Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
nokia lumia 710
STRANA 1 OD 1
bokica91 nokia lumia 710 17.04.2013. 22:46 T52749

status: user
broj poruka: 8

da li za ovaj telefon mora da se instalira neki program da bi mogao bluetooth povezivanje da mi radi...psto sa bilo kojim telefonom kada probam da se poveze traz onaj kod za upraivanje i sv to normalno unesem...i onda mi izadje not suported
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Osim ``uparivanja`` potrebno je da chekirash ``vidljivo za sve`` (ili 18.04.2013. 00:37 #488302

broj poruka: 11012
tome slicna stavka). Neki bluetooth uredjaji zezaju ako se to ne uradi... Ako nikako nece, onda je problem u nekompatibilnosti sa drugim modelima/brendovima telefona (po tome su legendarni HTC i iPhone)....

Spacewla Re: Osim ``uparivanja`` potrebno je da chekirash ``vidljivo za sve`` (ili 18.04.2013. 12:14 #488342

broj poruka: 612
Jao bre torto ... po tome su `legendarni` OPERATIVNI SISTEMI poput iPhoneOS i WindowsPhoneOS, ... a ne kojekakve marke telefona.
Kompatibilnost u 101% slučajeva zavisi od SOFTVERA a ne hardvera!

To što korisnici svesno pristaju na ograničenja zato što piše u reklami: `tehnologije budućnosti` je samo odraz njihove STVARNE IT obrazovanosti danas!
Zato je Apple i zaradio toliki novac na takvim naivčinama. Jer, je*e* ti operativni sistem na kome treba da tražiš 3rd party aplikaciju tipa: File Manager with Bluetooth Transfer for WP or iOS! To je nekada dolazilo `u pakovanju` sa smartphone OS-om kod neprevazidjenog Symbian-a i Windows Mobile OS-a za Pocekt PC i PDA aparate.
Danas je to toliko ograničeno da se na tkz. pametnim mobilnim telefonima J E D I N O mogu igrati igrice, gledati YouTube klipovi u HD i četovati na fejsbuku. :(

:: tome slicna stavka). Neki bluetooth uredjaji zezaju ako se to ne uradi... Ako nikako nece, onda je problem u nekompatibilnosti sa drugim modelima/brendovima telefona (po tome su legendarni HTC i iPhone)...
::
dbqp @Spacewla 18.04.2013. 15:51 #488365

broj poruka: 1368
+1

Sve sto si rekao potpisujem i overavam u opstini! Apsolutno je tako, jednostavno je samo gledati youtube i facebook-ovati, a da ga osposobis za nesto ozbiljnije treba ti malo veca zapremina mozga i udeo sive mase...
Zato nikad nisam ni voleo jabuku, to jeste sve lepo na oko i pod rukom, ali brate mili, konkretno iTunes, pa sta ce meni to vnogo kad imam 970000 izvora besplatnih pesama i muzike po vascelome internetu :)
Al jbg, neko voli tu gricnutu jabuku vise nego muslimani Kabu, katolici Katedralu Svetog Petra u Vatikanu odnosno pravoslavci Hram Svetog Save itd. itd.
To je jedan debilofanatizam da ja nemam reci.
Symbian je bio nesto pre 5-8 godina ali danas je go k..., da je nokia na vreme otisla na Android sada bi i dalje bila No.1 u svim segmentima, al jbg, sudbina il ko zna sta li je... I da jedan Samsung nadjebe Sony u consumer electronics-u... Ej Samsung!??!!? Pa znas ti koliko mi traje Sony tv, Sony mp3 plejer, Sony walkman kasetash, Sony sta god zelis...
Jbg, doslo vreme P.R.C. umesto Japana.
saxija re 18.04.2013. 19:09 #488377

broj poruka: 4016
e pa druze da si kupio allmighty iPhone ta poruka bi ti izasla sa stilom, jos kada osetis onaj aluminijum u ruci, pa kad pocnu pogledi da padaju na fon, prosto zaboravis za problem :D, salu na stranu, imadoh old school win 6.1 i imala je opcija beam, tako sam slao fajlove, a prihvatao normalno, takodje sam morao prvo da uparim uredjaje, ako nista pojuri neki menadzer.

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

mali3538 .... 18.04.2013. 20:02 #488382

broj poruka: 118
Slažem se sa vama da winphone ima ograničenja, ali da li je neko odgovorio čoveku.......saxija sorry

Imaš nokijinu aplikaciju Bluetooth share, provereno radi. Jedino ti treba update 7.8 da bi ti ista radila, ako ga već nemaš.
Bez ove aplikacije iako se povežeš ne možeš ništa da prebaciš zbog autorskih prava blablanla...microsoft.

Možete i mene da pljujete, ali istu tu Nokia Lumiu 710 sam platio 100€ (bez ugovorne obaveze), za te pare prošle godine nije moglo da se nađe ništa bolje bar po meni.

pozdrav,
tortojed Vodite racuna o tome da je ``bokica`` - koleginica, drugovi moji... 18.04.2013. 22:01 #488397

broj poruka: 11012
@SpejsVlaH: i Android je pravio takva sranya. Secam se kako sam bio razocaran kada je ``otkriveno`` da telefoni sa verzijom 1.6 (kojom je bio snabdeven, tada veoma popularan, barem na nasem trzistu HTC-ov Tatoo) ne mogu da se povezuju cak ni sa nekim drugim modelima istih proizvodjaca, kao ni sa ``kompjuterskim`` USB bluetooth-dongle modemima...

A zasto sam apostrofirao HTC-a i Ajd`Fona? Zato sto su IZRAZITI predstavnici strategije koja se zove Monopolizam, ili ``samo ja, ja pa ja, i samo moji proizvodi, a ostatak kosmosa me ne interesuje...``...
bokica91 u-p-d-a-t-e eror code 26.04.2013. 01:04 #489634

imam problem posto krene da se apdejtuje normalno i kod 73 % izadje mi eror code 8018119C
dal ima neke veze to sto je mobilni kupljen u amerci jer mi sve ostalo normalno radi...jer mi pise nesto ispravka oko kupovine u regionu
mali3538 probaj ovde 28.04.2013. 21:40 #490063

broj poruka: 118
http://support.microsoft.com/kb/2484484#8018119C

pronađi broj tvoje greške, klikni na isti i možda tu pronađeš rešenje.
pozz
bokica91 pomoc 04.05.2013. 01:09 #490787

hvala nasla sam sve to i odradila....uspela sam da updejtijem ali sada imam drugi problem pa vas molim za pomoc...jer nzm sta cu
ovako ja sam guest na svom telefonu i citala brdo nekih stvari na netu vezano za to....da bih otkljucala relefon da li treba da instaliram nss pro 0.51.2 b jer ne mogu da ga nadjem gde da ga skinem, i proscitala sam nege da moram biti oprezna s tim ili preko nokia care suite 5.0
ako imate neki savet sta je pametno da uradim.... ? unapred hvala

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs