dilema izmedju ova dva telefona,posto posedujem iphone 5 a mogu da uzmem sony da li bi menjao ili ostavio petolirku kod sebe :) sta vi mislite ?!
ThermalTake Element V Black Edition i5 2500k 4.5 Ghz Asus P8Z68-V/Gen3 Patriot Viper Extreme 16Gb Ram (2133Mhz) caviar green av-gp 500 Gb SSD Kingston V+ 120Gb Ati Radeon Asus 7950 3gb ddr5 384bit RaidMax 850 W Gold
e da stvarno bre BMW bar sam ih 3-4 sreo u defektu iz Grcke kad sam se vracao... sve su izmislisi lepo i turbo motore i sve.. ali brate tuberkolozan auto skroz :) kad sam video lika u plani da otvorio `aubu na 735d i doliva zgranuo sam se
Imam i Z a i tablet Z. Zašto Z? Kaže meni ortak: aj mi baci neke filmove sa prevodom na peticu. Aj. Xperiju utakneš u komp i kopi/pejst a petica... Znaš i sam, uostalom. Pitanje je samo vremena i para, na stranu sam kvalitet pošto je Z definitivno bolji hardverski u svakom segmentu. Mene, iskreno, sam sistem rada Ajova nervira. Mislim, svaka čast na fluidnosti ali to imaš i na WP8. Sa druge strane, ono što je win bio za kompove, to je Android za mobilne uređaje, sa svim manama i vrlinama, i to je to. A Soni definitivno može da stoji rame uz rame sa bilo kojim Ajom, plus je Z sa ful hd displejom, vodootporan, ima kameru ako ne najkvalitetniju onda definitivno u samom vrhu kvaliteta...
definitivno, zar ovaj drugi ne deluje malo kao gay...kad vidim nekog da ga nosi odmah pomislim pedercina koja se kurci...al kad sam video lika sa xperiom z odusevio se i pomislio ...covek dobrog ukusa i modernih shvatamnja :) xexexe
Phenom IIx4 955 Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate 1TB NZXT Lexa S Black Shark 8GB/1866MHz LC Powe LC6650GP3 http://tinyurl.com/7rgqpg9 Potreba da se uvek bude upravu je siguran znak glupog coveka
Izbor je jednostavan. Ako mozes da priustis, zadrzi iPhone i uzmi i Sony, nece ti stetiti iskustvo iz oba `svijeta`. Ako ne mozes da priustis oba telefona, onda razmisli cemu ces dati prednost. Mislim da su dizajn i dimenzije `radne povrsine` na strani Sony-ja, sve ostalo ide u korist iphone. Dizajn iPhone je, doduse, izuzetan, ali problem je sto je postao dosadan-predvidljiv i, usled gomile ajfonolikih klonova, prevazidjen.
:: dilema izmedju ova dva telefona,posto posedujem iphone 5 a mogu da uzmem sony da li bi menjao ili ostavio petolirku kod sebe :) sta vi mislite ?! :: :: ThermalTake Element V Black Editio :: i5 2500k 4.5 Gh :: Asus P8Z68-V/Gen :: Patriot Viper Extreme 16Gb Ram (2133Mhz :: caviar green av-gp 500 G :: SSD Kingston V+ 120G :: Ati Radeon Asus 7950 3gb ddr5 384bi :: RaidMax 850 W Gold
Uzmi Sony-ja. Imaces NORMALAN telefon, uredjaj koji se normalno konektuje sa drugim uredjajima ne insistirajuci na specijalizovanim programima, ne uslovljavajuci te ni na koji nacin...)... iPhone=samo(za)dovoljna gluperda, koja je podigla nos u oblake, jer joj se cini da je ogledalce reklo: ``ti is najlepsi telefon na svetu``... Najvisociji, najljepsi, najsnazniji, da yebe oca... ali malo morgen.
A sto komotno mozes da slikas i snimas pod vodom,to da ne govorim :D ortak snimao kako se spusta niz tobogane,snimao komplet dozivljaje u akva parku,u bazenu,itd...
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.ASUS XONAR STX marantz pm550dc & Pilot RS 2.
Vmarc je lepo poredio .. Iphone je BMW za svet telefona..... ostalo Opel VW Audi ...... Ne kazem ja da je Z los telefon daleko od toga.... Ali iz svog iskustva Imao sam Iphone 3GS i sad vozim Samsung Galaxy S3 sve ima svoje prednosti i mane.... Ali mogu slobodno reci da sam se zajebo sto nisam uzeo Iphone 5 ...... Ako hoces telefon na 3 i vise godine Iphone pritom izbor aplikacija..... Tvoj novac ti odlucujes ..
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
LOL, BMW zasebno a Audi u grupu sa Opelom. Mozak ćao. Posle silnih iskustava pre bih rekao da je obrnuto.
Inače sve te stvari što ste naveli na xperii, slikanje pod vodom, dimenzije kao omanja taraba, to je sve nešto što se koristi svaki dan? To što laguje, što nema prioritet kod developera to nema veze, jel da? __________________ Scourge of PCBerza
@daum odakle ti snage da vise udaras reply ovakvim mozgovima..... (cast pojedincima)
@bleach4 jos jednom da odgovorim kao i ranije u slicnoj temi ako ti ne znas koja je razlika izmedju ta dva telefona ne treba da kupis uoste ni jedan od ta dva... uzmi nokia 100 i uzivaj premda vec imas iphone 5 i verujem da ti je dosadilo da gledas taj stock izgled itd a ovamo android ima neka cuda muda, mozes mu menjati romove itd itd...super je velik...svasta nesto moze i na kraju posle nedelju dana skapiras jbt dokle vise da cekam da otvori listu poziva ili imenik ili sl. i onda vremenom to pocne da te nervira itd i na kraju dok skapiras da je taj android sasvim ok masina ali nije telefon....a da je apple prvo telefon pa onda masina (a napominjem da je ovde rec o telefonima, a ne o igrackama koje rade na quad i cuda muda procesorima - bas mi treba do jaja procesor da okrenem nekoga iz imenika i proverim email ili sl.)...do tad si puko vec lovu i zivce
ako imas para probaj vidi i uveri se sam....da vec nemas iphone 5 uvek bi ti rekao da uzmes android pre nego iphone pa sam da otkrijes neke stvari...ovako vec imas pravi TELEFON i uzivaj u njemu, a ne brini se za dokone ljude koji mogu sebi da priuste vremena da sacekaju par sekundi pre poziva ili da podesavaju danima telefon i menjaju romove u nadi da ce lag nestati ...ipak oni znaju sta je TELEFON, a sta dumbass igracka - kako je oni nazivaju
ps sve ovo pisem u nadi da pokretac teme nije namerno hteo da zapocne svadju tipa amd/intel nvidia/amd mercedes/bmw itd itd
:: LOL, BMW zasebno a Audi u grupu sa Opelom. Mozak ćao. Posle silnih iskustava pre bih rekao da je obrnuto :: :: Inače sve te stvari što ste naveli na xperii, slikanje pod vodom, dimenzije kao omanja taraba, to je sve nešto što se koristi svaki dan? To što laguje, što nema prioritet kod developera to nema veze, jel da :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Glavni adut - softver,poenta je da je sto prostiji,a sto stabilniji,maksimalno uproscen,pa otud logicno brz rada i odziv `telefona` ako se tako moze nazvati... Vecina opcija koje ste imali kod svoje nokije od pre 20 godina,kod iPhone-a ne postoje.
Pre nego sto je izasao,iPhone 5,vecina vodecih smartfonova je imala hd displej - 1280 x 720 piksela - Ne i iPhone,on ima svoju specijalnu rezoluciju,za specijalne oci svojih korisnika 1136 x 640 piksela,moze se cak i reci,da je display ne promenjen u odnosu na iPhone 4 ,jer koliko je uveca dijagonala tolko su i dodali piksela.
Svi vodeci telefoni jos kod izlaska iPhone 4 su imali od 4.3 ` ekran pa na vise,ali samo iPhone je dolazio sa ekranom od 3.5 ` za specijalne osobe malih saka,kojima to savrseno odgovara,kad pisu jednom rukom.Opciono je drzenje telefona sa 2 ruke,mada iz apple-a ne savetuju osim ako nemate ruke kao 3-godisnje dete :D ...Zato sada iPhone 5 ima 4` ekran,koji kad stavim 2 palca,ode pola ekrana...
Do iPhone 5 modela,LTE-u nije bilo ni traga ni glasa....
Do iPhone-a 4 ni prednju kameru nisu stavljali....
Kod svakog normalnog telefona zadnjih 100 godina mozete vaditi i menjati bateriju,ne i kod iPhone-a ,za to ipak treba servis...
Svaki normalan telefon zadnjih 10 godina povezes normalno na komp,ne i Iphone,za njega mora Itunes...
Svaki normalan telefon zadnjih 3-4 godine koristi jedan isti standard za punjenje kao i ostali uredjaji (tebleti,phableti,foroaparati,itd) NE I Iphone,on koristi svoj unikatni specijalni...Koji ima primetnu kao ni jedan drugi-on puni bateriju iPhone-a.....
Svaki normalan telefon zadnjih 5 godina,ima flash podrsku - ne i iPhone.
Svaki normalan telefon zadnjih 10 godina ima bluetooth slanje - ne i iPhone.
Svaki normalan telefon zadnjih 10 godina ima MMS ,ne i iPhone.
Svaki telefon zadnjih 5 godina mozes optimizovati kako oces,raditi sta oces,ne i iPhone,ima uproscen softver,bez ikakvih dodataka kako bi zavarao konkurenciju i na taj nacin bio `brzi ` ,ima taj standardni pocetni ekran od kog mi se povraca...
99 % telefona,pogotovo onih skupljih,zadnjih 10 godina ima MMC slot,iPhone ni jedan model nije imao mmc slot....
99 % telefona zadnjih 10 godina ima daleko duzu autonomiju baterije od iPhone-a.
Na kraju,ono sto me najvise nervira,sto predstavljaju stvari kao da su izmislili, recimo kod iPhone 5, predstavljaju panorama opciju kod slikanja kamere. Istu opciju koju ja imam kod moje Samsung Omnia Hd,od pre 5 godina,ali Apple to reklamira kao da je izmislio panoramu.... Naravno kad jos poredimo sa Nokijinim kamera pulenima,prepisavaju iPhone uzduz i popreko.... Sa iPhone 5 reklamiraju video pozive,koji kao da nisu ni vidjeni zadnjih 8 godina. Opisuju kako mozes gledati hd snimke, i uopsteno objasnjavaju sta da radis sa telefonom,kao da si jedno veliko MAgare,kao bilo im je tesko da sve spakuju i smanje dizajn,pa jel samo njima Tesko,da mozda drugi proizvodjaci nemaju zlatne guske koje snesu telefone ? Zastanu kad ide glas od gps-a ko da ide glas od Boga...
I uvek na kraju,se pojave oni koji sve osporavaju,samo iPhone je telefon ostalo su otprilike drvene cigle kojima se udaramo po glavi...Ljudi iskljucivi i iskompleksirani....Koji verno prate ovakve po meni bolesne snimke,i shvataju to 100 tacno,bukvalno,
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.ASUS XONAR STX marantz pm550dc & Pilot RS 2.
ASUS p7p55d-e & INTEL i5 750 @ 3.8ghz/LEADTEK GTX 580/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/WD blue 500gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380.Asus Xonar STX,marantz pm550dc & Pilot RS 2.
:: Pusti decu,ne vredi se raspravljati o ukusima :: Ko jednom sedne u Audi taj kupi i iphone 5 :: Zato sto su u istoj klasi :: :: :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
i onda posle 5-10god maltretiranja i i granja telefonima shvatiMO SVI da je to samo telefon i da ti treba TELEFON da telefoniras, a kuci imamo super smart TV i dobar komp i tablet u kolima/torbici itd da smo se patili sa glupostima
i skapiramo da nam je to iphone u startu dao dok su drugi samo tezili da budu bolji od njih (i po svakom navedenom primeru koji si dao i jesu manje vise....sem po pitanju telefoniranja)
a za marketing ne vredi da se nerviramo...to je tako kako jeste na svim poljima...svi pokusavaju da predstave stvari bolje nego sto jesu..i auto industrija i telefonija i audio/tv/video oprema i sve zivo oko nas i naravno da sve ima svoje prednosti i mane
samo je problem kad pokretac teme se napravi lud i postavi takvo pitanje - ako sam ne zna kako da baci 500e zaista mislim da treba da preispita sebe ... ( u ovom slucaju doduse decko vec ima telefon pa ajd i da razumem)
Audi ti je malo skuplji VW kao sto je Skoda malo jeftinija od VW.... Audi ti je nesto kao Lexus... Lexus ti je lux Toyota sta ti tu nije jasno ??? Bmw jedino ima konkurenciju u vidu Mercedesa.....
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: LOL, BMW zasebno a Audi u grupu sa Opelom. Mozak ćao. Posle silnih iskustava pre bih rekao da je obrnuto :: :: Inače sve te stvari što ste naveli na xperii, slikanje pod vodom, dimenzije kao omanja taraba, to je sve nešto što se koristi svaki dan? To što laguje, što nema prioritet kod developera to nema veze, jel da :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.