Meni nije jasno zasto HTC One ima samo 4 Mpix kameru? Razumem da pokusavaju nesto tipa PureView ali mogli su da povecaju senzor a ne ovoliko da smanje rezoluciju.
Re: Re: Re: Re: LG Optimus G Pro > 5.5` FULL HD ekran, quad 1.7GHz, 2GB RAM
21.02.2013. 12:38
status: user broj poruka: 1624
Ma to verovatno kao i Htc One ima 2x4mpx u sebi...
asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Gainward gtx275 /2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio-Esi Prodigy 7.1 hifi.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.
:: Kamera od 4MP WTF??? :: Brz je brooka :: Nije mi jasno sto su mu ovu kameru stavil :: :: :: :: Jok, ima Krait 300, quad core na 1.7 GHz. U pitanju je Qualcomm :: :: http://www.gsmarena.com/htc_one-review-889p4.ph :: :: :: :: :: :: :: :: Jel ONE ima tegru ili :: :: :: :: ::
Ma jok, koliko sam ja skapirao 4 Mpix je ali posto je tako mala rezolucija veci su pikseli i samim tim pravi mnogo bolje slike u tamnijem okruzecu. Samo ovoliko da spuste rezoluciju je stvarno bezveze.
Specifikacije lepe, samo kako traje baterija na tim cudima? Sto se izgleda tice, podseca na Note 2, a meni se svidja takav dizajn.
Sto se LG kao kompanije tice, podrska je 0. Imam L9 skoro 2meseca, za moje potrebe i vise nego dovoljan. Malo mi bio problem zbog velicine ali sad je ok. Postoje neke price da ce skoro JB za L9 i 4x, nadam se da je istina.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.