Ljudi imam neku cudnu situaciju, ne znam da li je normalno ili ne.
Voice calls mi se ukljucuje sam od sebe i vuce 30-60% baterije (ovo vidim na `Battery use`), a ne korisim ga niti hocu. Nigde ali nidge ne mogu da nadjem opciju da ga iskljucim, ne mogu cak ni force stop ovaj servis ? Hvala unapred na svakoj pomoci. Luja
Ako ne koristiš voice calls (esencijalna karakteristika telefona), ali ako misliš na voice dial & (or) commands, onda `proguglaj` i verovatno ćeš nać` rešenje.
...................... Не воле нас Бугари ни Аустроугари мрзе нас Јапанци и Лилипутанци ...................... Б. Ђорђевић
ne navlači čoveka da kupuje tablet, samim onemogućavanjem govornog poziva telefon postaje (umanjen) tablet.
Kontam da se Lujone istripova na `voice dialing` support normality
:: Ako ne koristiš voice calls (esencijalna karakteristika telefona), ali ako misliš na voice dial & (or) commands, onda `proguglaj` i verovatno ćeš nać` rešenje :: :: ..................... :: Не воле нас Бугар� :: ни Аустроугар� :: мрзе нас Јапанц� :: и Лилипутанц� :: ...................... :: Б. Ђорђевић :: ::
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647727. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.