Posedujem Nokiu N8, i do sad sam bio prezadovoljan, cvrst, jedna od najboljih kamera i baterija koja opusteno traje 2-3 dana. Medjutim, poceo je da mi pravi probleme, kad se baterija malo isprazni telefon se odjednom ugasi cim radim nesto intezivnije, npr surfujem s 3G, pokusam da posaljem sms (kad upalim mob nadjem ga u outboxu), obavim poziv... Kada se ugasi ako je baterija jos puna mogu da ga upalim, ali kad je ispod polovine nece ni da se upali. Nosio sam ga u Promobi, zvanicni servis za Srbiju, i dobio sam na papiru izvestaj da je baterija u redu, kao i da nigde ne curi struja.
Za pocetak bih ga resetovao na fabricka podesavanja, ali sam zaboravio security kod koji sam promenio, na netu mi je receno da odem u zvanicni servis (Promobi) medjutim rekli su mi da mi ne mogu pomoci oko zaboravljenog koda...
Neki nokia telefoni mogu da se provale sa secutity codovima, imaš toga na netu koliko hoćeš, npr. ovde: http://nokian8portal.com/security-codes-for-nokia-phones/ Ako te mrzi da čitaš odnesi ga u lokalni servis i razbiće ti ga za 20min i za hiljadarku. Što se tiče osnovnog kvara, i ja mislim da je bakterija u pitanju.
Vazi, samo mi je cudno da je baterija, kao testirali je, dali mi izvestaj na engleskom, kao battery capacity 99%, voltage ok... Ajde probacu s drugom pa da vidim....
verovatno samo još jedno teško sranje od mobilnog telefeona...drugarica ga je kupila i posle mesec dana počinje najstrašnije bagovanje, zakucavanje, pucanje aplikacija i to je to...istina deluje robusno ali... support normality
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.