To nisu isti telefoni koliko sam video na netu. Beli je jaci, ima dual core 1.2ghz ja mislim, JB i jos par stvari, dok je crni osakacen u odnosu na beli. Sto je tako ne znam, imas na benchu bas je skoro bila rasprava o tome.
Bez zezanja: sumnjam da ces nesto bitno dobiti, apgrejdovanjem sa ICS-a na JB. Da je sa Ginger Bread-a na JB, to bi bilo opravdano... Govorim o situaciji u praksi, ne na papiru...
.... ne buni se ona, voljna je da zameni telefon. Ali nije tofazon, neću da menjam.
Različiti je interfejs kod pozivanja sa 2 kartice. Na belom telefonu direktno stiskaš slušalicu 1 ili slušalicu 2, a na crnom moraš da napraviš još jedna dodatni korak da bi odabrao sa kog broja zoveš. Imenik je takođe bolje razdvojen po karticama na telefonu sa 4.1 nego na telefonu sa 4.0
Ne smeta mi što je malo sporiji procesor, samo hoću da uradim upgrade OS-a.
- Svaki put kada aktiviram WiFi, kartica dobije novu MAC adresu. Smrt za filtriranje preko MAC adrese. Najavili su ispravku bug-a, ali kada će se to desiti niko ne zna.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.