Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Samsung Galaxy S4 Review!
STRANA 1 OD 2  
ConemaX Samsung Galaxy S4 Review! 29.03.2013. 14:07 T52473

status: user
broj poruka: 314
Izasao na Gsm Areni
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4-review-914.php

Main disadvantage
Design is a bit played out by now
Hyperglaze finish doesn`t feel as premium as aluminum on HTC One or glass on Xperia Z
No FM radio
Video recording is slightly worse than on the Galaxy S III. FOV in video is pretty narrow
Shared camera interface makes framing tricky

Mob kako mob je vrh ali me je razocarao na Video snimanju.
Racunam da se to moze popraviti update-om(osim ugla vidljivosti) ali ono sto je isto za mene veoma vazno je audio izlaz koji je isti kao na HTC One i Sony Xperia Z a to je oko 82Db!
Kao da ovaj novi chipset nije u stanju da izbaci vise od 82db na izlazu za slusalice. Ovo je stvarno bedak jer je S3, Iphone5, S2 itd imaju oko 91Db sto je ogromna razlika to jest dupla glasnoca(jacina)!
Na svakih 10 db se glasnoca duplira a da bi dobio duplu glasnocu moras 3,33 puta da dupliras snagu pojacala(chipa). Ne znam u cemu je fora ali licno ja nema sanse da zamenim moj S3 za S4 ili ostale.
Imam vrh bubice koje odvaljilju kako udaraju da bi stvarno bio bedak da to izgubim. Nagadjam da je to mana novog chipseta izgleda jer svi imaju skoro identicni rezultat...

Sve su svemu cekam sledecu generaciju .)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
cele1988 ..... 29.03.2013. 15:01 #485088

broj poruka: 1424
Fora je u tome za koje je trziste telefon, iphone za eu je osetno tisi ali to moze da se sredi, znam ma hd2 da je bio boost neki i sto se culo haos, tako da me vrlo moguce da se radi o nekoj blokadi za odredjena trzista...
djokosrb Dobar je to telefon,nema sta 29.03.2013. 15:03 #485089

broj poruka: 6876
Ali zaista ne vidim apsolutno nijedan ali nijedan razlog zasto uzeti sljamsung plastikanera pored jednog Htc One ili Xperia Z.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

Dejzan Re: Dobar je to telefon,nema sta 29.03.2013. 17:02 #485106

broj poruka: 3730

Reci cu ti ja zasto vredi uzeti tog plastikanera.Zato sto Samsung ima naj bollju saradnju sa Google.Sony zadnji dobija update za sve verzije androida dok Htc za nijansu losije radi nego samsung a pritom isto nije bas azuran sa update.
Ja sam u Februaru uzeo Samsung S3 posle 10 dana mi stigo update neke novine ,dok kod ortaka koji korisit htc one x nista...Ja kad sam birao fon gledao sam sve.I meni je smetalo sto je s3 plastikaner ali brate hardver i podrska su mu najjaci. za android trziste.
Jos samo Samsung da uvede kao i apple da podrzava update za predhodne modele i bice apsolutni vladar u android svetu.

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,

:: Ali zaista ne vidim apsolutno nijedan ali nijedan razlog zasto uzeti sljamsung plastikanera pored jednog Htc One ili Xperia Z
::
:: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
quna ... 29.03.2013. 18:07 #485123

broj poruka: 1653
Ima li neko broj samsung centrale, hocu da se dobrovoljno prijavim da im bez naknade dizajniram sledeci model? Posto cu ja biti malo zauzet oko samsunga, neka se neko drugi odavde cuje sa apple-om u vezi iste stvari. Dajte da pomognemo ljudima! xD

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb re:.... 29.03.2013. 18:20 #485124

Realno.Znaci uvecani S3.

ConemaX Re: re:.... 29.03.2013. 18:32 #485126

Ajde majke ti iskuliraj malo sa Trolovanjem. Hoces? I koga vise briga za tu pricu o toj plastici. Ako umes da napravis bolji mob izvoli pa napravi. Ni jedan normalan niti pametan komentar ne umes da napises. Samo baljezgas gluposti,spramujes,trolujes i nabijas postove. Oladi majke ti....

:: Realno.Znaci uvecani S3
ConemaX Re: ..... 29.03.2013. 18:39 #485131

Ne verujem bas u to. Na skoro svakom androidu pa i na symbianu mozes da ceprkas i da izmenis vrednosti za jacinu ali to je samo natezanje koje ne samo da skodi chipu nego je zvuk izoblicen ne daj boze. Ovde je ocigledno chipset toliko jak(za audio) i to je to. Cim sva tri proizvodjaca imaju skoro identicnu jacinu(Z,S4,One). Ne znam zasto ali imam utisak da ce S4 sa Exynos 5 chipsetom da ima bolji izlaz...Ostaje da se vidi.

:: Fora je u tome za koje je trziste telefon, iphone za eu je osetno tisi ali to moze da se sredi, znam ma hd2 da je bio boost neki i sto se culo haos, tako da me vrlo moguce da se radi o nekoj blokadi za odredjena trzista..
nemanja21 Re: ... 29.03.2013. 18:41 #485132

broj poruka: 1227
Prijatelju prvo se malo raspitaj o radu i delu Džonatana Ajva.

:: Ima li neko broj samsung centrale, hocu da se dobrovoljno prijavim da im bez naknade dizajniram sledeci model? Posto cu ja biti malo zauzet oko samsunga, neka se neko drugi odavde cuje sa apple-om u vezi iste stvari. Dajte da pomognemo ljudima! x
djokosrb Ja sam izneo samo svoje misljenje,bez imalo vredjenja misljenja drugih 29.03.2013. 18:42 #485133

A ti sljamsung fan boyu idi na neki cas kod torte ili sky-a da ti nauce osnovnim principima fanboy-inga.
Ja svoja licna misljenja ne izrazavam trolovanjem i nabijem tema,u kojima jedem govna kako je ono na sta sam napaljen bolje od neceg drugog/konkurencije.

Slobodan si ko pevacica ponedeljkom.

gile23 ... 29.03.2013. 19:06 #485145

broj poruka: 9121
Nema FM radio jebo ih telefon. Inace taj Samsung, je jedini proizvodjac koji moze out of the box da tera 2 app-a na jednom screen-u, smejite se vi koliko hocete to je 10 puta bolje nego siri na ios-u, ovo iz iskustva pricam. Dalje kamera razbija htc, cpu razbija u obe iteracije one, displej je veci, baterija nesto jaca,...

Na stranu sto s2 ima oficijelno android 4.2 dok flagship desire hd nije dobio cak ni ics pa su ih masovno napusili od medija do foruma itd.

Xperia z je fizicki veci telefon, sporiji, displej je 0, greje se kao TA pec neki zezaju da xperia z koj ne propusta vodu ima vodeno hladjenje itd. Trenutno najbolji telefon na trzistu je s4 i ako apple duplira performanse opet ce s4 biti jaci 100 bodova u geekbench-u 3241 vs 3120-ak.

Evo ja imam ipad 3 aluminijumski pa 90% vremena stoji u case-u, plastika vrsi posao perfektno to sto apple trpa(o) staklo koje puca na prvu to je 10 a prica ili pak aluminijum koji se guli,...

Pozdrav!
ConemaX Re: ... 29.03.2013. 19:19 #485149

+1!

:: Nema FM radio jebo ih telefon. Inace taj Samsung, je jedini proizvodjac koji moze out of the box da tera 2 app-a na jednom screen-u, smejite se vi koliko hocete to je 10 puta bolje nego siri na ios-u, ovo iz iskustva pricam. Dalje kamera razbija htc, cpu razbija u obe iteracije one, displej je veci, baterija nesto jaca,..
:: Na stranu sto s2 ima oficijelno android 4.2 dok flagship desire hd nije dobio cak ni ics pa su ih masovno napusili od medija do foruma itd
:: Xperia z je fizicki veci telefon, sporiji, displej je 0, greje se kao TA pec neki zezaju da xperia z koj ne propusta vodu ima vodeno hladjenje itd. Trenutno najbolji telefon na trzistu je s4 i ako apple duplira performanse opet ce s4 biti jaci 100 bodova u geekbench-u 3241 vs 3120-ak
:: Evo ja imam ipad 3 aluminijumski pa 90% vremena stoji u case-u, plastika vrsi posao perfektno to sto apple trpa(o) staklo koje puca na prvu to je 10 a prica ili pak aluminijum koji se guli,..
:: Pozdrav!
Snoopy- Re: Dobar je to telefon,nema sta 29.03.2013. 19:25 #485151

broj poruka: 6083
Imas odgovor u drugoj temi. Da si koristio neki telefon od tih koje stalno nabrajas, znao bi nesto. Ovako samo nesto kazes cisto da bi ispunjavao bajte na serveru.

LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5
G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Ali zaista ne vidim apsolutno nijedan ali nijedan razlog zasto uzeti sljamsung plastikanera pored jednog Htc One ili Xperia Z
kepica Re 29.03.2013. 23:50 #485197

broj poruka: 202
+ 10 za gile23

Milunka Re: re:.... 30.03.2013. 00:04 #485199

broj poruka: 1624
S4 je manji po dimenzijama sa vecim ekranom...

Ako vec neznas da trolujes,barem pogledaj specifikacije....

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Sapphire 6870 @ 1ghz/1150mhz/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.

:: Realno.Znaci uvecani S3
quna Re: Re: ... 30.03.2013. 00:49 #485203

broj poruka: 1653
Duboko se izvinjavam svim apple fanovima. Samsungarima ne, jer su rastrkani (a samim tim slabi forumski brendobranioci) i verovatno ne znaju ime dizajnera. .)

i5 750 : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb :
samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750

:: Prijatelju prvo se malo raspitaj o radu i delu Džonatana Ajva
:: :: Ima li neko broj samsung centrale, hocu da se dobrovoljno prijavim da im bez naknade dizajniram sledeci model? Posto cu ja biti malo zauzet oko samsunga, neka se neko drugi odavde cuje sa apple-om u vezi iste stvari. Dajte da pomognemo ljudima! x
:: ::
cele1988 Re: ... 30.03.2013. 01:12 #485208

Ne slazem sa sa cinjenicom u vezi cpu-a taj octa core jedva je brzi ako je brzi uopste od snapdragona 600, a to sam sve prestao da gledam kad sam uporedio brzinu ip5 sa dual core i note 2 i smejao se koliko je ip5 brzi i otvaranju web strana gde dolazi do izrazaja cpu i optimizovanost... To ti je sad kao kad bi uzeo lambo iz 1964 i vozio na stazi sa ne znam hondom nekom od 1600ccm naspram 6000. I honda te opere iz razloga sto ti imas samo motor (cpu) a ostalo te ne prati...... Odnosno android ne prati hardware vec kontra... Vec je dokazano da wp8 radi kao zmaj na dualcorei ios zasto nemoze raspali android isto....,to me nervira nadam se da ce sa 5.0 da naprave veliki pomak

:: Nema FM radio jebo ih telefon. Inace taj Samsung, je jedini proizvodjac koji moze out of the box da tera 2 app-a na jednom screen-u, smejite se vi koliko hocete to je 10 puta bolje nego siri na ios-u, ovo iz iskustva pricam. Dalje kamera razbija htc, cpu razbija u obe iteracije one, displej je veci, baterija nesto jaca,..
:: Na stranu sto s2 ima oficijelno android 4.2 dok flagship desire hd nije dobio cak ni ics pa su ih masovno napusili od medija do foruma itd
:: Xperia z je fizicki veci telefon, sporiji, displej je 0, greje se kao TA pec neki zezaju da xperia z koj ne propusta vodu ima vodeno hladjenje itd. Trenutno najbolji telefon na trzistu je s4 i ako apple duplira performanse opet ce s4 biti jaci 100 bodova u geekbench-u 3241 vs 3120-ak
:: Evo ja imam ipad 3 aluminijumski pa 90% vremena stoji u case-u, plastika vrsi posao perfektno to sto apple trpa(o) staklo koje puca na prvu to je 10 a prica ili pak aluminijum koji se guli,..
Milunka Re: Re: ... 30.03.2013. 02:57 #485215

broj poruka: 1624
mesas babe i zabe... Da se stavi Hardver od iPhone 5 u Nokiju 808 , nebi verovao svojim ocima kako bi to letelo...

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/Sapphire 6870 @ 1ghz/1150mhz/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Sony cmt-cpx1 I vufer JBL sub 135.

:: Ne slazem sa sa cinjenicom u vezi cpu-a taj octa core jedva je brzi ako je brzi uopste od snapdragona 600, a to sam sve prestao da gledam kad sam uporedio brzinu ip5 sa dual core i note 2 i smejao se koliko je ip5 brzi i otvaranju web strana gde dolazi do izrazaja cpu i optimizovanost... To ti je sad kao kad bi uzeo lambo iz 1964 i vozio na stazi sa ne znam hondom nekom od 1600ccm naspram 6000. I honda te opere iz razloga sto ti imas samo motor (cpu) a ostalo te ne prati...... Odnosno android ne prati hardware vec kontra... Vec je dokazano da wp8 radi kao zmaj na dualcorei ios zasto nemoze raspali android isto....,to me nervira nadam se da ce sa 5.0 da naprave veliki pomak
:: :: Nema FM radio jebo ih telefon. Inace taj Samsung, je jedini proizvodjac koji moze out of the box da tera 2 app-a na jednom screen-u, smejite se vi koliko hocete to je 10 puta bolje nego siri na ios-u, ovo iz iskustva pricam. Dalje kamera razbija htc, cpu razbija u obe iteracije one, displej je veci, baterija nesto jaca,..
:: :: Na stranu sto s2 ima oficijelno android 4.2 dok flagship desire hd nije dobio cak ni ics pa su ih masovno napusili od medija do foruma itd
:: :: Xperia z je fizicki veci telefon, sporiji, displej je 0, greje se kao TA pec neki zezaju da xperia z koj ne propusta vodu ima vodeno hladjenje itd. Trenutno najbolji telefon na trzistu je s4 i ako apple duplira performanse opet ce s4 biti jaci 100 bodova u geekbench-u 3241 vs 3120-ak
:: :: Evo ja imam ipad 3 aluminijumski pa 90% vremena stoji u case-u, plastika vrsi posao perfektno to sto apple trpa(o) staklo koje puca na prvu to je 10 a prica ili pak aluminijum koji se guli,..
:: :: Pozdrav!
MaliAbner Re: ... 30.03.2013. 06:04 #485218

broj poruka: 7779
@gile23
Pa gde si bre gile...
Znas sta kad uzmes u ruku Smugsmug ko da si uzeko `casio fx`...

Bas juce sam se smejao koliko je ekrana morao da prodje kolega sa svojim S2 da bi ukucao pass za WiFi...

E to je Smugsmug...
Serem im se u firmu kad imaju sedamdeset aktuelnih modela a svega jedan ili dva su dobri ostalo je krs...

A kad uzmes HTC to je ko da si uzeo telefon... sve nekako ima svoj red i radi kako valja...
Od HTC-a skoro sve valja, cak i jeftine verzije One su dobre, uzmes bilo koji u ruku ne uvija se ne krcka i ne deluje jeftino...

Apple prica za sebe svake godine samo jedan jedini model telefona sa razlicitim kolicinama memorije i to je to... i sve radi, ne laguje, ne zastajkuje, ne pali se samo od sebe...

Tomato Republic Of Serbia !!!

cele1988 Re: Re: ... 30.03.2013. 11:21 #485234

+1

:: @gile2
:: Pa gde si bre gile..
:: Znas sta kad uzmes u ruku Smugsmug ko da si uzeko `casio fx`..
:: Bas juce sam se smejao koliko je ekrana morao da prodje kolega sa svojim S2 da bi ukucao pass za WiFi..
:: E to je Smugsmug..
:: Serem im se u firmu kad imaju sedamdeset aktuelnih modela a svega jedan ili dva su dobri ostalo je krs..
:: A kad uzmes HTC to je ko da si uzeo telefon... sve nekako ima svoj red i radi kako valja..
:: Od HTC-a skoro sve valja, cak i jeftine verzije One su dobre, uzmes bilo koji u ruku ne uvija se ne krcka i ne deluje jeftino..
:: Apple prica za sebe svake godine samo jedan jedini model telefona sa razlicitim kolicinama memorije i to je to... i sve radi, ne laguje, ne zastajkuje, ne pali se samo od sebe..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
:: :: Nema FM radio jebo ih telefon. Inace taj Samsung, je jedini proizvodjac koji moze out of the box da tera 2 app-a na jednom screen-u, smejite se vi koliko hocete to je 10 puta bolje nego siri na ios-u, ovo iz iskustva pricam. Dalje kamera razbija htc, cpu razbija u obe iteracije one, displej je veci, baterija nesto jaca,..
:: :: Na stranu sto s2 ima oficijelno android 4.2 dok flagship desire hd nije dobio cak ni ics pa su ih masovno napusili od medija do foruma itd
:: :: Xperia z je fizicki veci telefon, sporiji, displej je 0, greje se kao TA pec neki zezaju da xperia z koj ne propusta vodu ima vodeno hladjenje itd. Trenutno najbolji telefon na trzistu je s4 i ako apple duplira performanse opet ce s4 biti jaci 100 bodova u geekbench-u 3241 vs 3120-ak
:: :: Evo ja imam ipad 3 aluminijumski pa 90% vremena stoji u case-u, plastika vrsi posao perfektno to sto apple trpa(o) staklo koje puca na prvu to je 10 a prica ili pak aluminijum koji se guli,..
djokosrb I ti si snoopy slobodan 30.03.2013. 12:18 #485254

Isto kao i tvoj kolega sljamsungovac gore,ako te bas zanima(nzm ni koji kurac imam tebi da se pravdam)koristio sam malo s3 kod kolege na faksu,kao sto kazem,dobar je to telefon+sto u vreme kad je on izasao niko nije bio na tom nivou sa hardverske strane.
Ali po meni izrada im nije na nekom nivou,takodje interfejs je blago receno uzasan.
To su moji utisci,licni,bez imalo ideje da nesto omalovazavam i nekoga prozivam,sto je ovde ustaljena praksa pojedinih.

Toliko

Snoopy- Re: I ti si snoopy slobodan 30.03.2013. 13:41 #485261

Dete, pricam za Sony koji stavljas ispred, a nemas pojma kakav je jer mu nisi ni prisao. Jednom da uzmes da koristis na 2 sata ne bi ga pogledao vise. A to ko je shljamsungovac, to me se ne tice, pricam samo realno i za telefone koje sam probao dok ti pričaš napamet.
I NARAVNO da me ne interesuje da mi se pravdas nego nemoj da pricas za nesto za sta nemas pojma, a ovamo kenjas nekome dal je samsungovac ili ne. Ja bih prvi uzeo htc da su napravili rivala note dvojci. Ali nisu.

G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo

:: Isto kao i tvoj kolega sljamsungovac gore,ako te bas zanima(nzm ni koji kurac imam tebi da se pravdam)koristio sam malo s3 kod kolege na faksu,kao sto kazem,dobar je to telefon+sto u vreme kad je on izasao niko nije bio na tom nivou sa hardverske strane
:: Ali po meni izrada im nije na nekom nivou,takodje interfejs je blago receno uzasan
:: To su moji utisci,licni,bez imalo ideje da nesto omalovazavam i nekoga prozivam,sto je ovde ustaljena praksa pojedinih
:: Tolik
djokosrb Opet jedes govna 30.03.2013. 13:53 #485266

Odakle tebi ideja,da ja nisam prisao Sony-u i da ga nisam koristio???

Ma nzm bre,zasto trosim svoje vreme na sveznalice i mentore.

obradmi O HTC one 30.03.2013. 14:07 #485268

broj poruka: 7732
Anand Lai Shimpi
The One is without a doubt the best Android smartphone I’ve ever used.
Bez dileme najbolji android telefon koji je ikad upotreblavao ,po njemu

http://www.anandtech.com/show/6851/the-htc-one-a-remarkable-device-anands-mini-review/4
Snoopy- Re: Opet jedes govna 30.03.2013. 14:20 #485269

Koristio si Xperiu Z? Bila je kod tebe ili se je video izloženu?

:: Odakle tebi ideja,da ja nisam prisao Sony-u i da ga nisam koristio??
:: Ma nzm bre,zasto trosim svoje vreme na sveznalice i mentore
gile23 Re: Re: ... 30.03.2013. 16:59 #485291

broj poruka: 9121
Ne znam koliko treba ekrana za wifi, kod drugara je koliko se secam 1 samo povuces odozgo i to je to, za Apple moras da prodjes 3 ekrana da bi usao na wi fi vecina pizdi zbog toga, android je razvalio apple u tom pogledu.

Jedina prednost koju si ti naveo kod HTC-a je zavrsna izrada, ali i to ti nestaje kada telefon stavis u case (vecina to radi), plastika izgleda mozda jeftino ali po meni je bolja solucija od alu kucista sa tehnicke strane sa dizajnerske strane bolji je alu. HTC ima ravno jednu prednost nad Samsungom dok Samsung ima makar 10 nad HTC-om, prva koju sam ti naveo je update za flagship, onda samsung novotarije od kojih je najaca dual screen. Btw. Imam Casio digitron i zadovoljan sam plastikom jako lepo kezi u ruci ne uvija se itd. :).

Btw jeftiniji modeli Samsunga jesu po meni dres, htc im je tu objasnio dosta stvari.

Performanse oba imaju s600 dok je octa jos brzi:

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_vs_htc_one-review-913p6.php

WP 8 je najoptimizovaniji i kida sa slabijim cpu-ovima, cak i u sun spideru je u rangu sa ip5 iako je cpu sporiji duplo.

Najbolji Android je Nexus. A najbolji telefon je Nexus pa onda iphone-ovi samsunzi i ostatak ekipe :)).

Pozdrav!

:: @gile2
:: Pa gde si bre gile..
:: Znas sta kad uzmes u ruku Smugsmug ko da si uzeko `casio fx`..
:: Bas juce sam se smejao koliko je ekrana morao da prodje kolega sa svojim S2 da bi ukucao pass za WiFi..
:: E to je Smugsmug..
:: Serem im se u firmu kad imaju sedamdeset aktuelnih modela a svega jedan ili dva su dobri ostalo je krs..
:: A kad uzmes HTC to je ko da si uzeo telefon... sve nekako ima svoj red i radi kako valja..
:: Od HTC-a skoro sve valja, cak i jeftine verzije One su dobre, uzmes bilo koji u ruku ne uvija se ne krcka i ne deluje jeftino..
:: Apple prica za sebe svake godine samo jedan jedini model telefona sa razlicitim kolicinama memorije i to je to... i sve radi, ne laguje, ne zastajkuje, ne pali se samo od sebe..
:: Tomato Republic Of Serbia !!!
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs