Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Xperia Z vs. HTC One
STRANA 1 OD 1
Sub-Z Xperia Z vs. HTC One 24.02.2013. 20:07 T51982

status: user
broj poruka: 1621
Za neka 2 meseca bi trebalo da otputujem u DE, pa sam mislio da se ponovim malo...posle čačkanja po netu izbor mi ja pao na Z, ali videh danas da se sprema i launch One-a... http://goo.gl/frL62 Z je trenutno oko 600e, a očekujem da i One bude slične cene...oba ću vrv moći da dobijem sa značajnim popustom, mada i ovako ne žalim pare za nešto što ću nositi ceo dan i koristiti. Oba su sličnih teh. karakteristika, s tim što je Z `dust and water resistant` (mada mi to ne znači mnogo), a sa druge strane One je izrađen od aluminijuma, uz pomalo čudan izbor kamere od 4mp. I da, oba su micro sim, nadam se da MTS ima takve u ponudi :) Bio bih zahvalan na preporukama, tel uzimam na 2+ godine, tako da mi nije lako da odlučim. Na kraju, kolko bi bilo pošteno da cenim Xperia Neo, sivi, kupljen u septembru 2011, isto u Nemačkoj, full pakovanje, Android 4.0.4, slušalice nekorišćene, malo izgebana zadnja maska (pre nego što je stavljen u zaštitnu masku)? Izvinjavam se na dugačkom postu...
Fiat iustitia, et pereat mundus
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
unknow13 Licno misljenje: Xperia Z 24.02.2013. 23:52 #478744

broj poruka: 581
Sto se tice micro sim-a, nemas problema, u roku od 30 minuta zamene i aktiviraju karticu.
Aluminijumsko kucise se lakse grebe i po meni je bolja plastika. Imao sam Desire HD i posle toga G. Nexus, HTC mi je jednom ispao, izgrebao se, ulubio, zeznuo ekran, a Galaxy sam mnogo duze koristio, ispadao je vise puta, ali mu se nista nije desavalo, imao je samo jednu malu ogrebotinu. Ali neces pogresiti ni sa novim HTC-ovim modelom, prelep je.

Gigabyte A75M-UD2H
Athlon x4 631 + tx3 evo
4gb Kingstone
Ati 3650
Termaltake 470w
500GB WD Caviar Blue
Samsung 830 64gb
Termaltake WingRS
Benq 22` FullHD

1551259 note2 25.02.2013. 01:36 #478762

broj poruka: 137
Note 2 je mama. Kad ga koristis shvatis da je telefon odlican. Ne ono ima drugar pa mi se nesvidja.
Ako ti note 2 kojim skucajem neodgovara i bas ti treba 1080 onda uzmi htc, ima mnogo bolju podrsku nego sony.
xXFearXx Re: Xperia Z vs. HTC One 25.02.2013. 01:54 #478766

broj poruka: 183

Za 2 meseca ce biti spreman Galaxy SIV i onda taj kupis. :D

Ona 4mp kod HTC, to je zato sto HTC koristi UltraPixel Sensor tehnologiju, to su ti recimo kao nabudzena 4mp. :D

Oba telefona su super. Ne mozes pogresiti ni sa jednim, tako da uzmi onaj koji ti se vise svidja. :)

Sto se kartice tice, svi sada imaju micro sim, tako da ne moras da brines oko toga.

:: Za neka 2 meseca bi trebalo da otputujem u DE, pa sam mislio da se ponovim malo...posle čačkanja po netu izbor mi ja pao na Z, ali videh danas da se sprema i launch One-a... http://goo.gl/frL62 Z je trenutno oko 600e, a očekujem da i One bude slične cene...oba ću vrv moći da dobijem sa značajnim popustom, mada i ovako ne žalim pare za nešto što ću nositi ceo dan i koristiti. Oba su sličnih teh. karakteristika, s tim što je Z `dust and water resistant` (mada mi to ne znači mnogo), a sa druge strane One je izrađen od aluminijuma, uz pomalo čudan izbor kamere od 4mp. I da, oba su micro sim, nadam se da MTS ima takve u ponudi :) Bio bih zahvalan na preporukama, tel uzimam na 2+ godine, tako da mi nije lako da odlučim. Na kraju, kolko bi bilo pošteno da cenim Xperia Neo, sivi, kupljen u septembru 2011, isto u Nemačkoj, full pakovanje, Android 4.0.4, slušalice nekorišćene, malo izgebana zadnja maska (pre nego što je stavljen u zaštitnu masku)? Izvinjavam se na dugačkom postu..
:: Fiat iustitia, et pereat mundus
MaliAbner Re: note2 25.02.2013. 02:00 #478767

broj poruka: 7779
Sta to moze note 2 a ne moze HTC leptiric?

A sad o temi covek je pitao Sony Z ili HTC One...

HTC One + neka `jedva prisutna` silikonska kosuljica i to je to... ima da te sluzi bar godinu dana bez da jauknes ili pozalis gledajuci u neki drugi noviji model...

E sad moram da primetim da je trziste telefona najdinamicnije i svaka dva tri meseca se pojavljuje novi model druge firme koji je bolji od top modela koji ces ti kupiti...

A TO CE TE CINITI NESRECNIM POSTO TVOJ LJUBIMAC NECE BITI ONO STO SI OCEKIVAO KUPOVINOM U DATOM MOMENTU...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Note 2 je mama. Kad ga koristis shvatis da je telefon odlican. Ne ono ima drugar pa mi se nesvidja.
:: Ako ti note 2 kojim skucajem neodgovara i bas ti treba 1080 onda uzmi htc, ima mnogo bolju podrsku nego sony.
kepica Re 25.02.2013. 02:14 #478769

broj poruka: 202
Xperia Z jeziv telefon koliko je dobar

cele1988 ..... 25.02.2013. 10:46 #478800

broj poruka: 1424
Sljamsung ne bih stavljao u isti kos sa HTC ONE, pa cak i S4 kad izadje bice losiji telefon. Samsung je uvek imao boljiu reklamu pa se bolje prodavao od htc-a, pa hox je bolji tel od s3 i ako niko to nece da prizna.... i da jebem ti telefon koji das 700e a on za 3 meseca 450e, kao i NOTE 2 crni sa 2gb rama je sad 440e :) a iphone 4s je oko 350e sim free u super stanju.... ja bi uzeo htc one bez razmisljanja.. i to koliko it je pao tel i ostalo nema veze.... komsiji pao s3 iz prvog puklo staklo i to pao na laminat obicni (na istu plastiku kao sto je i on)
Sony je prelep telefon, mada mene nerviraju ti telefoni sa nabudzenim softwareom koji radi 2x gore od nexus uredjaja...u ovom trenutku sa samsung pitanje dal ima telefon za prva 3, HTC One definitivno je 1, Sony Z, i imate tu N4 koji sa svojih 350$ preko je bestbuy telefon koji sve radi brze od S3 i note 2.... ali cena kod nas ga ubija..

xXFearXx Re: ..... 25.02.2013. 13:32 #478834

broj poruka: 183

Kao prvo, HTC One, Sony Z ne mozes da stavljas u isti kos sa S3...
Drugo, to sa cenom nije tacno...HTC One X i Galaxy S3 su uvek imali istu cenu, razlika je bila 20e max...sto znaci da je je i HTC onda posle 3 meseca bio 450e...
Onda to ispadanje telefona. xD To sto je drugu pukao ne znaci da puca uvek, imam u kuci S3, tata ga koristi, ispadao mu je 3-4 puta i nije mu nista.

Sve u svemu, sve su to odlicni vrhunski telefoni, ne mozes pogresiti ni sa jednim. Tek kad si uzmes u ruku i malo se poigras sa njima ces videti koji je tebi najbolji. Izmedju Sony i HTC-a ja bi licno uzeo HTC. Ali izmedju ova 2 i Samsunga, def Samsung.

:: Sljamsung ne bih stavljao u isti kos sa HTC ONE, pa cak i S4 kad izadje bice losiji telefon. Samsung je uvek imao boljiu reklamu pa se bolje prodavao od htc-a, pa hox je bolji tel od s3 i ako niko to nece da prizna.... i da jebem ti telefon koji das 700e a on za 3 meseca 450e, kao i NOTE 2 crni sa 2gb rama je sad 440e :) a iphone 4s je oko 350e sim free u super stanju.... ja bi uzeo htc one bez razmisljanja.. i to koliko it je pao tel i ostalo nema veze.... komsiji pao s3 iz prvog puklo staklo i to pao na laminat obicni (na istu plastiku kao sto je i on
:: Sony je prelep telefon, mada mene nerviraju ti telefoni sa nabudzenim softwareom koji radi 2x gore od nexus uredjaja...u ovom trenutku sa samsung pitanje dal ima telefon za prva 3, HTC One definitivno je 1, Sony Z, i imate tu N4 koji sa svojih 350$ preko je bestbuy telefon koji sve radi brze od S3 i note 2.... ali cena kod nas ga ubija.
::
::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs