Ovako ljudi problem je sledeći: uzeo sam u Telenoru jedan od njihovih paketa i sve je lepo aktivirano i funkcioniše, imam minute i poruke ali internet ne radi. I pozovem ja tehničku podršku i oni mi ponovo puste sve one poruke i oept sve radi sem interneta. I sad osoba koja mi se javila mi je rekla da postoji mogućnost da mi je telefon delimično zaključan (pošto je u avgustu kupljen u Nemačkoj) i da imam i poruke i sve ali da mi je prosto internet zaključan. E sad malo sam čačkao i čini mi se da je ako je zaključan on zaključan na T Mobile. Moje pitanje glasi: kako sam da otključam telefon? I ako ne mogu sam koliko bi koštalo da mi ga neko otključa? Čisto da napomenem telefon nije tamo uzet preko paketa već u slobodnoj prodaji i perfektno radi sve sem interneta na njemu. Hvala unapred :)
`Delimicno zakljucan telefon` - Ajd`, zvuci moguce ali `zakljucan internet`... za to prvi put cujem. Osoba koja se javila verovatno nema pojma i lozi te da ne bi vise zvao =D
Konkretan odgovor ne ocekuj dok ne kazes tacan model telefona i sistem koji koristis na njemu.
Možete da zamislite moj izraz lica kad mio je to rekla... dvaput sam je pitao jel skroz sigurna i ona kao da da naravno... Ali reko ne razumem se u telefone bolje da pitam vas kako to da rešim... upravo tako uopšte sa karticom bi mogao da se slikam... Model: Samsung Star 2(GT-S5260)
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.