Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Nokia N8,i problem sa porukama
STRANA 1 OD 1
perrakojot Nokia N8,i problem sa porukama 14.08.2013. 13:31 T54226

status: user
broj poruka: 1029
Fon je nokia n8,ima stari simbian anna star barem 2 godine,bez neta,virusa ,radi odlicno,ali je zena cackala nesto sto nebi smela i ZNALA STA JE CACKALA,i sada joj telefon primljene poruke ne izbacuje na pocetnom ekranu u vidu natpisa `` 1 tekstualna poruka``,nego kad primi poruku,samo se cuje zvuk poruke,a pojavi se mala kovertica u gornem desnom uglu,i sada odatle mora da se otvaraju poruke...sta treba uraditi da se primljena poruka vrati na pocetni ekran u vidu natpisa ``1 tekstualna poruka`` i direktno klikom na taj natpis da se otvori primljena poruka? :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
gman moze 14.08.2013. 13:40 #508853

broj poruka: 1111
da klinkne i tu gore na tu ikonu poruke
inace ne znam kako se to podesava, a nisam ni siguran da postoji ta opcija, mozda je tema takva

ulsi

perrakojot nije to sa temom 14.08.2013. 13:47 #508854

menjane su teme i isto je,samo je stvar nekog podesavanja,pa od kad je kupljena n8 prikazuje primljenu poruku na pocetnom ekranu,a cim je zena cackala,sada vise ne....pitanje je kako da vratim da prikazuje primljenu poruku na pocetnom ekranu? :)))

lordaca94 Re: nije to sa temom 14.08.2013. 14:13 #508859

broj poruka: 274
Probaj sa opcijom Vrati na fabricka podesavanja.

:: menjane su teme i isto je,samo je stvar nekog podesavanja,pa od kad je kupljena n8 prikazuje primljenu poruku na pocetnom ekranu,a cim je zena cackala,sada vise ne....pitanje je kako da vratim da prikazuje primljenu poruku na pocetnom ekranu? :))
perrakojot ne... 14.08.2013. 14:22 #508861

tada gubim navigaciju koju opet moram da platim u servisu,gubim sate podesavajuci telefon da bude onako kako je podesen,to nije opcija....zena je cacnula samo neko podesavanje,iskljucila prikaz nove poruke na pocetnom ekranu,mora da postoji nacin da se to podesavanje vrati na prvobitno bez resetovanja celog fona na fabricka podesavanja....

vukdusan resenje 14.08.2013. 15:49 #508870

broj poruka: 800

dodala je widget `notifications` na neki od pocetnih ekrana, ukloni ga i problem resen .)
ali za moj problem nema resenja: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=54181&forid=8&katid=4

perrakojot Re: resenje 14.08.2013. 15:53 #508876

ok,ali kako se to radi????? :))))))))))))) inace tvom fonu ce uskoro da sledi jedno preduvavanje procesora,tako pocinju da riknjavaju te n8,to im je poznata boljka....samo ce odjednom da se ugasi bez ikakvog razloga....i dovidjenja.....

::
:: dodala je widget `notifications` na neki od pocetnih ekrana, ukloni ga i problem resen .)
:: ali za moj problem nema resenja: http://pcberza.rs/forum/topic.php?topid=54181&forid=8&katid=
vukdusan re 14.08.2013. 16:01 #508879

broj poruka: 800

nadjes widget, kliknes na njega i drzis dok se ne pojavi x :) u bre, nemoj da me plasis 0o

perrakojot ma 14.08.2013. 19:40 #508911

ne plasim te,to im je poznata boljka,cuo sam za brdo takvih slucajeva,pregrevaju se i dobiju hladne lemove,i samo se ugase....preduvavanje moze da pomogne ali nije dugotrajno resenje.....cak sam imao preduvanu n8,radila je ok posle preduvavanja,ali znala je ponekad da zablentavi.... za svaki slucaj,sve VAZNE podatke ipak cuvaj na memorijskoj kartici.....ako se ugasi bar podatke neces izgubiti....

time82 molim preporuku 20.11.2014. 12:18 #571966

broj poruka: 138
za aplikaciju koja streamuje radio sa neta.znaci ne neka koja vec ima definisane stanice pa da ih pusta nego kad kliknem na sajtu na neki *.pls link da ga aplikacija otvori.
jos jedno pitanje.da li je moguce da viber za n8 nema emotikone?

hvala unapred mada bice jos pitanja sigurno :)

Daum .... 20.11.2014. 13:59 #571974

broj poruka: 12805
Platio čovek navigaciju u servisu... LOL!

solaja777 Re: Nokia N8,i problem sa porukama 20.11.2014. 16:03 #571984

broj poruka: 3278
pogledaj/probaj:

http://forum.dailymobile.net/forums/symbian-3-symbian-anna-and-nokia-belle-forum/41118-solved-help-message-alert-pop-homescreen-dont-appear.html#post554226

:: Fon je nokia n8,ima stari simbian anna star barem 2 godine,bez neta,virusa ,radi odlicno,ali je zena cackala nesto sto nebi smela i ZNALA STA JE CACKALA,i sada joj telefon primljene poruke ne izbacuje na pocetnom ekranu u vidu natpisa `` 1 tekstualna poruka``,nego kad primi poruku,samo se cuje zvuk poruke,a pojavi se mala kovertica u gornem desnom uglu,i sada odatle mora da se otvaraju poruke...sta treba uraditi da se primljena poruka vrati na pocetni ekran u vidu natpisa ``1 tekstualna poruka`` i direktno klikom na taj natpis da se otvori primljena poruka? :
time82 ma odgovarajte 20.11.2014. 18:35 #571998

na moje pitanje iz ove godine :) prva poruka je iz 2013.nisam hteo da otvaram novu temu.

gilopile ... 20.11.2014. 19:04 #572002

broj poruka: 9459
Mezee Music Player V2.0.5

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

time82 Re: ... 21.11.2014. 18:34 #572129

kada pokusam da instaliram javlja mi expired certificate.sta mi je ciniti?

:: Mezee Music Player V2.0.

JovanZ re 21.11.2014. 18:45 #572132

broj poruka: 3012
Ako se dobro secam mog iskustva sa symbian-om (mada jos uvek koristim n81 ali sam malo o`ladio sam cackanjem istog) expired certificate obicno treba da hackujes telefon. Savetujem da bacis pogled na GSM-Forum, ili mozda ipmart-forum, i oni imaju fine tutorijale.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs