I otisao sam na stranicu https://www.unlockit.co.nz za podesavanje iphone 4s, ali izgleda da nisu ista kao za 4-ku, jer ne radi. preko bezicnog neta sve radi kako treba, ali u okviru paketa, jednostavno nema protoka, ni pristupa mrezi. Da nisam nesto ja zajebao? Stvarno nisam siguran. Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
prijavljuje data roaming je iskljucen upotrijebitre wi fi ili ukljucite opciju data roaming u postavkama uopsteno mreza sta sad?\Ima li iko prijedlog ili da nosim do MTS-a da se oni zezaju sa njim? Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
`Kada bi se celokupno znanje medicine bacilo na dno okeana, to bi bilo u korist covecanstva a na stetu riba` - Ser Oliver Wendell Holmes, nobelovac u oblasti hemije
:: samo ta 3 podatka :: :: A sta to znaci ovo :: Podesavanja za koristenje VPN-a :: :: :: :: ::
Odnesi iP4 u mt:s poslovnicu i dobices odgovor na ne daju podrsku na Apple proizvode :)
Data roaming ti ne treba. To je jedna vrlo pametna opcija, ali ostavicu ti da istrazis cemu sluzi...
Aj ti meni da objasnis, koji ce ti klinac VPN podesavanja? Ako oces ja mogu da ti dam svoja.
:: prijavljuje data roaming je iskljucen :: upotrijebitre wi fi ili ukljucite opciju data roaming u postavkama uopsteno mrez :: sta sad?\Ima li iko prijedlog ili da nosim do MTS-a da se oni zezaju sa njim :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni. :: ::
da li je simfree ili radi sa gevay? ako je sa gevay onda mora data roming biti upaljen
i mts koliko ja znam ima samo gprswap i gprsinternet varijante ovaj drugi gprsinternet radi brze na oba je username mts i pass 064
:: Podesavanja za koristenje VPN-a :: Podesavanje sa Monda i Telekomove strane ne rade :: Da li neko ima podesavanje za gprswap, ali koja rade :: :: Sa 2-ke podesavanje ne rade na 4-ci :: Rekli su samo da je potrebno gprswap,mts za user name i 064 za pass :: :: Ne radi :: Koja su druga podesavanja, koja je potrebno da se nameste, kao bi funkcionisao :: :: Za druge telefone nemam problema, za sada :: :: I bez neumjesnih prigovora `pametnih` poput :: -kako je moguce da ti nesto ne znas :: :: :: Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Broj postavljenih tema: 60423. Broj poslatih odgovora: 647702. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.