Ljudi molim za pomoc, nikako da provalim sta se desava sa mojim mob. a za par dana treba da ga prodam i da uzmem s2 ali izgleda da je baksuz .. Ovako kada ukljucim mobilni na punjac nece da puni vec puni sekundu pa onda pise baterija prazna dopuni mob , i sve tako ali se puni po malko :) ista stvar i sto se tice usb, komp ga ne registruje a ni kies , pokusao sam preko kiesa da idem emergency firmware recovery ali ni tu ga ne registruje.. kada citam poruke ili saljem radi ali kada me neko pozove, ili ja nekoga pozovem ili kada pokusam da ukljucim kameru telefon se totalno ukoci i moram izvaditi bateriju... Ako moze pomoc, da li se treba fleshovati ili je neki ozbiljniji kvar ??? neznam sta da radim, mob nije pada, niti je bio u dodiru sa vodom vec samo od jednom kada mi se baterija ispraznila poceo tako da se ponasa ... da li ima leka za ovo, placam leskovacki rucak ko mi pomogne :) malo da se nasalim od silnu muku.. Jos ovo da dodam poceo je i touch po malo da secka ...
Mozda ti se batareja bila previse izpraznila pa je otkazala (``osusila se``). U tom
02.03.2013. 04:57
status: user broj poruka: 11012
slucaju dolazi i do promene drugih nekih njenih el. karakteristika (ne samo kapaciteta), tako da ovo stanje zbunjuje ostatak sistema. Ako imas mogucnosti, isprobaj telefon sa drugom baterijom (pozajmi, kupi)... Kada pozivas ili si pozivan ili uljucis kameru, baterija je prinudjena da isporuci vise energije nego kada citas poruke...Zato se problem javlja u nekim situacijama, a u nekim drugim ne...
Re: Mozda ti se batareja bila previse izpraznila pa je otkazala (``osusila se``). U tom
02.03.2013. 05:13
status: user broj poruka: 20
:: slucaju dolazi i do promene drugih nekih njenih el. karakteristika (ne samo kapaciteta), tako da ovo stanje zbunjuje ostatak sistema. Ako imas mogucnosti, isprobaj telefon sa drugom baterijom (pozajmi, kupi).. :: Kada pozivas ili si pozivan ili uljucis kameru, baterija je prinudjena da isporuci vise energije nego kada citas poruke...Zato se problem javlja u nekim situacijama, a u nekim drugim ne.. :: :: Hvala puno , sutra cu da idem da kupim i ako resim problem ostavices mi adresu i saljem ti gurmansku pljeskavicu ... javljam sutra sta je bilo
.. mrzi me da pogledam, da li je to android ili samsung software odnosno os na telefonu. Ako je android, onda bi aplikacija za resetovanje stanja baterije iliti kalibraciju baterije, pomogla od sada pa na dalje (ukoliko stvarno baterija nije kaput-nula). Ako je šmug-šmug fabrički softver-os u telefonu, (pošto vidim kies da pominješ), ne znam ima li tako nešto za njega... valja proveriti, ali mene mrzi. I na kraju, nova baterija će pomoći - ukoliko nije do elektronskog sklopa koji je zadužen u telefonu za merenje napona i punjenje.
Pokusao sam sa drugom baterijom i opet nece ali sada mogu da zovem i da me zovu, radi i kamera super , sve radi , osim sto jos uvek nece da se puni i komp ga uopste ne registruje... isto kao i pre , puni sekundu pa ne i tako sve , ja ga ostavim tako na 1 sat i dopuni mi bateriju , u cemu moze biti problem ? ajde neka pomoc oduzicu se :) ili pljeskavaica ili saljem domacu rakiju od breskvu samo da resim ovo :)
To znaci da mu je, uz bateriju riknula i elektronika. Sacuvaj ga za
02.03.2013. 20:27
status: user broj poruka: 11012
uspomenu ili ga utrapi nekom servisu. Uz pare koje tu dobijes i ono sto dodas od nepopijene breskovace i nepojedenih pljeskavica, eto tebi jednog normalnog telefona sa Android OS-om... Bada OS je ionako promasaj, kao Nokijine Ane, Ine, Une...
pre sam slomio touch i nasao nov sa original telefona i zamenio i gde bas sad da me snadje ovo :( za kolko pare bih mogao da ga dam nekom servisu ? ne razumem se oko ovoga ... kazi mi nesto od prilike
ovaj problem se javlja prilikom nekog baga sistema , svuda pisu o tome ali nigde nema resenje :) jedan decko je pisao da se odradi sistem preko kiesa, ide se tools zatim firmware upgrade and initialization i onda trazi da se ukuca model telefona i S/N koji se nalazi ispod baterije, i kada se to popuni pise da li da pokrene firmware upgrade mene samo zanima kada idem ok da li mobilni mora biti povezan sa kompom ili ne :) mozda je nekom ovo smesno pitanje ali ne razumem se oko toga :)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.