Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Sony Xperia Z1-Kakva ludnica od fona
STRANA 1 OD 1
djokosrb Sony Xperia Z1-Kakva ludnica od fona 05.09.2013. 15:16 T54492

status: user
broj poruka: 6876
Konacno i da Sony napravi nesto sto ce biti prava konkurencija HTC i Sljamsung flagshipovima.

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z1_ifa_2013-review-977.php

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
RazerBE Android... 05.09.2013. 15:36 #512383

broj poruka: 224
Fuj to!

gilopile ... 05.09.2013. 15:41 #512384

broj poruka: 9459
Bar se posle, kad se covek izgustira, moze lako prodati. Kao ono, `koliko mp ima kamera?` ti kazes `dvaes` i mora da ide za dobru lovu. Ista fora i sa g. karticama. Ako je 1+GB ide odmah, pa makar bila i krs ddr2 memorija:)

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

tortojed U raspravi, vodjenoj pre nekoliko meseci, na temu ``sta je... 05.09.2013. 15:50 #512385

broj poruka: 11016
sledeci (is)korak u telefonskom hardveru``, ja, pola u shali pola a pola zbiljski napisah: zamenljivi objektivi na fotoaparatima...

``1/2.3` Exmor RS sensor and Sony G Lens``

...zatim: full manual control, pa HD 4k video, ...
Bobi4ever Re: ... 05.09.2013. 16:10 #512387

broj poruka: 4891
Realno, prvo sto 99% njih pita je: `Koliko kamera ima mpx?` Kazem 13 I svi `Uuuu brate ne seri, koji je to fon? Daj da vidim, uu koliko je dobar, koliko si ga platio?` itd. Sta ces, botovi...
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: Bar se posle, kad se covek izgustira, moze lako prodati. Kao ono, `koliko mp ima kamera?` ti kazes `dvaes` i mora da ide za dobru lovu. Ista fora i sa g. karticama. Ako je 1+GB ide odmah, pa makar bila i krs ddr2 memorija:
::
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

harry87 Honami MINI 05.09.2013. 17:15 #512396

broj poruka: 853
Ovo ce biti telefon, manji 4.3` i sa istim karakteristikama, valjda ce uskoro da ga predstave....

djokosrb Da ovaj Honami mini je super 05.09.2013. 17:23 #512399

broj poruka: 6876
Samo nece imati bas sve isto :)Nece imati full hd,nego 720p rezoluciju.
E sad 720p na 4.3 inca je taman,ono sto je dobro za razliku od HTC-a i Sljamsunga je da oni kod mini modela ne diraju hardver,baterija je naravno manjeg kapaciteta (2400 vs 3000 mhA,ali to nije minus,to je super za ovu dijagonalu).
Ono sto je extra je da ce i kamera biti identicna kao i kod veceg brata.

Ako sve to bude tako kako su najavili,Sony-jev mini ce obrisati patos sa Htc One mini i Sljamsung S4 mini koji su preskupi za ono sto nude.
Opet,da se razumemo Sony-ev malisan ce sigurno imati jaku cenu,jos jacu nego Htc-ov i Sljamsungov(apsolutno opravdano)nimalo me ne bi cudilo da to bude na nivou Z modela.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

harry87 Sve moze 05.09.2013. 17:33 #512402

Samo NEE Samsung !!! Al objasnili su sa kamerom, ja sam mislio da imam dobar kompakt (NIKON P300), al ovo ce biti haos i senzor i aperture i sirokiugao, haos, 4.3 je prava mera, ovo 5 i full hd je previse :).

Pozz

saxija re 05.09.2013. 20:36 #512423

broj poruka: 4016
bilo bi fino da se vrate među šljamšung i HTC, dosta ih gotivim ali kvalitet im nije jača strana, dosta ljudi se žalilo na razne modele, , zet ima `S` i kada je prebacio na GB na ICS telefon je prolupao, pa mu je crkao autofokus, pa kada su ga zamenili kameru stavili su mu i JB i sada radi, nadam se da neće biti problema, plus jos dosta ljudi kojima su pocrkale xperie (razne).

nVidia je debela a AMD ima kriv nos
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

tortojed @harry87: Nikon p300 je mnogo precenjen za ono sto nudi - po ceni je 05.09.2013. 20:41 #512424

tu negde, u rangu aparata Canon s95/s100, a po kvalitetu fotki (ISO performance i nepostojanje RAW formata) znacajno zaostaje za ovima. Prakticno, sve vrednosti osetljivosti iznad 800 ISO, uglavno daju neupotrebljive fotke. Na testovima kvaliteta zaostajao je cak i za modelima Canon PowerShot SX220/230 HS (kojima je moguce napraviti sasvim solidan snimak cak i na max osetljivosti - 3200 ISO, a imaju 14x zoom!).
Da ne govorimo o tome koliko zaostaje za Canon-ovom serijom ``G`` i Nikon-ovim modelima 7000 i 7100 (istina, to su vec i nesto skuplji modeli).

Harry, video sam tvoje fotke i odmah shvatio da si ti jedan ambiciozan i talentovan fotoamater. Gledaj da se otarasis tog aparata i nabacis nesto sto ce ti omoguciti vecu kreativnost i bolje rezultate... Pazi: Nikon je PRECENJEN (neisplativ) u kategoriji point`n`shoot. Nikon=samo DSLR - sve drugo je kod njih zayeb (imam Nikon 5100 a radim sa DSLR-ovima vec poodavno, na pozajmicu)...
harry87 Re: @harry87: Nikon p300 je mnogo precenjen za ono sto nudi - po ceni je 05.09.2013. 20:50 #512425

Uzeo sam ga pre 2 godine za 220e, a tad je S95 bio 350 i vise, sad je vec dosta iza i novijih modela, al mene bas dobro sluzi....
Nego GDE si ti video moje fotke, posto nigde nisam kacio moje slike, a slikam se samo po putovanjima, izgleda da si me pomesao sa nekim :)!!??

:: tu negde, u rangu aparata Canon s95/s100, a po kvalitetu fotki (ISO performance i nepostojanje RAW formata) znacajno zaostaje za ovima. Prakticno, sve vrednosti osetljivosti iznad 800 ISO, uglavno daju neupotrebljive fotke. Na testovima kvaliteta zaostajao je cak i za modelima Canon PowerShot SX220/230 HS (kojima je moguce napraviti sasvim solidan snimak cak i na max osetljivosti - 3200 ISO, a imaju 14x zoom!)
:: Da ne govorimo o tome koliko zaostaje za Canon-ovom serijom ``G`` i Nikon-ovim modelima 7000 i 7100 (istina, to su vec i nesto skuplji modeli)
:: Harry, video sam tvoje fotke i odmah shvatio da si ti jedan ambiciozan i talentovan fotoamater. Gledaj da se otarasis tog aparata i nabacis nesto sto ce ti omoguciti vecu kreativnost i bolje rezultate... Pazi: Nikon je PRECENJEN (neisplativ) u kategoriji point`n`shoot. Nikon=samo DSLR - sve drugo je kod njih zayeb (imam Nikon 5100 a radim sa DSLR-ovima vec poodavno, na pozajmicu)...
tortojed Nisam te pobrkao - video sam onda kada si nesto okacio povodom 05.09.2013. 21:05 #512428

jedne rasprave o fotoaparatima, pre mozda godinu dana (nesto si bio okacio kao primer za ono sto radis)... Mislim da su u raspravi bili uzeli ucesca i kolege imarkovic i quna...

quna ... 05.09.2013. 21:13 #512431

broj poruka: 1653
Cemu kad u androidu nista novo? Ekran je vec hd, kamera vec ima i previse mpx-a, aplikacije i igre i dalje ogranicene (u najvecoj meri touchscreen-om), jezgara odavno dovoljno...jedino kome je prvi smart (ako takvih ima uopste) ili ako se nekom troskari radi puke promene. Kad bi vratili fizicke tastature sa nekim minijaturnim trackball-om i uozbiljili aplikacije (ekran je vec dovoljno veliki) dobili bi smartphone mnogo blizi upotrebljivosti notebook-a. Ali produktivnost i nije sell point smartphone-ova, vec prosta razbribriga...to je zalosno.
Svoj telefon sam poklonio i koristim najjeftiniju nokiu, niucemu kreativnom mi nije pomogao, aplikacije su uzasno ogranicavajuce, pretvorio su u mali internet browser, tehnicki fotoaparat i igre sa losom grafikom i jos losijim kontrolama. Obrada fotografija - 0, obrada zvuka - 0, vektorsko crtanje - 0, rastersko - 0, obrada videa - 0, sekvenceri - 0, troubleshooting mreze - 3, 3d sculpting 1, gledanje filmova - 7, slusanje muzike - 10, rad u office paketima - izuzetno trapavo uradjeno i gotovo nemoguca kreacija samo pregledavanje...
Briljira samo u pomoci za pasivno gubljenje vremena.

i5 750 : cm 212+ : ga-p55-usb3 : 2x2gb geil black dragon : gainward gts250 512mb : samsung f3 500gb : creative audigy : corsair tx650 : xigmatek asgard : benq g2750 a4tech x7

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
harry87 Re: Nisam te pobrkao - video sam onda kada si nesto okacio povodom 05.09.2013. 21:40 #512440

Vidis ne secam se moguce :)!

:: jedne rasprave o fotoaparatima, pre mozda godinu dana (nesto si bio okacio kao primer za ono sto radis)... Mislim da su u raspravi bili uzeli ucesca i kolege imarkovic i quna..
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60426. Broj poslatih odgovora: 647732.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs