elem, ne znam kako da postavim pitanje, a da neko (ne daj, boze) ne pomisli da je u pitanju reklama :) od kako je izasao gs4 i drugari, cene telefona su pale. i sad, gs2 moze da se nadje za 260€. i to u izvesnoj radnji doktormobilni... interesuje me iskustvo ljudi koji su poslovali sa njima... ponuda je primamljiva, ali mi zvuce malo neozbiljno preko telefona (a nisam ni blizu Bg da licno proverim), nemaju zvanican sajt, samo nekakve prezentacije... daklem: smem li da poslujem sa njima ili bolje jok? hvala!
ne sumnjam da se u telefone vise razumes nego ja 1) gde da nadjem gs2 za 200e ili 2)koji telefon da uzmem za 260e nov 3)polovan sa garancijom? 4)pitanje iz teme je i dalje aktuelno...
Uzmeš lg optimus 4x, koji je nov 280, znači polovan/nov tu negde do cene koju si naveo, a telefon je tegra3, što znači zver ... I ja se nešto razmišljam o njemu, da ti kažem... I AM the God of war.. Nothing defies me!!
ma zajebi te zadnje za mobilne, barem ove manje poznate, ja kad sam uzimao s3 sve takve radnje su davale garanciju godinu dana, a i ko ti garantuje da posle 2-3 meseca nece da promene naziv firme i mozes da se slikas sa garancijom
SG2 je precenjen, ima brdo oglasa gde ga ljudi prodaju polovnog za preko 200e. Pogledaj oglase na mobilnom svetu, moze svasta da se nadje i novo i polovno za pristojan novac. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
već postoji za 4x.. a i te custom romove, sem CM nikad nisam ni koristio... nešto nemam poverenja.. al ok, svako ima svoje.. ja bih lično išao na ovaj model, jer je tegra3 (nisam fanboy, da naglasim), a to je kul stvar.. i nije skup
ja oglase i gledam na mobilnom svetu. jeftiniji uzorci su svi bez garancije. a ovi sa garancijom ili nisu simfree ili su preskupi. snacicu se! Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W
Drug je imao jako loše iskustvo sa Dr Mobilni koji je u to vreme imao radnju kod Delta City-ja. Ne znam da li je još uvek tamo. Kupio je HTC Desire kod njega i na primedbu da se telefon greje kada je na WiFi i da se resetuje više puta dnevno, dobio je odgovor da je kupio lošu memorijsku karticu. Kada je promenio a svi problemi se zadržali, ponudili su mu da doplati 100e kako bi mu dali drugi telefon. Sa njim nije imao nikakvih problema ali je telefon koštao preko 300e. Za konkretan model telefona nemam preporuku ali ti savetujem da ga ne uzimaš u radnji nego preko oglasa nov ili star par dana sa neke od naših mreža. Dobijaš garanciju uvoznika koji neće preko noći promeniti lokal ili naziv firme.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.