Imam SAMSUNG GALAXI GT-I5500 i počeo sam apgreid ali se prekinuo i sada više neće da se upali fom. Pokazuje sličicu - žuti trougao između fona i PC-a. Ne mogu nikako da opet otpočnem apgreid, niti da ga upalim, ima li ko savet? Dragan06
koliko je meni poznato kada ga ucigli moze samo da ga povrati preko odina, bar je tako meni bilo na 5830i i SII, brikovanje najnormalnija stvar, ja sam cak ortaku stavio na I5500 CM 7.2 i radi fon osetno bolje
:: Imam SAMSUNG GALAXI GT-I5500 i počeo sam apgreid ali se prekinuo i sada više neće da se upali fom. Pokazuje sličicu - žuti trougao između fona i PC-a. Ne mogu nikako da opet otpočnem apgreid, niti da ga upalim, ima li ko savet? :: Dragan06
:: Kako si ga ti zeznuo kad se samo prekinulo... :: :: ANDROID - BLOTVERCINA :: :: :: :: :: :: :: :: Imam SAMSUNG GALAXI GT-I5500 i počeo sam apgreid ali se prekinuo i sada više neće da se upali fom. Pokazuje sličicu - žuti trougao između fona i PC-a. Ne mogu nikako da opet otpočnem apgreid, niti da ga upalim, ima li ko savet? :: :: Dragan06
:: Kako si ga ti zeznuo kad se samo prekinulo... :: :: ANDROID - BLOTVERCINA :: :: :: :: :: :: :: :: Imam SAMSUNG GALAXI GT-I5500 i počeo sam apgreid ali se prekinuo i sada više neće da se upali fom. Pokazuje sličicu - žuti trougao između fona i PC-a. Ne mogu nikako da opet otpočnem apgreid, niti da ga upalim, ima li ko savet? :: :: Dragan06
Ako si ga stvarno pretvorio u ciglu ne pomaže ni Zevs a kamoli Odin. Samo dobar servis koji ima JTAG box. I naravno 20-30 evrića za uslugu reanimacije.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.