Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Problem HTC Tattoo...POMOC!
STRANA 1 OD 1
juninho Problem HTC Tattoo...POMOC! 17.06.2013. 18:21 T53508

status: user
broj poruka: 155
Naime odjednom mi se pojavilo upozorenje `the application htc sense (process com.htc.launcher) has stopped unexpectedly` i telefon je potpuno neupotrebljiv.Ne mogu uopste da udjem u glavni meni da uradim factory reset. Telefon moze da prima pozive i poruke. Usao sam u onaj servisni menii(valjda se tako zove) pritiskanjem tastera - i power dugmeta ali kada pokrenem opciju `Recovery` poajvi mi se slika telefona i trougla sa znakom uzvika i nista se ne desava (stoji tako 3 sata). Na telefonu nista nije budzeno cak nista nije ni instalirano na njemu u poslednjih 5,6 meseci samo je odjednom nastao problem.
Unapred hvala na odgovorima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 17.06.2013. 18:59 #499374

broj poruka: 12805
Trebalo bi da možeš u recovery da udješ normalno, verovatno si ušao u Download mod.

Da bi ušao u recovery trebaš da držiš home i power dugme dok ne udješ u meni, naravno dok je telefon ugašen.

juninho Nema rezultata 17.06.2013. 21:13 #499401

@Daum
kad probam ovo sto si ti prelozio nakon 7-8 sekundi mi se na ekranu pojavi taj znak uzvika u trouglu sa telefonom...

juninho Nesto se desava... 17.06.2013. 21:22 #499403

Kada sam ponovo usao u servisni meni pritisnuo sam opciju `Recovery` i pojavi mi se ta cuvena slicica, onda sam po savetu Daum-a pritisnuo kombinaciju Home&Power i pojavio mi se novi meni gde sam imao opciju da uradim factory reset sto sam i uradio. Nakon toga sam restartovao telefon i.....USPELO JE!
Cisto da neko zna ako mu se desi nesto slicno
Pozz i hvala

Daum ... 17.06.2013. 22:30 #499421

broj poruka: 12805
Super što si rešio ali možda samo nisi video da ti piše negde na tom ekranu da stisneš možda nešto da bi došao u recovery?

juninho ... 17.06.2013. 22:47 #499429

Postoji opcija Recovery ali kada nju pokrenem pojavi mi se vec ta spomenuta slicica. Taj prvi meni pored opcije Recoveri ima opcije Fast Boot i Restart i bela je pozadina menija.
Ovaj drugi meni u koji sam usao imao je crnu pozadinu i 4 opcije medju kojima su bile factory reset, update form SD card, restart i jos jedna koju nisam zapamtio...

P.S. Za opcjiu Recovery u prvom meniju treba da se stisne taster Home ali na zalost to meni nije resilo problem
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs