Kolege,dobio sam ovaj telefon i zlo je ...al pustimo sad to nego jel ima neka verzija Igo za njega...ja koristim staru sa huawei g300 i mapa je samo do pola ekrana znaci treba mi neka koja radi u rezoluciji 960 x 540 .
Skinuo sam IGO PRIMO 2.0 radi extra,ali nema nigde rezolucija za S4 1920x1080 i za y200 320x480..ubi se trazeci?!!Pa bi vas zamolio ako ima neko da mi baci na mail @shorte druze izvini sto se ubacujem u tvoju temu,ali imam sl problem,pa reko da ne otvaram novu :D pozz P.S. moze na ovaj mail ako nije problem miloshjovanovic88@gmail.com
Фолдер са упакованим мапама Србије, Црне Горе, БиХ и Македоније Navteq 2013.09: http://www.upl.me/RHE7hB Фолдер пребаците на мем картицу а онда покрените инсталациони АПК.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.