Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Kopiranje kontakata izmedju dva telefona
STRANA 1 OD 1
Lesenje Kopiranje kontakata izmedju dva telefona 26.06.2013. 17:06 T53637

status: user
broj poruka: 156

Potrebno mi je da par stotina telefonskih kontakata prebacim sa HTC HD2 na Motorolu razr xt 910. Kako da to uradim najbrze sa sto manje peripetija? Takodje, da li je moguce resiti i problem razdvajanja vise telefonskih brojeva u okviru jednog kontakta, kako naknadno ne bih morao da ih spajam. Hvala!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Mislim da mozes preko gmail naloga 26.06.2013. 17:12 #501326

broj poruka: 9437
Samo sinhronizujes, prvo HD2 pa onda Motorolu.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Kopiranje kontakata izmedju dva telefona 26.06.2013. 17:12 #501327

broj poruka: 19078
ukucaj jednom na gmail-u kontakte i nikad vise to neces morati da radis, sinhronizujes samo preko google acc-a i to je sve, provalices vec kako se to radi, vrlo je prosto

::
:: Potrebno mi je da par stotina telefonskih kontakata prebacim sa HTC HD2 na Motorolu razr xt 910. Kako da to uradim najbrze sa sto manje peripetija? Takodje, da li je moguce resiti i problem razdvajanja vise telefonskih brojeva u okviru jednog kontakta, kako naknadno ne bih morao da ih spajam. Hvala!
Lesenje ... 26.06.2013. 17:21 #501330

A kakve su sanse da to uradim direktno, bez interneta ? Ili neki software u `lokalu`?

VMARC Jedino da nadjes nacin da sinhronizujes sa Windows contacts 26.06.2013. 17:24 #501331

broj poruka: 9437
Ako koristis win7 ili sa Address bookom ako koristis Win XP.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz
with Retina display
2.5GHz dual-core Intel Core i5
Turbo Boost up to 3.1GHz
8GB 1600MHz memory
128GB flash storage
Intel HD Graphics 4000

imarkovic Re: ... 26.06.2013. 17:26 #501332

broj poruka: 19078
probaj ovo programce za android na telefonima: http://goo.gl/VFldu

:: A kakve su sanse da to uradim direktno, bez interneta ? Ili neki software u `lokalu`
Lesenje ... 26.06.2013. 17:26 #501333

Koristim Win ult. 64 bit. Fora je sto sa HD2 koji je Win os prebacujem na Android. Neki telefoni imaju u sebi opciju za skeniranje drugih telefona preko ` Plavog zuba` i tako od njih preuzimaju kontakte. Mozda ima neki preogramcic za Android kojim bi to moglo da se odradi?
adamadam re... 26.06.2013. 17:50 #501336

broj poruka: 397
na hd2 kopiras kontakte na memorijsku karticu (export contacts)
izvadis memorijsku karticu
stavis u motorolu i importujes kontakte
sve traje 1 minut

Lesenje ... 26.06.2013. 17:53 #501337

To sam i ja hteo..ali daleko od toga da svi mogu da stanu na nju...
adamadam Re: ... 26.06.2013. 18:05 #501340

broj poruka: 397

citaj pazljivo MEMORIJSKU KARTICU

:: To sam i ja hteo..ali daleko od toga da svi mogu da stanu na nju...
Lesenje ... 26.06.2013. 18:14 #501342

Opa, stvarno mi je promaklo...hvala.
shortee mobiledit 27.06.2013. 08:53 #501470

broj poruka: 570
ima ga izlecenog u prodavnicama i kopira sve na sve...probao sam sa prastare nokie 6303 na novi Blackberry 9900 ,pa onda sa nekih sljamsunga na motorole i sve radi...program je zmaj...Pozdrav,
MaliAbner Re: Re: Kopiranje kontakata izmedju dva telefona 27.06.2013. 16:58 #501561

broj poruka: 7779
Ako su ti kontakti u sim kartici treba samo da ubacis tu karticu u drugi telefon i da prekopiras kontakte sa kartice naravno samo ako ces vracati karticu u stari telefon... u suprotnom samo prebacis karticu i nastavis da je koristis...

Ja sam se odlucio za varijantu ukucavanja svih kontakt telefona, adresa i imena u google acc...

Nisam sklon osecaju manije da me neko prati ali citam u vestima da google tasterise... a isto tako cujem da mnoge telefonske kompanije prodaju spiskove korisnika raznim firmama koje posle zovu da nude svoje usluge uglevnom finansijske da uvecas svoj imetak...
Naravno svaki taj poziv (a vec ih je bilo dosta) je zavrsio objasnjenjem da samo djokica raste u tudjim rukama te pitanjem da li agent ima sestru pristojnog izgleda koja bi mogla da pruzi usluge rasta... ili prostim teranjem u tri lepe...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: ukucaj jednom na gmail-u kontakte i nikad vise to neces morati da radis, sinhronizujes samo preko google acc-a i to je sve, provalices vec kako se to radi, vrlo je prost
:: ::
:: :: Potrebno mi je da par stotina telefonskih kontakata prebacim sa HTC HD2 na Motorolu razr xt 910. Kako da to uradim najbrze sa sto manje peripetija? Takodje, da li je moguce resiti i problem razdvajanja vise telefonskih brojeva u okviru jednog kontakta, kako naknadno ne bih morao da ih spajam. Hvala!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs