Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Nedostupan
STRANA 1 OD 1
XRash Nedostupan 23.06.2013. 22:11 T53599

status: user
broj poruka: 18
Ne znam od cega moze da bude problem od telefona ili od mreze, problem je sledeci. Imao sam telefon Huawei G300 i barem jedno 3 puta na dana kada me je neko pozvao bio sam nedostupan i kada je probao opet da me nazove bio sam dostupan, pre jedno mesec dana kupio sam novi telefon Lg Nexus 4 i pre nedelju nastao je isti problem da budem nedostupan i danas isto, karticu imam kod Telenora. Jel neko imao slican problem
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 23.06.2013. 22:18 #500700

broj poruka: 4054

mreza ... i smart telefoni

meni se to redovno desava bar 3-4x na dan ... na nokii e61 (znam da je mator .. ali je najbolji fon ikad)

na starom k750 - nikad .. ali nikad se to nije desilo

mreza je 064

XRash Nedostupan 23.06.2013. 22:33 #500709

Znaci to je to, pre Huaweia nisam znao za takav problem sem gde nije bilo signala. Ali ne desava se svakome ko ima smart telefone
codeus .. 23.06.2013. 23:16 #500720

broj poruka: 4054

moguce da je preooopterecen sistem u nekom momentu .. pa prekida

Sub-Z Slican problem na starom Xperia Neo 23.06.2013. 23:45 #500730

broj poruka: 1621
i 064. Naime, kad ne uspe da uhvati 3g mrežu (koja je izgleda slabija i lošije rasprostranjena), zakači se na 2g. U tom slučaju, ako si na netu (ili skida nesto u pozadini), prijavljuje da si nedostupan. Tako kažu u mts-u i slezu ramenima. Na S3 mi se to desilo mozda jednom-dvaput za nekoliko meseci...
GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L...
Fiat iustitia, et pereat mundus

XRash Nedostupan 24.06.2013. 00:21 #500737

Bas sam pratio i kada mi se desava da budem nedostupam (dobijam sms da me neko zvao) nije mi bio ukljucen internet.

Anonymous !!! 24.06.2013. 00:26 #500739

broj poruka: 340

ja sam to primetio i kod mene na telenor kartici i resio sam problem tako sto sam ukljucio da se koristi samo 2g mreza, internet je tada sporiji ali nisam imao drugog resenja jer u mestu u kojem zivim 3g nije svuda lepo pokriven i stalno menja 3g/2g i u tim momentima sam nedostupan bez obzira da li koristim internet ili ne, znaci samo je u pitanju bilo da podesavanja ostavim samo na 2g i od tada nemam problema.

Kelt ... 24.06.2013. 01:06 #500750

broj poruka: 394
Nije do telefona,lose odradjeno testiranje implementacije novog hardvera/softvera u mrezi.Procedura je:apgrejd softvera/menjanje hardvera,softversko testiranje mreze i,najbitnije,drajv test u podrucju gde je menjan softver/hardver.Neko je u tom lancu zeznuo stvar i ceka se dovoljan broj korisnika za zalbu da se pristupi resavanju problema.Moj ortak je udaljen od mene 300m i do pre godinu dana sam uvek morao da ga pozovem 2 puta,prvi put je nedostupan a drugi zazvoni telefon.Fon je najjednostavniji,od 30 evra,nema mogucnost 3g saobracaja.Neko se najzad setio(trebalo mu je par godina) i resio problem.Sad ga dobijam iz prve,sa istim telefonom.

XRash Nedostupan 24.06.2013. 07:38 #500767

Hvala svima na pomocu i odgovorima

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs