ljudi, jel ima neko nekog ko zna kad će se više da se pojavi lg g2 kod pomenutih? ono, narudžbine im traju bre ceo mesec i više, poručih telefon i nikako da me pozovu da me obraduju. pa me interesuje dal ima nekih naznaka kako i šta. i vidim da se ovi iz vipa reklamiraju, dal je stigao kod njih možda?
To njihovo `bice uskoro` nista ne znaci. Niko ne moze precizno da ti kaze kada ce biti, a moze da stigne i za 3 meseca. Zoves i pitas sta te zanima. Ako ima, ima. Ako nema, kupis nesto drugo ili cekas i zoves 5-10-50 puta. Tesko da ce te oni sami pozvati.
je telefon preko njihovog webshopa sa internet paketom, i procedura je da oni moraju da pozovu da blablabla... se dogovorite oko detalja, da potvrdiš porudžbinu, šta li.. al ono, kad će bre? :D
pa ne vip... loši su im uslovi kupovine.... isplativije je u mtsu a i više mi se sviđaju njihovi paketi jer koristim i net na telefonu.. a i interesuje me da li se telefon u vipu fizički pojavio u poslovnici, da odem da vidim to čudo :)
pa proveriću... išao sam pre manje od mesec dana u vip u Ušću da proverim, al tad ga nije bilo. pa sad, skup... i jeste, al eto ti recimo, na ugovoru od 3 godine (jbg jeste dugo al šta sad) koji iznosi ~2000 dinara, telefon izađe 30 000 na 12 rata... mislim da je to prihvatljivo
Mozda bi i ja uzeo ovaj fon isto, ali sva sreca pa sam jos 1GOD pod ugovornom obavezom. Nadam se da ce za god dana se pojaviti bolji telefoni sa 64Bit procesorima,vise rama oko 4 i jacim taktom ili vise jezgra :) ...
I nadam se da ce kod tih telefona koji su na visokoj letvici barem poceti da se ugradjuje minimum 64 GB ili 128GB plus Micro sd kartica...
Mada sto se fonova tice, ja najvise bi voleo i dao bi bilo koju svotu novca bez ni pola sekundi razmisljanja da naprave telefon koji prikazuje 3d sliku u vazduhu :) , nadam se da se polako ide ka tome iako nigde nisam video dokaze za to....
@mikishon89 odakle meni rođače novčanica da ja na gomili pljunem tolko pa da uzmem ovu aždajicu? :) @zerocool55 inače već duže vreme nišanim neki LG, al do sad su im telefoni nekeko bili.. ne znam, nisam bivao oduševnjen. e, al sa ovim su napravili pravi potez .) a ta silna jezgra i ta čuda.. pa to kad krenu da prave, koji će mi andrak pc? :D kupiš telefon, i komp ti ne treba.. a i to ako se pojavi za to vreme, biće papreno @hecate pa revjuova ima milion, pogledao sam većinu i nema tu razmišljanja, mogu samo da ti prenesem utiske, a i mogu već sad da ti kažem da sam oduševljen :D a i do sledeće godine će da izbace ko zna šta, eno već se kreće sa flex ekranima, tako da ćeš da uzmeš nešto što se verovatno savija ko narukvica oko ruke :p (ko nikia morpho koncept) I AM the God of war.. Nothing defies me!!
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.