Zanimljiv klip, i jos zanimljivije je to sto nisam mogao da verujem da je Jaime Rivera ovo izgovorio :-) lik kome samsung `poklanja` uredjaje....(onaj ko prati zna na sta mislim)
Sve u svemu vredi pogledati, nisu omasili cak mislim da su pogodili
evo mesec dana prođe i dalje sam u dilemi-One ili Z...ako ništa drugo imamo izbor, pa šta se kome sviđa-naravno u skladu sa fin. mogućnostima... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600... Fiat iustitia, et pereat mundus
Pazi wp8 je jako dobar system, sve radi u sekundi ne baguje ne pucaju aplikacije, sad vec ima dovoljan broj aplikacije i one najvaznije tipa viber i wtzup rade odlicno, kome treba facebook on je integrisan u tel i trenutno mogu reci da je wp8 najsocialnetwork phone trenutno, ima i par vrh aplikacija kao sto je na primer fm radio od kad to nismo videli i sad pandora sa dodatnim opcijama.... Bing mape koje su 200x detaljnije od google ne znam dal je gledao neko kako izgledaju i zaista su odlicne....o kameri na 920 nema price ekran odlicna....odlican info je i taj da wp radi fantasticno na slabo hardwareu tako da ce biti nokia 520 bez led bilca za 131e+porez vrh telefon extra brz za male pare....nesto nalik htc 8s samo bez blica i 150e manje
Sony z samo taj ekran mada meni se ne svidja sto ima cepove na inputima znam da mora da ih ima zbog vode ali plasim se da se ta guma sto ih drzi ne otkine pa onda bude jos gore.....
One je vrh uredjaj, sense 5 je pravi pogodak, uvek je bio stabilniji od touchwiza ali trom pretrpan animacijama i saren ko Palanka i vasar, sad su ga sveli na minimalizam koji mi se svidja, a i nacin na koji radi. Videh da su mu i kameru popravili da opticka stabilizacija nije radila...i da sad ima mnogo bolje slike....jedina mana jeste sto su mogli da naprave poklopac ko na ip5 da se naprimer sa 4 torexa skine i zamenis bateriju ili sta god u telefonu..... Iphone je dobar zbog toga ip4 i ip4s mozes da otvoris i zatvoris...
Jek si koristio xperiu Z pa to kažeš? Da si video ekran kakav je, slao bi pismo samsungu da se izvinis za ovaj post xD Htc one je fejlovao sa kamerom tako da ga ipak ne bih stavio na prvo mesto. iPhone bi trebalo da se stavi u posebnu kategoriju, ipak mu je ekran mnogo manji i dosta njih ga zbog toga ne razmatra. Kasni s veličinom samo 3.5 godine x)
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Ali sto se tice modela msm da je ok,osim sto bih ja sljamsunga S4 stavio iza i xperia Z(ZL)i Lumia 920 :: :: Htc One je zaista zlo koliko je dobar.Nazalost sve ima svoju cenu :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Znaci sada si dosao ovde da trolujes... Ccccc Trol u pubertetu...
:: Ali sto se tice modela msm da je ok,osim sto bih ja sljamsunga S4 stavio iza i xperia Z(ZL)i Lumia 920 :: :: Htc One je zaista zlo koliko je dobar.Nazalost sve ima svoju cenu :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Trebalo bi da ide ovako: 1. S4 2. One 3. Xperia 4. Iphone 5 5.Nokia 920
:: Zanimljiv klip, i jos zanimljivije je to sto nisam mogao da verujem da je Jaime Rivera ovo izgovorio :-) lik kome samsung `poklanja` uredjaje....(onaj ko prati zna na sta mislim :: :: Sve u svemu vredi pogledati, nisu omasili cak mislim da su pogodil :: :: http://pocketnow.com/2013/03/29/top-5-smartphones-for-spring-2013-vide :: ::
+1 Ja imam nexus 4,neces pogresiti ako ga uzmes,pure android od google-a,sve ostalo boranija...
:: :: :: :: što se mene tiče, lg nexus 4 i dalje nastojim da kupim, i to ću verovatno odraditi za 2-3 nedelj :: :: ništa od ovih uređaja neće nastaviti da `postoji` nakon nove generacije uređaja, kao nexus
Definitivno svako svog konja `fali i nije ni malo objektivan...... Ja nemam Samsung ni HTC, od samsunga mogu da imam tv,monitor,ves masinu,klimu itd a da imam usisivac i ssd 120gb onaj pro :-)
1. One 2. Iphone 5 3. Lumia 920 4. Note 2 ( ne vidim poentu s3 oba su tarabe identicne pa kad vec nosis tarabu nosi vecu) 5. Nexus 4/Sony z (jo uvek se nadam da je lcd problem software prirode do kontrasta kao sto je kod htc kamera bila greska u software pa ce je ispraviti)
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.