Koliko znam godisnje samo jedan nexus uleti medju proizvodjace... Htc ,samsung,lg i samsung ? pre bi reko da prodaja ide izuzetno lose LG i pored podrske google.... Po tebi ce sad Sony ,Motorola,Alcatel da dobiju Nexus? Mozda i bice to novina...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Pa nije se ništa zeznuo, moraju da održe korak sa konkurencijom :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Daum ti je lepo rekao. Nisam uspeo da procitam da je pomenuo Alcatel, Motorolu ili Sony. Nije obavezno da bude jedan nexus godisnje, treba pratiti razvoj trzista.
Ovo su jos na Google eventu najavili prosle nedelje. Ovo je za one koji su kukali na TW. Ja ga licno ne bih kupio ni da je jeftiniji, jer onda nema gomila onih funkcija koje su specificne za s4.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Inače, po netu kruže glasine da i HTC priprema telefon sa stock Androidom, tj. bez Sence-a, koji bi imao redovniji update nego što HTC telefoni obično imaju.
Ne znam o čemu pričaš stvarno, nepovezan si. Rekoh da moraju da održe korak sa konkurencijom pa su izbacili novog Nexusa. Kakav sad Sony, Alcatel itd? __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Koliko znam godisnje samo jedan nexus uleti medju proizvodjace.. :: Htc ,samsung,lg i samsung ? pre bi reko da prodaja ide izuzetno lose LG i pored podrske google... :: Po tebi ce sad Sony ,Motorola,Alcatel da dobiju Nexus? Mozda i bice to novina.. :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: Pa nije se ništa zeznuo, moraju da održe korak sa konkurencijom :: :: __________________ :: :: Scourge of PCBerza :: :: :: ::
+1 Druga stvar, LG na trzistu USA zauzima trece mesto medju proizvodjacima telefona, tako da, cisto sumnjam da im `lose ide` kao sto rece Dejzan. Ovo je cisto da se isprati konkurencija. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
:: Pa nije se ništa zeznuo, moraju da održe korak sa konkurencijom :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
prilično sam razočan ovim pozezom gugla, al šta da se radi
taj novi S4 je stvarno preskup, kad je nexus izlazio, to je manje više bio high end uređaj i cena mu je 350$ za 16 gb, sad izlazi samsung high end za 650$, mislim da je stvarno bacanje para u pitanju, pogotovo što se očekuje revolucionarni uređaj od gugla na jesen, koji će da zgazi obe verzije S4 i imaće cenu garant kao sadašnji nexus 4
a to da LGu ide loše sa nexusom 4 je glupost, prvi kontigent telefona je prodat za par dana nakon predstavljanja
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.