nasao sam cuveni tel,osoba koja ga je izgubila je izgleda sa drugog tel blokirala tel,da li je moguce resiti to i odblokirati,da vidim po slikama recimo ciji je pa da vrnem nazad!?
+1 za hecate. Može na nekoliko načina, ali najčasniji je ovaj sa MUP-om. Što bi gledao po privatnim fajlovima nečijeg telefona kad MUP može sve to bez tvog mešanja da reši.
pa recimo da sam posteni nalazac,a to nije tel od 20-30 nego dosta vise.A sta ti je to ` jailbreak` odradio bi da vidim slike pa da znam kome da vratim,ma kakva policija bre
U roku od 24h predviđam novu aukciju na Limundu :D Šaljim se, šaljim, or am I? :D Jailbreak ti je proces u kome uklanjaš podešavanja/limite koje postavlja Apple. Slično je root-ovanju na Androidu. Na taj način bi uklonio i tu blokadu iPhona u kojoj si sada.
Kako se radi? Pre svega potreban ti je USB kabl koji dolazi sa iPhone-om, a koji verovatno nemaš jer si našao samo telefon. Onda tek ide ostatak (skidanje sa neta, instaliranje na telefon, itd.). Dakle, svejedno opet dolazimo do dela gde ti kažem isto - MUP i oni neka nađu vlasnika. Tako je najmoralnije. E sad ako si znatiželjan to je druga priča...
Nosi telefon u mup i daj izjavu i miran si. A mozda ce neko od njih da ocisti telefon i da ga zadrzi ali ti se ogradi. Ja sam u pocetku ubacivao svoju karticu u telefone koje popravim, pa na taj nacin pokusavao da obradujem musteriju kad kazem evo zovem sa tvog telefona, ali kad ga neko izgubi, na mene padne sumnja jer sam glup. Batali to lepo i uzivaj.
vidi druze ja sam kupio kraden telefon, a pri tome to nisam ni znao, znaci ne da su me nasli nego su mi izdiktirali i brojeve jos dve kartice koje sam ubacivao (zbog promocija) u telefon, zvao baja (inspektor) iz NS, a ja u CA, uredno vratio fon u sup, a od novca se oprostio, mnogo se natezes oko fona, ako si bas naumio da vratis bolje idi u sup, aj ti objasni vlasniku zasto si otkljucavao (pri tome se cimao) tudji telefon i automatski ulazio u tudju intimu kad imas i drugi nacin, o tome ti pricam .)
mozes jedino da ga restorujes ali tako ces i da pogubis sve sto je bilo na njemu.. sto lepo ne ubacis tu karticu u svoj telefon i javis se coveku.. a i telefon je malo preko 200e, nije bas zlatna koka.
Kad bi to bilo tako lako Dex :) Nestanak telefona je verovatno prijavljen, a sumnjam da bi policajac gubio posao za jedan iPhone 4s koji uredno može platom da kupi... Realno. Mada možda se nađe neka budala, ko će ga znati... B)
:: taman ce neko od njih da se obraduje i uzme sebi lepo telefon.. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4.5Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
A ako ga je zakljucao daljinskim, pitanje je samo trenutka kada ce ga locirati preko GPSa i pokucati ti na vrata. To je najveca prednost neizmenjive baterije. Ne mozes ni da ga ugasis sve dok se ne isprazni a kada ga zakacis na punjac, on se automacki pali i ponovo se moze locirati. Ono sta mozes da uradis, jeste da ga restoreujes, ali onda brises sve podatke iz njega, + i dalje ostaje mogucnost da se priavom na servis FindMyIphone, pojavis i bivsem vlasniku na Goigle Maps.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
upravo se vratih iz SUP-a brzo su nasli vlasnika,majka je dosla i policija je trazila da ona kaze sifru ja sam ukucavao i naravno ispravna sifra,njih je castila neko pice skupo,i meni se gospodja obrati i kaze tebe cu posebno castiti!
:: Gospodja je rekla da ce te posebno castiti?Nema valjda vise od 40god i ako se dobro drzi,extra : :: mnogo si vickast,zena 100+ kg,godina blizu 60 ima love,ja neocekujem manje od bar 50 eura cast! : :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: ::
zena od 100+ kg, e sinak tu su pune ruke posla a treba i dobar plug za orati .)
:: :: :: :: :: Gospodja je rekla da ce te posebno castiti?Nema valjda vise od 40god i ako se dobro drzi,extra : :: :: mnogo si vickast,zena 100+ kg,godina blizu 60 ima love,ja neocekujem manje od bar 50 eura cast! : :: :: :: :: :: :: :: :: Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.