Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Igo Myway za Android
STRANA 1 OD 1
juninho Igo Myway za Android 07.07.2013. 21:22 T53752

status: user
broj poruka: 155
Pre dve godine bila je jedna fantasticna tema na rapidserba.com pod nazivom `Igo Myway za Android` gde su bili .apk fajlovi sa svim mogucim rezolucijama a fajlovi su imali ovakve nazive `WVGA 800x480 iGOMyWay_8.4.2.139242`. Ja sam kao papan naravno skinuo samo .apk fajl za moju rezoluciju (HTC Tattoo) a sad mi treba neka druga. Meni se ta verzija pokazala kao ubedljivo najbolja i bio bi zahvalan ako bi mi neko dao link ili aplodovao ili prodao sve .apk fajlove koji su bili u toj temi. Taj user je imao jos nekoliko tema u kojima je postavljao krekovane programe za Android ali su sve te teme u medjuvremnu nestale i ne znam vise kako da nadjem te .apk fajlove. On je posebno imao samo .apk fajlove sa odredjenom rezolucijom a posebno folder koji se kopirao na telefon ili sd card. Folder imam ali mi fale .apk fajlovi.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
zoks-ks Re: Igo Myway za Android 07.07.2013. 21:39 #503258

broj poruka: 22
Imas ga kompletno na:
http://thepiratebay.sx/torrent/7119702/[ANDROID]_iGO_8.4___Europe_Maps_2012

Ne dolazim niotkuda, i neidem nikuda, a evo me ovde !!!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shkomi sad je rapidserbia fastserbia 08.07.2013. 18:11 #503462

broj poruka: 854
http://www.fastserbia.com/viewtopic.php?f=96&t=11574
Devize devize bonda elema

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs