Istice mi ugovor u vip-u vreme je da penzionisem nokiu c3 i uzmem novi fon.
Dakle pitanje je jasno koji telefon izabrati u tarifi smart 1200 a da kosta 1 dinar?Nisam bas u toku vidim da su za ove 2 god telefoni postali kompovi u malom...
htc desire 30 u toj tarifi. jeste da je cena 6000 ali dao je mrtvu 3310 i dobio popust 5000. pominjao je da htc one kosta 6500 ali sumnjivo mi to. a ovaj desire vrh vrh. elegantan, fluidan, ekran ekstra. nema blic jbg a zvuk sagovornika je perverzija. ja cu da uzmem 500 duo u slobodnoj prodaji. ti prouci desire 300 yt i gsmarena. poz.
Ja sam uzeo Alcatel 6030 i taelefon je odlican Posle HTC HD2 za koji sam mislio da necu menjati nikada pravo je osvezenje. Cuje se do jaja, baterija kod mene sa WiFi ukljucenim po ceo dan i razgovora barem sat dnevno izgura dan ipo, a GPS mu radi za medalju. http://valid.canardpc.com/ja9p5p
Da sam na tvom mestu uzeo bih lg l5 2, super telefon,nema bagova i fush serija kao lg l7 2,kompaktan,kamera sasvim solidna, ima blic,baterija dan i po...ja sam sasvim zadovoljan.
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.