Ispao mi je telefon i pukao mi ekran, tj touch screen, LCD je neostecen. Da li neko zna neki servis koji radi samo zamenu touch screen-a (digitajzera) za ovaj telefon? Svuda sam video samo u paketu jedno sa drugim, a ne planiram da dam 200 eura.
Ma nedavno sam ga uzeo, i nisam stigao da kupim futrolu. jbg. adamadam, pisi mi na mail david.zivkovic@mozzartbet.com ovaj koji mi je bio na berzi prijavljen mi je obrisan, zaboravio sam da promenim i5 3570k @4.5 + Corsair H50/P8Z77-V Deluxe/HyperX Beast 2x4 @1866/Asus GTX680 OC
ceo ekran mora da e mnja da bi to licilo na nesto. Touch I ekran su zalepljeni, hermeticki je zatvoreno. Samo ce ti uyeti pare
:: nasao sam zamenu samo touch-a za 70e. Videcemo kako ce ispasti, pa javlja :: :: :: i5 3570k @4.7 + Corsair H50/P8Z77-V Deluxe/HyperX Beast 2x4 @1866/Asus GTX680 OC :: ::
bice kao sto je bilo ako uradi kvalitetno, ja bih uzeo touch screen na kupujemprodajem i sam bih to zamenio kvalitetnije od bilo kog servisa, ne verujem vise njima, isfusare a znaju da naplate muski
nije hermeticki zatvoreno, samo je touch zalepljen na display, touch je u sklopu prednje maske i to se zajedno prodaje, to je predvidjeno posebno da se menja i moze.
:: Koliko ja znam niko to ne radi, a i ako uradi nece biti kao sto je bilo :: :: ::
Jednom mom prijatelju su menjali na S3 nije licilo ni na sta. Ulazi mu prasina, sve se vide truncice. Izgleda grozno. Funkcionise to ali izgleda ocajno. Delovi koji imaju da se jupe na kupujem prodajem nisu originalni.
Sam da uradis ne mozes a da to valja, treba ti alat, pa i sa tim je pitanje kako ce ispasti.
:: bice kao sto je bilo ako uradi kvalitetno, ja bih uzeo touch screen na kupujemprodajem i sam bih to zamenio kvalitetnije od bilo kog servisa, ne verujem vise njima, isfusare a znaju da naplate musk :: :: nije hermeticki zatvoreno, samo je touch zalepljen na display, touch je u sklopu prednje maske i to se zajedno prodaje, to je predvidjeno posebno da se menja i moze :: :: :: :: Koliko ja znam niko to ne radi, a i ako uradi nece biti kao sto je bilo :: :: :: :: :: ::
ako nisu originalni onda je to druga prica, ne moze da ispadne dobro sa kineskim delovima.. ja sam jurio za motorolu i nasao.. za nokiu i nasao, sve original.. evo liste zvanicnih distributera pa nek poruci sta god hoce, a sve original, naravno i cena u skladu s tim:
ProMobi BG Elektronik Begram
ima jos, ali ovi su sasvim dovoljni.
:: Jednom mom prijatelju su menjali na S3 nije licilo ni na sta :: Ulazi mu prasina, sve se vide truncice. Izgleda grozno. Funkcionise to ali izgleda ocajno :: Delovi koji imaju da se jupe na kupujem prodajem nisu originalni. :: :: http://www.youtube.com/watch?v=TeKAsbqV6A :: :: Sam da uradis ne mozes a da to valja, treba ti alat, pa i sa tim je pitanje kako ce ispasti :: :: :: bice kao sto je bilo ako uradi kvalitetno, ja bih uzeo touch screen na kupujemprodajem i sam bih to zamenio kvalitetnije od bilo kog servisa, ne verujem vise njima, isfusare a znaju da naplate musk :: :: :: :: nije hermeticki zatvoreno, samo je touch zalepljen na display, touch je u sklopu prednje maske i to se zajedno prodaje, to je predvidjeno posebno da se menja i moze :: :: :: :: :: :: :: Koliko ja znam niko to ne radi, a i ako uradi nece biti kao sto je bilo :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ovi servisi pdvaljuju od cena a pitanje je i da li oni stavljaju to sto treba i kakao. Sve su to manje visi isti banditi. Delovi nisu roiginal ni kod njih samo mozda malo boja klasa delova. Ovo znam iz poizdanih izvora.
:: ako nisu originalni onda je to druga prica, ne moze da ispadne dobro sa kineskim delovima.. ja sam jurio za motorolu i nasao.. za nokiu i nasao, sve original.. evo liste zvanicnih distributera pa nek poruci sta god hoce, a sve original, naravno i cena u skladu s tim :: :: ProMobi :: BG Elektroni :: Begra :: :: ima jos, ali ovi su sasvim dovoljni :: :: :: :: Jednom mom prijatelju su menjali na S3 nije licilo ni na sta :: :: Ulazi mu prasina, sve se vide truncice. Izgleda grozno. Funkcionise to ali izgleda ocajno :: :: Delovi koji imaju da se jupe na kupujem prodajem nisu originalni. :: :: :: :: http://www.youtube.com/watch?v=TeKAsbqV6A :: :: :: :: Sam da uradis ne mozes a da to valja, treba ti alat, pa i sa tim je pitanje kako ce ispasti :: :: :: :: :: bice kao sto je bilo ako uradi kvalitetno, ja bih uzeo touch screen na kupujemprodajem i sam bih to zamenio kvalitetnije od bilo kog servisa, ne verujem vise njima, isfusare a znaju da naplate musk :: :: :: :: :: :: nije hermeticki zatvoreno, samo je touch zalepljen na display, touch je u sklopu prednje maske i to se zajedno prodaje, to je predvidjeno posebno da se menja i moze :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Koliko ja znam niko to ne radi, a i ako uradi nece biti kao sto je bilo :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Igore, kod galaxy modela S2 i S3 je to jebada živa i niko neće to da radi. Recimo da ti uzmeš na servis da zameniš nekome samo touch na galaxiju, i kvrcne ti ekran? Morao bi da kupiš čoveku ekran što znači skuplja pita od tepsije. veliki rizik, zahteva mnogo vremena i živaca, a ne može da se naplati. Dok uračunaš vreme potrošeno na jebavanje, živce i rizik od pucanja ekrana, jeftinije izađe da kao i svi kupiš ekran sa touch-em i zamenišš ga čas posla. U teoriji može da se zameni ali je problem odlepiti te dve stvari a da ekran ne pukne. To rade sa nekim specijalnim da kažem `rernama` u kojima se greje ekran na tačno određenu temperaturu i tačno određeno vreme, pa se touch odvoji od ekrana. E, sada, čak i ako te ukenja da ga skineš a da ne polomiš ekran, opet ga treba zalepiti precizno da izgleda lepo i da lepo radi.
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
Pa dobro, oni bi voleli da se menja ceo telefon kada ti crkne recimo mikrofon i slično, to je želja svih proizvođača, ali karijes će tako da rade na ovu krizu. :)
@Vuk125: Pa u svim nabavkama imaš kopije, original i full original(tako im stoji u porudžbenicama). recimo, kod sestre u servisu su skoro menjali displej+touch na S3 i izašlo je malo jeftinije od ovlašćenog servisa pošto su ugrađivale original i uglavnom te i preporučuju za skuplje telefone, da ne bi 2-3 puta otvarale telefon ako deo iz nabavke ne radi. Kod kopija se desi da ne rade dve zaredom kupljenje komponente pa onda dva puta otvoriš telefon da bi ga popravio. A nije baš da možeš da nosiš sve telefone u nabavku pa da ugradiš deo i proveravaš na licu mesta. Pa onda idi ponovo u nabavku ili čekaj da ti pošalju...dupli trošak.
http://tiny.cc/msvoj Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 6 GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - GRAFIČKA CRKLA-TRENUTNO TRAŽIM DRUGU :) - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - G
:: Cak i Samsung to menja i prodaje iskljucivo u kompletu (digtajzer i lcd). Kupljen samo digitizer u startu otpisi kao original :: :: ::
onda je to sranje, mada i mozda i opravdano 200eu obzirom na kompletnu cenu telefona.. ja ga svakako ne bih kupio, ne samo zbog toga, vec zato sto ne volim toliko tanke telefone, dizajn, kao sto nikad nisam voleo ni jedan samsung telefon.. kad sam juce u MTS-u uzeo u ruku S4 i kad sam video osecaj jeftine plastike i tananost, razocarao sam se.. daleko od njega i ekrana, moja smesna motorola XT615 deluje mnogo kvalitetnije
:: Cak i Samsung to menja i prodaje iskljucivo u kompletu (digtajzer i lcd). Kupljen samo digitizer u startu otpisi kao original :: :: ::
slazem se, kvalitet je zaista jako los za telefon tog cenovnog ranga, evo drugar je uspeo da ga polomi na pola kao parce cokolade prilikom pada sa metar.. nisam verovao dok nisam video svojim ocima. savet ko ga ima da ga ne vadi iz futrole.
Al ti je konstatacija.. Jok, nek ti telefon pregazi auto pa kukaj na kvalitet, to nema veze s vezom. Ja furam N7100 od kada je izasao kod nas, ispao mi je sa preko metar direkt na laminat, puklo kao kamen da pao i nije imao ni tačkicu. Sve zavisi kqko ti padne. Tesko danas da ce ti bilo koji telefon preživeti pad na ekran sa metar. Puca ko licna. I da, ne koristim silikon i ziv sam. Nezgode se desavaju i protiv toga ne moze.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: slazem se, kvalitet je zaista jako los za telefon tog cenovnog ranga, evo drugar je uspeo da ga polomi na pola kao parce cokolade prilikom pada sa metar.. nisam verovao dok nisam video svojim ocima. savet ko ga ima da ga ne vadi iz futrole :: :: ::
ja sam svoj obezbedio TPU futrolicom i folijom kojom sam inace prezadovoljan, telefon je malkice tanak, tako da taman sa futrolom izgleda taman za ruku, usput ne razmisljam o padu, ne razmisljam uopste o grebanju i ostalom, opusteniji si sa futrolom, a po meni pravi telefon za nijansu lepsi, nije zrtvovanje uopste.
:: Jedno je da pukne ekran, drugo je, kao u navedenom slucaju da kuciste naprsne i po bokovima, sto ako mene pitas implicira na ocajan kvalitet istoga :: :: ::
Samsung je po pitanju kucista kao da je od svile pravljen... Imam S3 pazim ga u futroli koznoj sve je to lepo ali realno stede na izradi samo tako....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Jedno je da pukne ekran, drugo je, kao u navedenom slucaju da kuciste naprsne i po bokovima, sto ako mene pitas implicira na ocajan kvalitet istoga :: :: ::
Kako da pukne po bokovima ako padne na ekran? Pogledaj drop testove, ne nose se telefoni najbolje kada padnu direkt na ekran.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.