisemo brate HTC kada se ovde vodi rasprava o plastici i plemenitim metalima :D
Ne bez zezanja sada,gledao sam malopre malo novi HTC. Lepo,lepo nema sta,vrh odradjeno a posebno sto me je obradovalo su stereo zvucnici napred(konacno)! Pominje se i vrh mikrofoni sto je dodatni plus! Na S3 audio snimak u video zapisima je Tuga(bass)! Ne budu li promenili ovo na S4 ne menjam S3.
:: ja moj iP1 i dalje koristim...
:: Niko bre da komentarise novi HTC :))) Izadje bas u lose vreme..
VMARC Ima bre 4/4S savrseno kvalitetni telefoni 20.02.2013. 11:39 #477317

Izvini, shrink, nisam te prepoznao .)

with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

VMARC Re: @vmarc 20.02.2013. 12:05 #477325

I ja moj, naravno :)

http://tinypic.com/view.php?pic=2nv723b&s=6
http://tinypic.com/view.php?pic=nv7bx4&s=6
with Retina display
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: ja moj iP1 i dalje koristim...
:: Niko bre da komentarise novi HTC :))) Izadje bas u lose vreme..
mkukic ... 20.02.2013. 13:48 #477362

broj poruka: 2591
Moram da se slozim u neku ruku sa @VMARC-om...

Kada sam kupovao iPhone 3GS 16GB pre dve godine postavio sam ovde temu da cujem misljenja jer su tada pored njega bili aktuelni HTC Desire i HTC Desire HD. Misljenja su bila razlicita a na moju srecu moji drugovi su bas tih dana nabavili te HTC telefone, a jedan je imao iPhone 3G tako da sam mogao sve uzivo da ih probam.

Kada sam uzeo iPhone 3G bio sam odusevljen kvalitetom izrade i kompletan rad na njemu me je odusevio. Onda sam otisao kod ove dvojice koju su uzeli HTC telefone i nisam mogao da verujem koja je to bila razlika kada sam uzeo telefon u ruku... Kao da sam drzao plasticnu igracku... Bez i malo preterivanja!

Bez razmisljanja sam uzeo naslednika iPhone-a 3G, iPhone 3GS 16GB.

Sto se tice kasnijih desavanja imao sam prilike da radim na iPhone 4 i 4S (na iPhone 5 nisam jos radio) i imam samo reci hvale, a pre par meseci je drugar uzeo S3 i, sto kaze @VMARC, zaista sam ga spustio na sto najsuptilnije moguce jer sam imao utisak da ce da se raspadne... Nije sigurno tako, ali takav utisak odaje.

Pozz
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs