Pozdrav! Vjerovali ili ne, još imam Nokiu N70 koju nisam mijenjao nekih 6 godina. Poprilično je spora i retro za današnje standarde, a i smorio sam se čekati da se pokvari. Nisam baš u trendu novih mobilnih, pa bih bio zahvalan za prijedlog koji mobilni preporučujete, a da mu je cijena ne prelazi 30000 dinara? Koristio bih ga za sve, osim za ozbiljno fotografisanje.
Gledao sam review-ove jer je i mene zaintrigirao,cpu kao na Sljamsung SIII npr.poredjenja radi,hd ready display od 4.7 incha. Kvalitet na vrlo visokom nivou,bar tako kazu review-ovi,nzm onako na prvu po meni best buy u toj kategoriji.
Ako nisi iz BG-a,pogledaj po nekim radnjama u tvom gradu,reon zapadne Srbije npr. gde ja zivim(cacak)kraljevo,vr.banja,cacak ... ovaj fon sam nalazio za 27 000 dinara. Vidi,po nekim moj iskustvima ono sto sam obisao sto peske sto po netu,bg sto se tice fonova(odnosno njihovih)cena daleko od najpristupacnijeg grada u Srbiji. Zavisi kako gde naravno.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Izvinjavam se sto se ukljucujem ovako, ali da ne postavljam novu temu i ja sam planirao da uzmem novi mob uglavnom zbpg slika... Sta mislite o Sony Xperia T? LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
Drugar ima Xperia S,gledao sam specifikacije po netu i neke oznake,iz radoznalosti kad je on uzimao potpuno je ista kamera na Xperia S i Xperia T,tih 13 mpx nemoj da te zavara,kamera je sasvim ok,ali nista specijalno siguran sam da ima za taj novac telefona sa kvalitetnijim forografijama.
Samo nzm sta da ti preporucim :) Nokia Lumia 920 po tom pitanju kida,ali kosta 38.000-42.000 zavisno od ranje,sto je 7-10k vise od Xperia T.
820 je taj rang cene,oko 2k vise,ali camera joj nije jaca strana.
Lumia je vrh,gledao sam ali nije mala razlika u ceni, 10-ak k. nije malo. Gledao sam bas dosta te review-ove, vidim svi hvale kameru a i ovako deluje super fon. Mada nisam stekao utisak da imaju iste kamere S i T, ili mozda gresim..
LIFE HAS GIVEN ME MUCH,MAYBE TAKEN MORE!
:: Drugar ima Xperia S,gledao sam specifikacije po netu i neke oznake,iz radoznalosti kad je on uzimao potpuno je ista kamera na Xperia S i Xperia T,tih 13 mpx nemoj da te zavara,kamera je sasvim ok,ali nista specijalno siguran sam da ima za taj novac telefona sa kvalitetnijim forografijama :: :: :: Samo nzm sta da ti preporucim : :: Nokia Lumia 920 po tom pitanju kida,ali kosta 38.000-42.000 zavisno od ranje,sto je 7-10k vise od Xperia T :: :: 820 je taj rang cene,oko 2k vise,ali camera joj nije jaca strana :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Ne mogu,gledao sam to kad je on uzeo Xpera S,ima jedno 3 meseca sigurno i bas smo gleda T ili S,njemu se vise svideo S.
Nzm,pogledaj na netu sta da ti kazem,msm dobra je kamera na S,ali nije to vise Sony ko od pre neku godinu gde su jedno vreme bili najprepoznatljiviji po najboljim kamerama. Vidi jes mnogo 10k za Lumia 920 ali je i osetno bolji telefon,u svim pogledima.
Nesto polovno,dolazi u obzir?Video sam na mobilnom svetu lik prodaje Lumia 920 za 320e,msm da bi morao da obori cenu bar na 300e,probaj,ako te zanima polovno.
:: Ako nadje S3 super,ja to ne bih uzeo nikad,al jes dobar fon : :: Camera je odlicna,imao ,,cast`` da je koristim : :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
Ako gledamo sa aspekta da je to bio flagship ta plastika,kvalitet izrade mi je za flagship ocajan,kad sam koristio,nzm nije to to.
Kome se svidja njihov interfejs,ok,meni je to gore od tog osecaja plastikanera u najvisoj klasi,sve nekako natrpano...
Ali nevezano za to ako nadje za 300e u super stanju,camera izuva!!A i fon,osim dizajna i interfejsa(da sklonima plastiku u stranu),ako mu se svidja onda je najbolji izbor.
Za 30ak hiljada moze da se nadje s3 sa garancijom. 275e sam ja vidjao opušteno. Ovi komentari za plastiku su uglavnom od ljudi koji ga nisu imali nego samo kod nekog videli i probali. Nije ništa posebno, ali kvalitet izrade je odličan. Treba da razgraniče šta je materijal, a šta kvalitet izrade. Meni je jedina zamerka na s3 izgled, ostalo je sve odlično. Htc one X zaobidji u sirokom luku sem ako neces da se zlostavljas očajnom baterijom i losom kamerom.
LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: :: :: :: na savjetima, dali ste mi nekoliko dobrih ideja. Sad ću da sjednem i promislim koji od spomenutih da pazarim.
Imao sam ga i hvala bogu zamenio sam ga za htc one x.
:: Za 30ak hiljada moze da se nadje s3 sa garancijom. 275e sam ja vidjao opušteno. Ovi komentari za plastiku su uglavnom od ljudi koji ga nisu imali nego samo kod nekog videli i probali. Nije ništa posebno, ali kvalitet izrade je odličan. Treba da razgraniče šta je materijal, a šta kvalitet izrade. Meni je jedina zamerka na s3 izgled, ostalo je sve odlično. Htc one X zaobidji u sirokom luku sem ako neces da se zlostavljas očajnom baterijom i losom kamerom. :: :: LG 42LD420, Phenom II x4 965be, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 560ti DCII/2DI/1GD5 :: G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apoll :: :: :: :: :: :: :: :: :: na savjetima, dali ste mi nekoliko dobrih ideja. Sad ću da sjednem i promislim koji od spomenutih da pazarim.
Pa kvalitet izrade i kamera na šljamsungu su krš u poredjenju sa Lumiom 920 koja ima daleko bolju kameru sa low light mogućnostima, mikrofon koji ima noise cancelling do 140db, milion puta bolji dizajn i kvalitet izrade, ekran sa niskim refresh rate-om koji pritom i radi sa rukavicama itd. __________________ Scourge of PCBerza
iPhone 4 a ako povecas budzet onda 4S definitivno (polovan mozes da uzmes u obzir). Samsung S3 je dobar u to nema sumnje, isto neka Xperia ti je ok, kao i HTC. Nokia pukla, a Lg nzm kakav je. Imas poveci izbor, izaberi po onom sta ti treba i sta ti se svidja.
Broj postavljenih tema: 60435. Broj poslatih odgovora: 647765. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.