Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Telefoni: mobilni, fiksni, ...
Xperia J VS Alcatel OT Idol VS Huawei G510
STRANA 1 OD 1
prashinar Xperia J VS Alcatel OT Idol VS Huawei G510 13.09.2013. 21:56 T54606

status: user
broj poruka: 517

Trilema, koji uzeti? Za Xperiu kažu da Sonije korisnički interfejs secka, navodno. Alcatel je najskuplji, a Huawei najjeftiniji...

Nekako sam za Xperiu, ali da čujem vaša iskustva i mišljenja.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Drugar uzeo J 13.09.2013. 22:54 #513904

broj poruka: 6876
I nikakav problem tipa seckanja nema,nzm.
Ja bih uzeo Sony,mada ja ti nisam bas objektivan,Sony je kod mene gotovo uvek jedina opcija,a i Sony koji god da je model u pitanju je miljama ispred tih alcatela,huaweia,zte-a i ostalih gluposti tog tipam.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

-ShonE- Re 14.09.2013. 02:02 #513938

broj poruka: 3529
Zena bas nedavno uzela Alcatel OT Idol, i mogu ti reci da je tel. super, ima 1GB rama, dobar display, i veoma je brz i fluidan, jako lepo radi.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Od nabrojanoga, Alcatel je sasvim sigurno najbolji, po svim... 14.09.2013. 03:14 #513945

broj poruka: 11012
specifikacijama izuzev izdrzljivosti baterije (koja, medjutim, nije jaka strana ni jednog od ova dva druga modela)...

vladats +1 14.09.2013. 06:59 #513952

broj poruka: 4537

Alcatel je best buy.

misicm ona kineska kompanija je ustvari alacatel 14.09.2013. 09:57 #513960

broj poruka: 360
u kini su pod nazivima xioming ili slicno, a u evropi alcatel. dobri su hardverski.
sad ce smena modela kod njih. mozda i cene krenu dole ili dobijes bolje za isti novac.
imas te nove na gsmareni.

ako ti se zuri, onda nista .) idol je dobar, ali i sony hvale zbog zvuka. jeste slabiji ali kao optimizuju os za njega, pa lepo radi.
wotovac xperiu je glupost za te pare 14.09.2013. 10:12 #513962

broj poruka: 38

Alcatel ili g510.

Batali sony.
prashinar Nekako se naginje da se uzme Xperia 14.09.2013. 23:48 #514052

broj poruka: 517

Jeste slabija, ali povoljnija. VIdeću još. Uglavnom, Huawei je ispao iz izbora.

Da, Alcatel je preuzela neko kinesko preduzeće koje između ostalog pravi i LCD TV marke TLC. Pisalo je u katalogu da su vlasnici i Alcatela.

Nego, zna li neko kako da iščupam PUK kod od SIM kartice ako je zagubljena kutija od iste?
JovanZ re 15.09.2013. 00:11 #514055

broj poruka: 3012
gledam u zadnje vreme novi telefon za sebe i moram priznati da prestigio ima finu ponudu. Imam/imao sam blagu odbojnost prema njima ali mislim da prave sasvim solidne uredjaje za cenu koju traze. Mada opet - meni je na prvom mestu ebook citanje tako da definitivno nisam medju najzahtevnijim korisnicima.

Znam da se ne dvoumis izmedju ove marke, ali ajd` da predlozim.

A za PUK mislim da mozes da se obratis operateru. Ortak je pre par (5-6) godina zakljucao fon sa unosenjem loseg pina ali su mu sredili za par sati ako me secanje sluzi
luja-88 Re: 15.09.2013. 13:43 #514076

broj poruka: 1670
Potvrdjujem sumnju oko `seckanja` interfejsa na Xperia J telefonu (usporeno radi bas zato sto je nasminkan). Drugarica ga je skoro kupila preko MTS-a i meni je to uzasno zasmetalo kada sam uzeo malo da ga isprobam. Ona to ne primecuje posto joj je samo bitno da je telefon LEP =]. Zene...
Moj glas ide za LG Optimus L7 II (P710). Njega je burazer uzeo pre oko mecec dana i odlican je. Nema seckanja kao na Sony-u. Sve ide u njegovu korist - noviji model, 2 jezgra, malcice jaci graficki procesor, IPS displej, dosta jaca baterija, 8MP kamera...

Sve pise ovde: http://goo.gl/Oi4rCf
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647698.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs