i meni se desilo kada sam u Galaxy Ace 2 ubacio novu 16GB karticu. Nema je nigde. A onda sam u našao opciju da se uključi kartica i da se formatira i posle toga sve radi OK.
Napravis mp3 od 45sekundi ubaciz u zune, i desni klik i u opisu dodas ringtone. Od tad ce ti se automatski pojaviti u melodijama za zvono. Cela pesma ne moze da zvoni valjda, bar nije moglo kad sam ja cackao hd2 sa wp7.8 Sd kartici obrisi particije da bude prazna i udji u settings i formatiraj je
Da ne spamujem temu, cisto da pitam jer ne mogu da nadjem nikog sa WP7.5 (7.8). Koja je kriticna razlika izmedju WP 8.0 i WP 7.8. Da li je opravdana razlika u ceni od oko 60e-70e
Nema neke bitnije razlike: u WP8 je integrisan skype i naravno podrška za aplikacije je odvojena posebno za WP8 i za WP7.8, što znači očekuj sve manje i manje aplikacija za WP7.8.
Za koji telefon ti je tolika razlika sve zavisi, imaš i Lumiu 520 ispod 150 evra na oglasima a prodaju Lumiu 800 za 100 evra. __________________ Scourge of PCBerza
:: @cele198 :: :: Da ne spamujem temu, cisto da pitam jer ne mogu da nadjem nikog sa WP7.5 (7.8). Koja je kriticna razlika izmedju WP 8.0 i WP 7.8. Da li je opravdana razlika u ceni od oko 60e-70 :: :: :: kad sam ja cackao hd2 sa wp7.8 :: ::
Nisam gledao polovnu, vec bih novo kupovao. Pitam zbog izbora izmedju lumia 800 i lumia 820. Znam da ima tu jos par razlika osim u SW-u, ali ne toliko znacajno
Nova lumia 820 ne vredi 300 i kusur koliko traže, al tvoj džep je u pitanju pa neću da ulazim u to :)
Imaš je za 200 na oglasima od nekog od operatera... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: Nisam gledao polovnu, vec bih novo kupovao. Pitam zbog izbora izmedju lumia 800 i lumia 820. Znam da ima tu jos par razlika osim u SW-u, ali ne toliko znacajn ::
Za 220e je bolja kupovina 8X htc ima nov na mobilniomsvetu..... Sigurni je bolji od tih lumia sem 920,925,1020 :)
:: Nova lumia 820 ne vredi 300 i kusur koliko traže, al tvoj džep je u pitanju pa neću da ulazim u to : :: :: Imaš je za 200 na oglasima od nekog od operatera.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: :: :: :: :: :: Nisam gledao polovnu, vec bih novo kupovao. Pitam zbog izbora izmedju lumia 800 i lumia 820. Znam da ima tu jos par razlika osim u SW-u, ali ne toliko znacajn :: ::
Ja ga ne bih uzimao, ljušti se telefon jer je gumiran ceo a dimenzije su mu ogromne za telefon sa 4.3 inča ekranom. Verovatno i nema pristup nekim Nokia aplikacijama plus nema SD slot. Kažu na forumima da počinje da se ljušti posle 2 nedelje već i to u futroli.
Možda bolji izbor je Samsung Ativ S, Super Amoled ekran 720p od 4.7 inča (leži najbolje za WP), SD slot, oko 220 u radnji. __________________ Scourge of PCBerza
lepo sam ti objasnio za zvono, uzmes pesmu ogranicis 30s koje hoces da ti zvoni, desni klik i u opsiu stavis ringtone i u ZUNE isto to i imaces je... u za SD karticu ubaci idi u setting about i vidi dal ima restart, mislimda neke verzije negde nisam siguran traze ponovo podizanje sistema i format kartice jer valjda nije format citljiv na pc tj vidis samo 200mb ostalo je sakriveno totalno drugi fajl sistem... pogledaj nisam sigran...
u jbt nisam znao za 8X to... Ovaj samsung je odlican po spec samo da mu se nadje neki capdase alu bamper da se ne raspadne :D plastikaner :D :D :D lumia 920 keva
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647727. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.