Вероватно је још људи са овим проблемом имало сусрет. Имам Xтц XЕ.Нисам добио Др.Дре слушке.Добио сам неке Xтц,али приличмо лоше.И ергономски ,помало звук је сиромашан. Имам од прошлог Сониериксона фине слушалице.Оне кад се убоду у фо е лежу идеално,али се чују.Али звук прекида као кад губи контакт.Напомињем да имсју микрофон слушалице и команде.Кажу неки да га зеза баш тај микрофонски део.Слушалице обичне раде,али нису мале и практичне за шетање по џеповима.Зашто неке слушке раде а неке не?Читао сам да овај проблем имају још неки телефони. Xвала.
Sensation XE? Trebao si Beats slušalice da dobiješ, one idu standardno uz taj telefon.
Svaki skoro proizvodjač pravi svoje konektore i svoje headsete za telefone pa zato retko kad rade jedni na drugim. Te što imaš su 99% za drugi neki HTC model. Ne moraš specifično da tražiš slušalice za svoj model telefona, možda neke novije rade. __________________ Scourge of PCBerza
Шта мислиш зашто је прошле године тај телефон коштао сто и кусур еврића. Више?Скинули. Слушке и ставили исто Xтц,али нису као Битс бубице него обичне.Испадају ми из ушију.Срање.
Ummm... ja sam sugerisao da probaš da kupiš negde originalne HTC slušalice pošto te Beats koje dolaze nisu nikakvog posebno zvuka ni kvaliteta... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.