Preko Telenora bih uzeo, posto imaju sad ovaj popust nexus 4 je 24000 uz moj paket, a S3 je 30000, zapravo 6000 razlika. A prodao bih i Galaxy Ace za neku kintu, tako da je to to otprilike.
uzeo ga preko...zadovoljan sam, nemam nekih zamerki-osim punjaca koji nekad puni, nekad ne (na zidnu utičnicu mislim, usb radi normalno...što vidim da se i drugima dešava...ako te nesto konkretno zanima, pitaj... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Ako imaš izbor izmedju S3 i Nexusa bolje uzmi Nexusa. Stock android radi mnogo bolje na Nexusu, dobićeš najnoviji update uvek na prvi dan i Nexus je daleko kvalitetniji od S3 plastikanera koji krcka u ruci. Da ne pričam koliko je IPS na Nexusu prirodniji od naduvanih boja na S3. __________________ Scourge of PCBerza
Vratio ga posle nedelju dana-baterija je jedva izdrzavala dan umerenog korišćenja, i kostantno se zagrevao, pri surfovanju itd (imao sam ranije pozitivna iskustva sa U8360 i Secret-om). Dobio sam drugi, zagrevanja nije bilo, ali baterija i dalje katastrofa. Uzeo S3 i zadovoljan sam...moglo bi se reći da je ekran nešto bolji uz prirodnije boje na Nexusu, a to da krcka u ruci-to nema veze.... GA-790XTA-UD4, Phenom II 955BE, 12Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600, Dell S2340L... Fiat iustitia, et pereat mundus
Zavisi sta hoces od telefona. Ako zelis sarenis uzmes s3 a ako zelis da osetis kako radi android onako kako ga je google zamislio onda uzmes nexus. Nexus ima i 2gb rama, prvi dobija update od google, a i brzi je u svim testovima od s3 ako ti to ista znaci. Kuciste je mnogo kvalitetnije u odnosu na s3, ali to nije ni vazno jer 99% ljudi koristi neku silikonsku futrolu. Mana nexusa u odnosu na s3 je sto nema slot za mmc. Znaci uzmes 16gb i to ti je. Mislim da s4 mini ni ne treba razmatrati pored ova dva telefona.
to su malo jaci procesori i kad ih uposlis, mora da se zagreva. ali eto zapao ti primerak, pa si zamenio. i proc i displej su vrhunski na oba pa ce isto da se potrosi baterija. nista nije bolja ona na S3. meni se to ne svidja, jer uredjaji su jako mocni a ne mogu da izdrze ni 24h rada. tek kada se poveca nezavisnost, to ce biti prava prica. ovako si rob, moras svaki dan da mislis na punjac.
@Andrej nexus 4 je izbegao monopolisticku cenu i ona je u USA negde 300-350 dolara. ne mogu ni ovde da naduvaju mnogo. A S3 je naduvan sa cenom. Ako te zanima realna cena, to je svakako dosta nize od one po kojoj se prodaje. Razlog je velika potraznja (za sta god on ljudima sluzio, ipak se kupuje).
inace, uvek kada budes mogao da biras izmedju google telefona (nexus) i bilo kog drugog, znaj da je google najbolje sto ima na trzistu.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.