Do sinoć radio normalno.Noćas se sam od sebe,najverovatnije pošto nisam video,ugasio i sada neće da se upali.Sinoć je baterija bila puna.Ne reaguje uopšte,kada se priključi punjač trepere mu ona četiri tastera dole i neko malo svetlo u gornjem levom uglu.Kada se prikači na komp,čuje se zvuk kao da je nešto prikačeno,isto mu trepere tasteri i to svetlo,i ništa.Ne reaguje na power i volume down ili up.Ništa nije čačkano u smislu rutovanja,ubacivanja novog roma.Kupljen je preko oglasa,sa telenor garancijom,otključan preko ukucavanja koda.
Da li je neko imao isti problem,kako ga je rešio ili je tel mrtav?Hvala unapred.
Negde sam našao da je hard reset power+volume up,ili beše down,ne mogu da se setim.Ako je to,probao sam,i ništa se ne dešava.A ako nije reci kako se radi pa da probam.
volume up i dugme za paljenje fona drzis par sekundi zajedno stisnute,pojavi se meni,na volume up ili down se kreces kroz meny i biras hard reset....ako se ne snadjes ima na youtube kompletno uputstvo korak po korak,kucas ime modela hard reset:)
Našao,naravno,u međuvremenu :) Ma jok ne pali se uopšte,ne reaguje.Ostavio sam ga bez baterije,sve mi se nešto čini da je ona prolupala,pa ću kasnije probati ponovo.
Jel kod telenora garancija važi samo na onog ko je sklopio ugovor ili na telefon,da se tako izrazim?I ako je crklo nešto u telefonu,mislim hardverski,da li ima šanse da provale da je otključavan?
mislim da vazi garancija za onog ko donese telefon sa papirom(garancijom),ako ti je crkla ploca oni samo zamene celu plocu i tada nece provaliti da je otkljucavan,a ako je crkla neka sitnica,npr baterija ili neko dugmence,prekidac i sl,kad upale fon skontace da je otkljucavan,i naplatiti usluge popravke i to debelo....konkretno,3500dinara je cena hard reseta u ovlascenom servisu kad recimo zakljucas telefon sifrom i zaboravis sifru i kad ga odneses u telenor.....zamisli koliko kosta neka slozenija radnja :))))))
Ovako ako imas sve papire od njega.. nadji u garanciji ovlasten servis i nosi tamo.... ne u telenor poslovnicu nego direktno u servis... ne postavljaju pitanje otkljucavanja u servisu to samo pajvani iz telenora traze od njih da se proveri kad das tel u poslovnicu telenoora ( ti to ne mozes da uradis nije ugovor na tebe)... i a u servisu ti netraze ugovor samo garanciju......
...hoce to kod Alcatela,zakuca mu se proximity senzor iz cista mira. Probaj da izvadis bateriju,sacekas malo pa je vratis i startujes fon,to cesto pomaze kod takvih situacija.
Baterija bila jedno sat vremena van telefona,posle toga se normalno upalio :)Verovatno ovo što je @desha66 rekao da se zaglupeo.Bitno da radi.Hvala svima na interesovanju i pomoći.Pozdrav
Da ne otvaram novu temu iskoristicu ovu.Da li neko od kolega forumasa moze da mi sredi sim slot na ovom telefonu?Iz gluposti su tri kontakta slomljena,ja kao nesto probao ali ne ide.U servisu nisam ni bio,pretpostavljam da je zamena vise nego sto vredi telefon.Unapred hvala.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.