____________________________________ Nije šija nego vrat ... i jedan i drugi Koreanac ... Još isti OS ... naši bi rekli isti q samo DRUGO pakovanje!
Da se dvoumiš izmedju nekog Tajvanca, Finca, Amerikanca ili pak Japanerosa, ... možda bi imao nedoumica, da li da pazariš HTC, NOKIA, APPLE ili pak SONY ... ali ovako, isti vrag ,,, uzmi šta ti lepše na oko ... hardverski su odavni svi Android mobilni telefoni TEŠKA kategorija i totalno je nebitno odakle potiču i ko je proizvodjač. Sve je na kraju krajeva IDENTIČNO ksada se pogleda u ekran i tu je uvek Android UI i aplikacije za isti... :: Koji bi mi preporucili da uzimam od LG Nexus 4 E960 i Samsung I9300 Galaxy S III
Ja bih pre Nexus 4. Brži procesor, IPS ekran daje prirodnije boje nego prenaglašeni SuperAMOLED, kvalitet izrade je daleko bolji i dobijaš stock android koji uvek prvi dobije svaki update.
Kome još treba sjajni plastikaner koji svaki 14-godišnjak nosi na ulici... __________________ Scourge of PCBerza
to savetuje čovek koji se pali na usisivače od 2000€?
P.S. šta su to `prirodnije boje` ... baš bih voleo objašnjenje i uporedjenje .,. Da li je to nešto što izgleda bolje nego u prirodi?!?
P.S. LG je bivši NISKOBUdzETNI GoldStar i uvek će ga pratiti to .... zato LG-u i tako brzo pada cena!
:: Ja bih pre Nexus 4. Brži procesor, IPS ekran daje prirodnije boje nego prenaglašeni SuperAMOLED, kvalitet izrade je daleko bolji i dobijaš stock android koji uvek prvi dobije svaki update :: :: Kome još treba sjajni plastikaner koji svaki 14-godišnjak nosi na ulici.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ti si ovim postom pokazao da si smesan tip. PS: Ocigledno da tebi treba plastikaner, posto si se bas meni kleo u taj GS3. Tako da si upravo sebe uvrstio u 14-godisnjake. No hard feelings ... I cuj onda je on bic pcberze... please... :)
:: Ja bih pre Nexus 4. Brži procesor, IPS ekran daje prirodnije boje nego prenaglašeni SuperAMOLED, kvalitet izrade je daleko bolji i dobijaš stock android koji uvek prvi dobije svaki update :: :: Kome još treba sjajni plastikaner koji svaki 14-godišnjak nosi na ulici.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ja koristim S3 i mogu ti reci pristojna zverina :) Pre njega sam koristio 3GS 32 GB i mogu ti reci da je osvezenje..Hteo sam Iphone 5 ali realno nicim me nije odusevio i odlucio sam se za S3. Ako uzimas S3 uzmi ga u crnoj boji. Lg je kao Firat medju kolima AMOLED je po meni jedinstven kao i RETINA displey sta ko vise voli .. Sve ostalo je boranija
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Ne znam koji je tvoj problem ali nisam se kunuo nikad u GS3, ne stavljaj mi reči u usta. To ti kaže neko ko ima GS3 i zna da je kanta.
Ne vidim u čemu je problem... __________________ Scourge of PCBerza
:: Ti si ovim postom pokazao da si smesan tip. :: PS: Ocigledno da tebi treba plastikaner, posto si se bas meni kleo u taj GS3. Tako da si upravo sebe uvrstio u 14-godisnjake. :: No hard feelings ... :: I cuj onda je on bic pcberze... please... : :: :: :: :: Ja bih pre Nexus 4. Brži procesor, IPS ekran daje prirodnije boje nego prenaglašeni SuperAMOLED, kvalitet izrade je daleko bolji i dobijaš stock android koji uvek prvi dobije svaki update :: :: :: :: Kome još treba sjajni plastikaner koji svaki 14-godišnjak nosi na ulici.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Izbija ti ljubomora na uši više sa tim usisivačem, ne vidim kako on ima veze sa telefonom. Čak više ako tako siliš barem imam novca onda da posedujem oba telefona pa mogu realan komentar da dam.
Da, to ti kaže neko sa usisivačem od 2000 evra, jel ti lakše? Hoćeš pilulicu? __________________ Scourge of PCBerza
:: ___________________________________ :: :: to savetuje čovek koji se pali na usisivače od 2000€ :: :: P.S. šta su to `prirodnije boje` ... baš bih voleo objašnjenje i uporedjenje .,. Da li je to nešto što izgleda bolje nego u prirodi?! :: :: P.S. LG je bivši NISKOBUdzETNI GoldStar i uvek će ga pratiti to .... zato LG-u i tako brzo pada cena :: :: :: Ja bih pre Nexus 4. Brži procesor, IPS ekran daje prirodnije boje nego prenaglašeni SuperAMOLED, kvalitet izrade je daleko bolji i dobijaš stock android koji uvek prvi dobije svaki update :: :: :: :: Kome još treba sjajni plastikaner koji svaki 14-godišnjak nosi na ulici.. :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
Cini mi se da sam u vise navrata pricao o S3. Posedujem doticni tel. od samog starta njegovog pojavljivanja u prodaji, i mogu da kazem da je totalno podbacio sa zavrsnom obradom, nezan je u p.m.. Dakle sem zavrsne obrade, citaj plastike, sve ostalo na S3 je odlicno, ekran je super, brzina, ma sve ostalo. Ne znam, nexus 4 nikada nisam uzivo cackao, ali mi jednostavno deluje kvalitetnije odradjen fon, kao i bilo koji HTC iz klase(koji mi je mozda i najbolji).
Kao što je Daum rekao uvek će prvi da dobije update Androida. Dizajn je predobar, nemam reči. Nije plastikaner kao GS3, koji je pitanje trenutka kad će da se raspadne.
na kraju sam uzeo s3...nexus jesto vrlo dobar tel, koristio sam ga 10ak dana i odustao sam zbog kratkog trajanja baterije, povremenog zagrevanja (pri koriscenju neta npr, nista zahtevno) i kriminalno glossy prednje maske...Savetujem da razmotris i 4X HD.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ako je ko gledao Android telefone pre 3 meseca to sam ja....Hteo sam da zamenim 3GS za novi telefon.E sad sto me malo smorio Ios hteo sam Android... Od svih proizvodjaca Samsung apsolutno drzi Android up to date... Kako se pojavi neki update u svetu za android za Samsung momentalno izlazi... Dok za Sony Htc i LG ne bi bas reko. Nexus se svake godine dodeljuje jednoj firmi to jest ko vise plati.... Bio je tu HTC ,Samsung sad je LG sutra Sony itd... tako da to nije nikakvo merilo... cak sta vise i nebitno... To da je LG jaci od S3 sutra malo.... Prvo ekran mu je nula za Samsung,Baterija katastrofa...Podrska ne zelis da znas... Jeste da se LG budi i da mu je data sansa sa ovim modelom ali dzabe... Dobar deo aplikacija nije kompatibilan sa LG (play store ) ... Za ova dva meseca koliko koristim S3 mogu reci prijatno iznenadjenje ,Izrada nije ni 5% od Iphone ali ispod haube je cudo...Ekran perfekcija ,baterija bez akanja ,znaci pozivi i sms baterija drzi 4 dana.. sa prosecnim maltretiranjem 2.5 dana ultra kidanje 1.5 do 2 dana..
U ostalom evo ti porazavajuca vest lupam platis ga 400 evra posle godinu dana mozes za 150 evra da ga prodas jel ce nov da kosta 200 do 250 ..Lepo kazem FIAT medju telefonima.
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Strasno,straaasno.. E izem ti i karakter,kakav si ti to jabucar a vozis SmugSmug?! Izdao si sve fanbojeve sirom sveta. Sad se Stiv prevrce u grobu.. Nije ni cudo sto se prorice smak sveta,kraj se nazire zuti ce zavladati planetom :-)
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Potpuno netačno, Samsung uopšte ne izbacuje u istom momentu update za svoje telefone. Trebalo im je barem pola godine da izbace Jelly Bean 4.1.2 za GS3 a preko godinu im je trebalo za GS2.
:: Od svih proizvodjaca Samsung apsolutno drzi Android up to date... Kako se pojavi neki update u svetu za android za Samsung momentalno izlazi... Dok za Sony Htc i LG ne bi bas reko
I dalje ne postoji Android 4.2.2 za GS3, o čemu ti pričaš?
I kaže se *rekao
:: Nexus se svake godine dodeljuje jednoj firmi to jest ko vise plati... :: Bio je tu HTC ,Samsung sad je LG sutra Sony itd... tako da to nije nikakvo merilo... cak sta vise i nebitno..
Ko je rekao da je to merilo? Ono što jeste bitna stavka Nexus telefona je da PRVI dobija update.
:: To da je LG jaci od S3 sutra malo...
Ne igramo se školice ovde, pogledaj testove lepo pa onda gundjaj. Imaš detaljne testove za GLBenchmark, AnTuTu, Geekbench 2 itd. U svakom se pokazao brži.
::Prvo ekran mu je nula za Samsun
Stvar ukusa ali IPS na Nexusu 4 nema zeleni backlight niti prenaglašene veštačke boje. Biće da je obrnuto.
::Baterija katastrof
Dete, oba imaju 2100mAh baterije. U kom univerzumu mu je baterija katastrofa????
...Podrska ne zelis da znas... Jeste da se LG budi i da mu je data sansa sa ovim modelom ali dzabe...
Pa eto kako lupetaš, kakva crna LG podrška kad je to Google telefon i podršku mu daje Google, a ne LG???
:: Dobar deo aplikacija nije kompatibilan sa LG (play store ) ..
Ovo je vic godine, trebaš da uramiš ovu odvalu stvarno. Dobar deo aplikacija? Kako bi bilo sve su kompatibilne jer su to Android platforme????????????
:: Za ova dva meseca koliko koristim S3 mogu reci prijatno iznenadjenje ,Izrada nije ni 5% od Iphone ali ispod haube je cudo..
Jeste, kao i većina telefona u klasi.
::Ekran perfekcij
Ne bih rekao sem ako nisi 14-godišnjak.
::Baterija bez akanja ,znaci pozivi i sms baterija drzi 4 dan
Drži ako je puniš svaki dan. Sa telefoniranjem jedva izdrži dan ipo i to baš jedva.
::sa prosecnim maltretiranjem 2.5 dana ultra kidanje 1.5 do 2 dana.
Prosečno kidanje = jedan dan Ultra kidanje = pola dana
Opikaš primera radi Nova 3 i za pola sata ti sidje 20% baterije. Prestani stvarno da izmišljaš statistike.
:: U ostalom evo ti porazavajuca vest lupam platis ga 400 evra posle godinu dana mozes za 150 evra da ga prodas jel ce nov da kosta 200 do 250 ..Lepo kazem FIAT medju telefonima
To si u pravu, taj GS3 i jeste kanta, evo sad se prodaje ispod 300 evra, manje nego Iphone 4S posle kog je izašao.
Statistike stoje u svim testovima, glupo je da izmišljaš činjenice kad su više nego jasne.
Drndao sam S3 kad se tek pojavio i razocarao sam se. Osim brzog hardvera po meni nema ni jednu jedinu prednost koja je mogla da presudi u korist mmog S2. Drugar takodje koji prati mobile trziste odustao od S3,ostao i dalje na S2. Od kako nemam. Iphone 4S sve vise uvidjam razliku u kvalitetu .Dok sam imao oba manje se osetilo,sad kad uzmem Iphone osetis klasu..Donekle razumem nemanju21 koji je generalno udavio sa Apple.
Nego kad izlazi 5S i koje ce biti razlike u odnosu na standardni
Sto se tice teme i ja bih pre na Nexus.
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Drndao sam S3 kad se tek pojavio i razocarao sam se. Osim brzog hardvera po meni nema ni jednu jedinu prednost koja je mogla da presudi u korist mmog S2. Drugar takodje koji prati mobile trziste odustao od S3,ostao i dalje na S2. Od kako nemam. Iphone 4S sve vise uvidjam razliku u kvalitetu .Dok sam imao oba manje se osetilo,sad kad uzmem Iphone osetis klasu..Donekle razumem nemanju21 koji je generalno udavio sa Apple.
Nego kad izlazi 5S i koje ce biti razlike u odnosu na standardni
Sto se tice teme i ja bih pre na Nexus.
Re: Re: S3 pa svi ostali sto se tice android device
03.05.2013. 22:05
status: user broj poruka: 3730
Prvo sve sto pricas na ovoj Berzi je nakaradno i krajnje glupo... Ajde sto lupetas za stvari u koje se razumes ali u telefon koji NEPOSEDUJES!!! stvarno je mnogo .. Cekaj da ti se javi neko ko jos koristi S3 nece ti biti dobro veruj mi... Lg je naj veci promasaj od firme zajedno sa Motorolom... Google NE SME da daje podrsku ni jednom brendu jer automatski taj brend postaje br 1 u android svetu.. Nije ti Google Apple... trgni se covece. LG daje podrsku za svoj aparat sta zabole Google za LG ? prodao im exkluzivu i jos da brine o njima ? nece da moze.... Baterija nije ista niti je bilo sta slicno sa S3 .... U ostalom evo ti domaci zadatak BMW 116 125 KS i Kia Ceed 1.6 125 ks koje brzi ? ko ima bolje perfomanse ? odmah cu ti reci 125 KS od BMW nisu isti kao kod Kia Ceed i odrace ga ko zvecku.... Tako ti poredis LG sa S3 to sto ti pise na papiru ne vredi nista u praksi je drugaciji totalno... Meni govoris coveku koji koristi S3 koliko mu traje baterija ? Jes li ti normalan da te pitam ovako ljudski ? Opalilo te sunce ? Ekran NEMA konkurenciju shvati vec jednom a S4 je samo to zacementirao...
Ja ti govorim za S3 iz prve ruke kao vlasnik a moje ti je AMIN to sto si video neki razdrkani S3 ili ga neko uzeo i unesrecio se nemoj to da poredis sa novim ... S3 pada cena ? ne bi reko pre ce biti da S2 kosta isto kao proslogodisnji top model LG a kamoli koliko kosta S3 tad i sad ...
Up date ti izlazi odmah pogledaj azisko trziste ... negledaj sirotinju u EU gledaj Aziju USA .. Decko mnogo ima da ucis prvo o ponasanju pa onda o parlamentarnom razgovoru...
:: Potpuno netačno, Samsung uopšte ne izbacuje u istom momentu update za svoje telefone. Trebalo im je barem pola godine da izbace Jelly Bean 4.1.2 za GS3 a preko godinu im je trebalo za GS2 :: :: :: Od svih proizvodjaca Samsung apsolutno drzi Android up to date... Kako se pojavi neki update u svetu za android za Samsung momentalno izlazi... Dok za Sony Htc i LG ne bi bas reko :: :: I dalje ne postoji Android 4.2.2 za GS3, o čemu ti pričaš :: :: I kaže se *reka :: :: :: Nexus se svake godine dodeljuje jednoj firmi to jest ko vise plati... :: :: Bio je tu HTC ,Samsung sad je LG sutra Sony itd... tako da to nije nikakvo merilo... cak sta vise i nebitno.. :: :: Ko je rekao da je to merilo? Ono što jeste bitna stavka Nexus telefona je da PRVI dobija update :: :: :: To da je LG jaci od S3 sutra malo... :: :: Ne igramo se školice ovde, pogledaj testove lepo pa onda gundjaj. Imaš detaljne testove za GLBenchmark, AnTuTu, Geekbench 2 itd. U svakom se pokazao brži :: :: ::Prvo ekran mu je nula za Samsun :: :: Stvar ukusa ali IPS na Nexusu 4 nema zeleni backlight niti prenaglašene veštačke boje. Biće da je obrnuto :: :: ::Baterija katastrof :: :: Dete, oba imaju 2100mAh baterije. U kom univerzumu mu je baterija katastrofa??? :: :: ...Podrska ne zelis da znas... Jeste da se LG budi i da mu je data sansa sa ovim modelom ali dzabe.. :: :: Pa eto kako lupetaš, kakva crna LG podrška kad je to Google telefon i podršku mu daje Google, a ne LG?? :: :: :: Dobar deo aplikacija nije kompatibilan sa LG (play store ) .. :: :: Ovo je vic godine, trebaš da uramiš ovu odvalu stvarno. Dobar deo aplikacija? Kako bi bilo sve su kompatibilne jer su to Android platforme??????????? :: :: :: Za ova dva meseca koliko koristim S3 mogu reci prijatno iznenadjenje ,Izrada nije ni 5% od Iphone ali ispod haube je cudo.. :: :: Jeste, kao i većina telefona u klasi :: :: ::Ekran perfekcij :: :: Ne bih rekao sem ako nisi 14-godišnjak :: :: ::Baterija bez akanja ,znaci pozivi i sms baterija drzi 4 dan :: :: Drži ako je puniš svaki dan. Sa telefoniranjem jedva izdrži dan ipo i to baš jedva :: :: :: ::sa prosecnim maltretiranjem 2.5 dana ultra kidanje 1.5 do 2 dana. :: :: Prosečno kidanje = jedan da :: Ultra kidanje = pola dan :: :: Opikaš primera radi Nova 3 i za pola sata ti sidje 20% baterije. Prestani stvarno da izmišljaš statistike :: :: :: U ostalom evo ti porazavajuca vest lupam platis ga 400 evra posle godinu dana mozes za 150 evra da ga prodas jel ce nov da kosta 200 do 250 ..Lepo kazem FIAT medju telefonima :: :: To si u pravu, taj GS3 i jeste kanta, evo sad se prodaje ispod 300 evra, manje nego Iphone 4S posle kog je izašao :: :: Statistike stoje u svim testovima, glupo je da izmišljaš činjenice kad su više nego jasne.
Mozda gresim ali cini mi se da Daum ima i S3 ili neko iz njegove porodice..Nisam siguran. Meni licno se S3 ne svidja,previse je jeftino i glupo odradjen.Ne volim osecaj jeftinih i nekvalitetnih stvari!
Razlike su duple 3g vs3gS 4 vs 4S Pogledaj napretke... Recimo kod 4 na 4s.. Bolje kuciste,dual core,vise ram memorije,bolja kamera,mnogo ako ne i duplo vise zezalica(siri i ostale propratne zezancije) . Moj savet svakom ko uzima Iphone uvek S serija da se uzima.. Ko je imao 3gs nije hteo 4 vec je cekao 4s .. E sad sve zavisi koji aparat imas i sta oces . Upamti moje reci SKY 5s mora da donese boljitak od 120% u odnosu na Iphone 5 . Jedino ako ne izbace jeftinije modele pre toga pa sjebu vec i ovako poljuljanu politiku..
:: Drndao sam S3 kad se tek pojavio i razocarao sam se :: Osim brzog hardvera po meni nema ni jednu jedin :: prednost koja je mogla da presudi u koris :: mmog S2 :: Drugar takodje koji prati mobile trzist :: odustao od S3,ostao i dalje na S2 :: Od kako nemam. Iphone 4S sve vise uvidja :: razliku u kvalitetu .Dok sam imao oba :: manje se osetilo,sad kad uzmem Iphon :: osetis klasu..Donekle razumem nemanju21 koj :: je generalno udavio sa Apple :: :: Nego kad izlazi 5S i koje ce biti razlike u odnosu na standardni :: :: Sto se tice teme i ja bih pre na Nexus :: :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Pa taj ko ima sigurno ne bi ga uzeo da ga pljuje... prvo isprobas ,od prijatelja ,radnji pa uzmes... Sto ga ja ne pljujem ? zato sto mi je nov (android) i ispitujem sve i svasta.. Naravno da su svi nula za Iphone ... Sony pokusava ali mu ne ide ... Ponavaljam Pastikaner jeste..Motor ubica jebiga to vam je Android platforma... Jedino me OVaj HTC novi odusevio satro malo kvalitetniji ali opet nije to to.. U ostalom ukusi su razliciti
:: Mozda gresim ali cini mi se da Daum ima i S :: ili neko iz njegove porodice..Nisam siguran :: Meni licno se S3 ne svidja,previse je jeftin :: i glupo odradjen.Ne volim osecaj jeftinih i nekvalitetnih stvari :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.