Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Htc One review!
STRANA 1 OD 1
ConemaX Htc One review! 23.03.2013. 01:45 T52382

status: user
broj poruka: 314
Izasao review na GSM Areni

http://www.gsmarena.com/htc_one-review-912.php

Main disadvantage

4MP camera has disappointing performance in good lighting conditions
Non-expandable storage
Awkwardly-placed and uncomfortable power button
Senes UI still lacks connectivity toggles in notification area
Non user-replaceable battery
Poor video and audio codec support out of box

I naglasicu jos nesto:
GSM Arena kaze: ``Top notch audio quality`` WTF?! Sa 82.7Db?!

Jbt pa Iphone 5 i S3 imaju oko 91Db! To je 3 puta glasnije!

Ostale izmisljotine sa 4 ultra mega giga piksela i one ruzne notifikacije na pocetku necu ni da komentarisem.
Eto i dzabe im sav taj aluminijum kada ovako us*ru stvari na glupostima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
markopvict ono sto sam ja video je odlicno 23.03.2013. 02:14 #483699

broj poruka: 4515
kamera posebno dobra.
Nije 4mpx, nego ultrapixela :)
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum Najveći bedak - Android... ubog u startu 23.03.2013. 02:35 #483702

broj poruka: 12805
Povrh toga još i taraba

Milunka Re: Htc One review! 23.03.2013. 02:41 #483703

broj poruka: 1624
Ovake stvari napisase i na benchu... Tako da dodatno se potvrdjuje...

Kao sto se vec zna.... S2 > Htc Sensation

S3 > Htc One X

S4 > HTC ONE...

To je tako i tako nekom odgovara, ili jednostavno Samsung jedini ono sto napravi napravi da valja...

SVI ONDA DODJU I KUKAJU ZA KVALITET... PA VIDIM SVI NOSE NOKIJU 8800 TITANIUM, ILI ARTE...

Ali to je ko ono, kad neko ekstra odradi telo, al mu noge nisu skladne, pa kazu dzabe sve kad nema noge, ili dzabe veliki misici kad su muda mala,itd..
Kad dodje lik, koji ima i telo i muda , onda se nadaju barem da je glas suntav ili da je glup...

Slicna stvar je i sa zenama, I MONIKI BELUCI su naucnici nasli 1 manu , NOSI BROJ 41... ETO ZENA IMA MANU :D

Da zaokruzim svoju pricu, svako danas ima izbor da kupi sta mu je volja...

Zasto svi odbijaju da naprave uredjaj, sa aluminijumskim kucistem, sa performansama galaxy s4, sa kamerom nokije 808, sa zvucnicima od Htc One, i sa obradom zvuka od iPhone 5...

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Sapphire 6870 @ 1ghz/1150mhz/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.

:: Izasao review na GSM Areni
::
:: http://www.gsmarena.com/htc_one-review-912.ph
:: Main disadvantag
:: 4MP camera has disappointing performance in good lighting condition
:: Non-expandable storag
:: Awkwardly-placed and uncomfortable power butto
:: Senes UI still lacks connectivity toggles in notification are
:: Non user-replaceable batter
:: Poor video and audio codec support out of box
:: I naglasicu jos nesto
:: GSM Arena kaze: ``Top notch audio quality`` WTF?! Sa 82.7Db?!
:: Jbt pa Iphone 5 i S3 imaju oko 91Db! To je 3 puta glasnije
:: Ostale izmisljotine sa 4 ultra mega giga piksela i one ruzne notifikacije na pocetku necu ni da komentarisem
:: Eto i dzabe im sav taj aluminijum kada ovako us*ru stvari na glupostima!
tortojed Ne vidim zbog cega nisi zadovoljan tehnickim karakteristikama... 23.03.2013. 04:18 #483706

broj poruka: 11012
ovog telefona.

-Izuzetno kvalitetan displej - ne radi se samo o fizickoj velicini i rezoluciji nego i gustini piksela (469ppi na 1080p je ZESTOKO).
-Kvalitet fotocelije (u okviru jedne tehnoloske generacije) ne iskazuje se BROJEM piksela koje fotoaparat (na njoj zasnovan) ``isporucuje`` u okviru fotke, nego VELICINOM (povrsinom) pojedinacnog piksela (izrazenom u kvadratnim mikrometrima) kao i velicinom (povrsinom) same celije (izrazenom u kvadratnim cm ili inch). Veca povrsina piksela=vise ``uhvacene svetlosti``, odnosno veci broj detalja na snimku a manje šuma (noise), sto narocito dolazi do izrazaja kada se snima pri SLABOJ osvetljenosti scene.
-Odlican zvuk
-Non user-replaceable battery - to je vec dobro poznata mana HTC-ovih i Apple-ovih telefona...
cele1988 ...... 23.03.2013. 11:50 #483737

broj poruka: 1424
za mene je samsung najveci trash od telefona koji god da sam koristio dal bio note ili sta god.... kad budete nsto drugo koristili javite se....

evo ti ovde lep review

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=VuR4Pf59nJc

i da samsung s4 je jedno plasticno sranje koje ima sve sto mi ne treba !

samsung tv,frizider,klima,mikser,ssd... ostalo nek se teraju,

a i poznato je da samsung daje milijarde na reklamu tako da nemoj da mislis da pola ovoga nije kupljeno, to ti je kao haime rivera na pocketnow kome samsung poklanja uredjaje a on vice kako su najbolji itd...

i da najvece zamekre idu na kameru :) pa nije digitalni aparat jbt nego mobilni teleofn i sve sto sam video na review-ima radi trenutno znaci bez nekog seckanja.. itd...
ali kao sot daum kaze jedini problem je sto je taraba tj veliki, pre bih nosio ipad mini ili nexus 7 + normalan tel nego ovo....i jos nesto hocu lep telefon a samsung je definitivno idiotski + ekran na samsungu je sranje bar meni najbolji ekran po meni ima iphone ips, lumia 920 cak i HTC one X ima za klasu bolji od S3, to e moje misljenje iz iskustva ne iz citanja po netu ! znaci ko je koristio telefone pa moze da prica i iznese misljenje, ko nije neka se kenja u prazno...
cele1988 Re: Ne vidim zbog cega nisi zadovoljan tehnickim karakteristikama... 23.03.2013. 11:54 #483739

Nije plastican pa kad crkne ne mozes svinjama da da ga pojedu nego mora da se placa reciklaza ili jednostavno ima samsung telefon

:: ovog telefona.
:: -Izuzetno kvalitetan displej - ne radi se samo o fizickoj velicini i rezoluciji nego i gustini piksela (469ppi na 1080p je ZESTOKO)
:: -Kvalitet fotocelije (u okviru jedne tehnoloske generacije) ne iskazuje se BROJEM piksela koje fotoaparat (na njoj zasnovan) ``isporucuje`` u okviru fotke, nego VELICINOM (povrsinom) pojedinacnog piksela (izrazenom u kvadratnim mikrometrima) kao i velicinom (povrsinom) same celije (izrazenom u kvadratnim cm ili inch). Veca povrsina piksela=vise ``uhvacene svetlosti``, odnosno veci broj detalja na snimku a manje šuma (noise), sto narocito dolazi do izrazaja kada se snima pri SLABOJ osvetljenosti scene
:: -Odlican zvu
:: -Non user-replaceable battery - to je vec dobro poznata mana HTC-ovih i Apple-ovih telefona...
djokosrb Odlican phone 23.03.2013. 13:41 #483755

broj poruka: 6876
Po meni sljamsung sljaS 4 pored ovog i sony xperia Z,ne bih ni uzeo u obzir.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

blackwolf - - - - - 23.03.2013. 14:06 #483758

broj poruka: 1512
I Jon sa Techno Buffalo-a je pre neki dan uradio review ,bio je oduševljen telefonom :)

http://www.youtube.com/watch?v=qUOS2ILXD-0

Black Wolf

Snoopy- Re: Odlican phone 24.03.2013. 01:29 #483864

broj poruka: 6083
Jel si koristio xperia z pa znas kakav je? S4 nema svrhe ni da pitam.
Bio je kod mene jedan dan xperia Z i necu ni da komentarisem koji je to ocaj od ekrana. Dzabe mu fullHD. Lepo radi ali dzabe kada je ekran kanta.

LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Po meni sljamsung sljaS 4 pored ovog i sony xperia Z,ne bih ni uzeo u obzir
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
cele1988 ........... 26.03.2013. 12:43 #484359

ispravise kameru

http://phandroid.com/2013/03/25/htc-one-camera-update/

mada je meni to poslednja stavka na telefonu koju gledam :P

Sub-Z Za mene pitanje dana: 26.03.2013. 14:39 #484380

broj poruka: 1621
One ili Z?
GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600...
Fiat iustitia, et pereat mundus

cele1988 Re: Za mene pitanje dana: 26.03.2013. 17:41 #484417

Ne svidja mi se na sony-u kontrast da li je software taj ili hardware nemam pojma, i to sto ima sve ulaze pokrivene zbog vode pa cenim da ce se desiti da se otkine guma poklopca i slicno....

:: One ili Z
:: GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600..
:: Fiat iustitia, et pereat mundus
sSHarK Da se ne bi svadjali... 26.03.2013. 18:14 #484421

broj poruka: 990

...S4 Mini e dobitna kobinacia...

i5-3570K | P8Z77-V | TridentX | 840 Pro | AX750 | Stryker | U2311H | G15+G9 | C920 | ATP3

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs